Page 33 of 48 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 481 to 495 of 716

Thread: Fringe

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Spoiler
    Όντως πολύ βιαστικό, υποθέτω γυριζόταν την περίοδο που δεν ήξεραν τι παίζει με ανανέωση και ήθελαν να πείσουν το FOX, κανονικά άνετα έπαιρνε 4-5 επεισόδια (πχ δεν έδειξαν καθόλου πως επηρέασε η φυλακή τον Walter, σύγκριση με το χρόνο στο ψυχιατρείο κλπ).
    Γενικά πάντως δεν ήταν κακό επεισόδιο, ο Peter ούτε 'γω καταλαβαίνω γιατί εξαφανίστηκε (άρα λογικά και το μωρό; ) αλλά σίγουρα θα ασχοληθούν μ'αυτό στην 4η. Επίσης άφησαν αρκετά πράγματα στο μέλλον χωρίς να τα εξηγήσουν (δίκη Walter, μάτι Broyles) οπότε σίγουρα θα υπάρχουν κάποια επεισόδια εκει.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Kelldorain View Post
    Spoiler
    Όντως πολύ βιαστικό, υποθέτω γυριζόταν την περίοδο που δεν ήξεραν τι παίζει με ανανέωση και ήθελαν να πείσουν το FOX, κανονικά άνετα έπαιρνε 4-5 επεισόδια (πχ δεν έδειξαν καθόλου πως επηρέασε η φυλακή τον Walter, σύγκριση με το χρόνο στο ψυχιατρείο κλπ).
    Γενικά πάντως δεν ήταν κακό επεισόδιο, ο Peter ούτε 'γω καταλαβαίνω γιατί εξαφανίστηκε (άρα λογικά και το μωρό; ) αλλά σίγουρα θα ασχοληθούν μ'αυτό στην 4η. Επίσης άφησαν αρκετά πράγματα στο μέλλον χωρίς να τα εξηγήσουν (δίκη Walter, μάτι Broyles) οπότε σίγουρα θα υπάρχουν κάποια επεισόδια εκει.
    Spoiler
    δεν νομίζω να εξηγήσουν κάτι.
    μιας και λογικά δεν θα έρθει αυτή η εποχή....

/φαπ /φαπ /φαπ αστριντ με ίσιο μαλλάκι
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Δικός μου είσαι εσύ

Spoiler
    Ανάμικτες εντυπώσεις από το φινάλε, θα συμφωνήσω με τα περί βιαστικού συμμαζέματος, απόρροια δυστυχώς της κατάστασης που επικρατεί στην Αμερική με τις σειρές (τα ratings και την αβεβαιότητα των συντελεστών για το μέλλον της σειράς με βάση αυτά). Το concept όμως και οι ιδέες που υπήρξαν με άφησαν ικανοποιημένο γενικά, αν έδιναν 2-3 επεισόδια παραπάνω σε όλο αυτό, σίγουρα θα δούλευε καλύτερα. Από την άλλη, τουλάχιστον δεν τα άφησαν όλα στον αέρα μη μπαίνοντας καν στον κόπο να εξηγήσουν τίποτα απολύτως όπως κάποιοι άλλοι (hint, hint), αλλά είχαν κάποιες απαντήσεις/εξηγήσεις (άσχετο το πώς τις απέδωσαν τελικά, όπως είπαμε). Βασικά εμένα δε μου χρειάζονται και τόσο κάποιες άλλες εξηγήσεις για την κατάσταση των χαρακτήρων στο εναλλακτικό μέλλον που ακυρώθηκε, αντίθετα με το πώς δουλεύει η φάση με τον Πίτερ που "δεν υπήρξε ποτέ". Και φαντάζομαι αυτό θα εξηγηθεί στη συνέχεια.
    Από κει και πέρα, πέρα από το "βιαστικό" του θέματος, περισσότερο με ενόχλησε που στο φινάλε αγνοήθηκαν εντελώς όλοι σχεδόν οι χαρακτήρες του alternate Fringe Division, λες και δεν είχαν υπάρξει εντελώς, ενώ σε όλη τη σεζόν είχαν γίνει πολλά πράγματα με δαύτους. Ας ελπίσουμε ο 4ος κύκλος να είναι πιο σωστά κατανεμημένος και σχεδιασμένος, και ας είναι ο τελευταίος.

Kenny Dalglish mrmaiden's Avatar

Μια χαρά ήταν το τελευταίο επισόδειο, αλλά τραβηγμένο από τα μαλλιά όπως είπατε και παραπάνω. Ελπίζω, ο επόμενος κύκλος να δώσει το τέλος που αξίζει στη σειρά και ο Walter fucking Bishop θα την βρεί την άκρη
    Brotherhood Without Banners

σεξιστής cybernaut's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    το φαπ/φαπ/φαπ της φασης ηταν η Ολιβια με τακουνακι (για πρωτη φορα στο χρονικα !)
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

Λίγη τροφή για σκέψη: http://www.tvline.com/2011/05/fringe...eview-answers/

Dr.Dakota Block Impure's Avatar

όχι αλλο Lost στο Fringe μου

Senior Member

Έχω δει τα 7 πρώτα επεισόδια της 1ης σεζόν.
    Ντάξει δεν τρελάθηκα κιόλας, από όσο διάβασα εδω και μου είπαν και γνωστοί μου περίμενα κάτι καλύτερο.
    Κάτι μεταξύ csi (που σιχαίνομαι), xfiles και αστυνόμου σαίνη. Ενώ έχουν ένα σενάριο που λες, εντάξει, τώρα πώς θα γίνει να τον βρούνε τον κακό,
    ξάφνου ο γαμάω ο Γουόλτερ μέσα από το εργαστήριο βρίσκει τη λύση. Και γίνεται ΠΑΝΤΑ αυτό.
    Θα το συνεχίσω πάντως...

ρινς antimusic's Avatar

συνέχισέ το φίλε μου, μετά αλλάζει. άλλο σόου σου λέω. μεγάλες επιτυχίες.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

For Science,You Monster. Ethereal's Avatar

Έλα να ζεσταινόμαστε σιγά-σιγά.

Senior Member karharias's Avatar

δλδ τώρα θα τα βλέπουμε σάββατο?! :/
    Hey Bobby Marley, sing something good to me
    this world go crazy, it's an emergency

For Science,You Monster. Ethereal's Avatar

δε μας χαλασε

κατεβάζω πρώτο τέταρτου, ομγ

royally fucked animae's Avatar

Καλούτσικο το πρώτο της σεζόν. Θα μπορούσε και καλύτερα, θα μπορούσε και χειρότερα.

Spoiler
    Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς πως δεν θυμόταν τον Λι η Ντάναμ.Οκ, αλλάξανε οι μνήμες επειδή τάχα μου δεν υπήρξε ποτέ ο Πήτερ, αλλά ο Λι δεν είχε συνεργαστεί μόνο με τον Πήτερ.
    Kill the wise one!

Tags for this Thread