Δουλευει αυτο που λεει. Βγαζει τη γραμμη σχετικα αχνη σαν οδηγο και μετα γινεται πιο ευκολο να κρατησεις ευθεια.
Αχ χαβοκαρα.
Δουλευει αυτο που λεει. Βγαζει τη γραμμη σχετικα αχνη σαν οδηγο και μετα γινεται πιο ευκολο να κρατησεις ευθεια.
Αχ χαβοκαρα.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Βασικά υπάρχει ενεργό θρεντ στο κομικς ένα θρεντ που λέγεται α ναι έβγαλα και ένα καινούριο κόμικ, μάλλον οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα οτι ο Helm φτιάχνει κομικς.
Coloubra, ωραίος.
Χαβοκ, η γέφυρα γάμησε.
Ικόνοκλαστ, είσαι γελοίος.
εντιτ: το distance κάνει τη γραμμή πιό αχνή, για όταν θες να ζωγραφίσεις κάτι που βρίσκεται μακριά ασούμε.
Last edited by Drumsick; 30-05-2011 at 09:42.
Γιατί είμαι γελοίος εγώ πρωινιάτικο; Άντε και γαμήσου να πούμε.
![]()
Ακολουθωντας πιστα τις οδηγιες σε σχετικο βιντεο μου βγηκε σχεδον αριστουργημα, μονο κατι λαθακια κατω δεξια εχω:
Spoiler
(χρώμα στο φωτοσοπς)
Spoiler
Deafening, painstaking, BB King
καλή φάση, μακάρι να είχα κάνει και καμιά θεωρητική σπουδή στη μουσική και εγώ. Στην κομμούνα που θα φτιάξουμε εγώ θα σου μάθω να ζωγραφίζεις και εσύ θα μου μάθεις αντίστιξη.
σήμερα δεν έχει σκρίμπλερ, έχει δουλειά :`(
δεν ξέρω πολλά απο αντίστιξη και λοιπα κλασσικά κόλπα. μπορώ ομως να σε μαθω να κανεις διαφορα εφετζιλίκια για να ρίχνεις μουνιά.