γαμώ τα ξύλα του, μου έσκασε ξαφνικά υφάκι fotisbobolas να λέει "βρε Γιώργο..." στη δουλειά και άρχισα να γελάω μέσα στον κόσμο
γαμώ τα ξύλα του, μου έσκασε ξαφνικά υφάκι fotisbobolas να λέει "βρε Γιώργο..." στη δουλειά και άρχισα να γελάω μέσα στον κόσμο
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Στην Κορινθο ομως...
Που ησουνα Πανο???
Πού ήσουν;;;; Απών από τον αγώνααα;;;
"
Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον...μσδδμφφσ σξδηφσκξ κςξηρες σδκξφησδκ σδκξφδησδκ
.
.
.
Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον...
"
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
Έχω παίξει ήδη δις στην κορινθιακή τιβί! Δεν μπορώ να είμαι παντού, εκτός του ότι είμαι περιζήτητος δε θέλω και να "καώ" επικοινωνιακά... η νέα πολιτική κατάσταση θα χρειαστεί φρέσκα πρόσωπα και πρέπει να είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ιστορικές μου ευθύνες
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=322133&cid=6
Αυτό είναι το οσκαρ πολιτικής αλητείας και λαϊκισμού για το 2011.
@ δραγον :
Αν χρειάζεσαι συμβουλές για το πώς να "γράφεις" καλά στο φακό, τι να προσέχεις, πότε να δείχνεις χαλαρός και πότε αποφασισμένος και άλλα τέτοια τηλεοπτικά tips που κάνουν τη διαφορά, ρώτα με.
Last edited by Amnesiac.; 01-06-2011 at 14:25.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
περναω που λετε απο το συνταγμα χτες και ακουω γνωριμους ηχους,λεω αγανακτησμενοι γαβροι διαμαρτυρονται για την διωξη στον κοκκαλη
κατεβαινω και τι να ακουσω...
ουτε ιερο ουτε οσιο
φολα δντ ειμαστε
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
ήταν κανείς στο σύνταγμα χθες αργά κατά τις 2; Κι αν ναι, ξέρετε ποιοι δύο από τους βαβυλώνα ήταν αυτοί που πήραν το μικρόφωνο;
ροφλ. περίμενα να διαβάσω για κάνα σκηνικό με βέβυλο να πιάνει το μικρόφωνο και να χώνει freestyle μαστουρωμένος.
Τι αγανάχτηση έβγαλε το θηρίο;
Όχι πλάκα έκανα δεν ήμουν εκεί.
Ο βέβυλος φαντάζομαι θα ήταν.