Σαμπρέλα πες μου ότι ξέρεις και τον Άγγελο τον Κατσαβίδα από Ανθούπολη, να πάψω να μιλάω για λίγα χρόνια...
![]()
Σαμπρέλα πες μου ότι ξέρεις και τον Άγγελο τον Κατσαβίδα από Ανθούπολη, να πάψω να μιλάω για λίγα χρόνια...
![]()
Deafening, painstaking, BB King
Deafening, painstaking, BB King
To tmblr είναι cool και hipster (όντως) blogging platform.
http://bomchicka.tumblr.com/ αυτοί δεν είναι καλύτεροι από εσένα!1
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
όπως έχω πει στα παιδιά νομίζω ότι αυτό το εγχείρημα σκοπεύει κάπως χαμηλά για τα κυβικά τους, κατά τα άλλα διαφωνώ, ξεχωρίζω αρκετούς συνεργάτες που τους θεωρώ πολύ πολύ καλούς.
αλλά αντί για αυτό γιατί δεν σκριμπλαρεις; σκριμπλαρε, είναι μαστ
Δεν εννοούσα ότι είναι κακοί πάντως, έκανα ένα κοπλιμάν.
![]()
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
ευχαριστώ για το κοπλιμέντο και για την συμμετοχή!
είμαι στο ίντερνετ
Last edited by HAVOC; 31-05-2011 at 19:27.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
kαλα νομιζετε οτι ειρωνευτηκα για το tumblr αλλα πραγματικα το εννοω οτι θα γινεις φεημους, εφοσον εσυ σε αντιθεση το 90% που tumblαρει εχεις ταλεντο.
δεκτο, απλα στο προτεινα μεταξυ σοβαρου και αστειου επειδη θα μπορουν να "δουν" την τεχνη σου περισοτεροι, μεσω αναδημοσιευσεων και παραπομπη στο μπλογκ σου κατι που δεν προσφερει το blogspot. βασικα η τεχνη σου θα γινει διασημη εσυ πιθανον οχι.