Είμαστε κοντά στη διοργάνωση του πρώτου τουρνουά γρήγορου σκακιού του forum.Πηγαίντε στο "Chess MastERs" thread και δηλώστε συμμετοχές.
Είμαστε κοντά στη διοργάνωση του πρώτου τουρνουά γρήγορου σκακιού του forum.Πηγαίντε στο "Chess MastERs" thread και δηλώστε συμμετοχές.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Όσοι έχετε τελείως αντίθετα γούστα (αργό παιχνίδι, μπλα μπλα αντί για λογική), περάστε στο άλλο thread, online diplomacy, και δώστε το παρών γιατί όπου να 'ναι τελειώνει το πρώτο που παίξαμε (neverdie κι εγώ, οι άλλοι άσχετοι), να λάβετε κι εσείς μέρος στο φεστιβάλ πισώπλατου μαχαιρώματος.
χαρμπρινγκερ, ίσως. Ψυχωμένο σκάκι δεν αντέχω να παίζω. Θα δοκιμάσω ντιπλομαση δεύτερη φορά στη ζωή μου in real life και άμα το αντέξω (είμαι ευαίσθητος), θα δω και για on line
Ελα ρε χελμ, δεν ειμαστε για πρωταθλητισμο. χαλαρα θα παιξουμε με το αναλογω καφριλικι! Που πας τη φοραδα ξεβρακωτη στα αγγουρια κλπ σχολια για να γινει πιο πικαντικο το παιχνιδι!
1) e4, c5
2) Νf3
καποιος ΑΛΗΤΗΣ εγραψε με τονομα μου
μπονους
Spoiler
http://www.lifo.gr/blogs/bitsandpieces/25148
ἔσσεται ἦμαρ
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Helm, έλα όντως για σκάκι ρε! Θα 'χει θέαμα και τζάμπα μπίρες (?).
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΟΧΤΩ.
...πηγε εντεκαμιση
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Σε κάμπινγκ στο 2ο πόδι χρεώνουν 2 ευρώ τη μέρα τα σκυλιά ( την υψηλή περίοδο 2,70 )
Σωστά, άλλο όμως το να πληρώνεις το κατοικίδιο στο κάμπινγκ.