Η αριστερή Baroness προσπαθεί να τηγανίσει αυγά στην κοιλιά της;
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Spoiler
αυτή η μαλακίτσα η γκρίζα μπάρα με τον δρομέα μέσα λέγεται launchy και μου έχει λύσει τα χεριά(!), πατάω win+z και εμφανίζεται και γράφω το όνομα του προγράμματος και το autoσυμπληρώνει στα γρήγορα. Τέρμα τα πολλά εικονίδια, όλα καλά.
ωπ, έχετε και τέτοια στα windows? καλωσήρθατε στο 2000!!!
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Όταν χτίσω καινούριο pc δέχομαι να μπω σε αντιπαράθεση με συντρόφους περί λειτουργικού και τα λοιπά. Μέχρι τότε ακαδημαϊκό.
Spoiler
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
τον έχω βγάλει και τον παίζω, αυτό το πράγμα είναι ballmer peak.
Παίζοντας με το Fraqtive
![]()
Shall I say I was wrong, if I'm right?
κοιλίτσα θέλω το wallpaper σου.
I'll bury you in your god's fucked garden
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
kubuntu 11.04
εντάξει, gnome μ' αρέσει πιο πολύ ΑΛΛΑ
το gnome3 είναι πολύ feature-incomplete ακόμα
το unity είναι ΑΙΩΝΕΣ πίσω σε σχέση με το gnome3
οπότε... KDE 4.6.3
![]()
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο να φτιάχνει κάποιος το desktop του τώρα πια, και αναφέρομαι στα καγκουριλίκια του αποπάνω.
To ντεσκτοπ μου το βλέπω καθαρό μόνο όταν ανοίγω το πισί, έχω βάλει μια συλλογή απο 300 υπέροχα wallpapers να αλλάζουν κάθε μισάωρο και είναι μονίμως κάπως έτσι, ο μπράουζερ να πιάνει τη μισή οθόνη και την άλλη μισή οτιδήποτε άλλο, πχ ο emulator τώρα
![]()