φτιάχνουμε ζύμη για κιοφτέδες .
Τους πλάθουμε μεγαλούτσικους.
Τους ψήνουμε στον φούρνο με αέρα.
Μόλις δούμε ότι ψήθηκαν και μέσα τους βγάζουμε από τον φούρνο.
Σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα σοτάρουμε ένα κρεμμύδι, πριν αρπάξει πετάμε μέσα χυμό ντομάτας , και ψιλοκομμένη ντοματούλα, και λίγο νερό.
Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε στο μισό και βάζουμε τους κιοφτέδες , κλείνουμε το καπάκι και το αφήνουμε 20-25 λεπτά.
Αν είναι πολύ αραιή η σάλτσα αφήνουμε να βράση λίγο με ανοιχτό καπάκι.
Το σέρβιρα με λαζάνια και γάμησε.