Για το επιστημονικό ζήτημα του ντιενει μας, προβληματίστηκα αρκετές φορές πάνω σ'αυτό το θέμα και έχω σκεφτεί παρόμοια πράματα, είναι όμως ένα εντελώς αόριστο ζήτημα που προσδιορίζεται όσο εύκολα προσδιορίζεται το νόημα της ζωής, φερ'ειπείν. Όσες συζητήσεις κιαν γίνουν, οτιδήποτε κιαν ειπωθεί απλά θα φέρνουμε kyklous χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Όπως γίνεται κιαπ το ποστ σου ρατποιζον, αναφέρεις 10 στοιχεία και έπειτα φάσκεις και αντιφάσκεις, χαμένος σε έναν λαβύρυνθο ανάπαντητων ερωτημάτων, αντιμέτωπος με το μυστήριο της ζωής!!1!!` Μόνο μέσα απο την επιστήμη της γενετικής θα μπορεί να απαντηθούν κααααποια στιγμή αυτά τα ερωτήματα, προφανώς έχει πολύ δρόμο ακόμα να αναπτυχθεί ώστε να μην είναι τοσο obscure όλα αυτά και να μας διαφωτίσει η επιστήμη. Οποιαδήποτε θεωρία μέχρι τότε λοιπόν είναι αβάσιμη εξ'ορισμού

Προσπαθώ εδώ και ένα μισάωρο να γράψω την επόμενη παράγραφο, έχοντας να πω ένα σωρό πράματα κάνοντας ένα πανέμορφο tl;dr, χωρίς αποτέλεσμα. Παναγιά μου, απίστευτο cognitive dissonance, το κεφάλι μου βουίζει, δε μπορείς να πεις τίποτα, όλα είναι τρύπια και αβάσιμα και αντικρουόμενα τοναμεταλλο. Και τέλοσπάντων το ζήτημα είναι πολύ βαθύ, είναι καθαρά επιστημονικό, δεν έχουμε καμιά σκέση με γενετική και έτσι δε μπορεί να γίνει συζήτηση. kyklous.