Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Amnesiac, X, animaei, Virus και γενικά, πόσα ποστ του τύπου «Είναι γαμάτο/πολύ-αστείο/σπιρτόζικο που η αριστερά/άτομα-γενικά-από-το-φόρουμ κάνει αυτό και αυτό και το άλλο» είστε διατεθειμένοι να κάνετε;
Δηλαδή εν προκειμένω διαφωνείς ότι ο κόσμος γενικά στο σύνταγμα δεν περιμένει πέσιμο από τους μπάτσους;
Λοιπόν για να τελειώνουν οι αηδίες.
Και σε πορείες έχω πάει (με την ΕΑΑΚ !!!111111!!!1`1), και δακρυγόνα έχω φάει και έχω κλειστεί μέσα στο πολυτεχνείο και έχω κάτσει σε ολοκληρες άπειρες συνελεύσεις και έχω πρήξει άπειρο κόσμο(irl) με το πόσο ηλίθιος είναι που δεν συμμετέχει σε πράγματα που τον αφορούν άμεσα. Ξύλο δεν έχω φάει και δεν έχω ρίξει, γιατί δεν μου αρέσει αυτή η φάση, διαφωνώ, πως το λένε.

Ωραία? Το κατέθεσα το πιστοποιητικό? Πάμε παρακάτω.

Αυτή η απολιτικ αηδία και "μαγκιά", που έχει υιοθετηθεί τα τελευταία χρόνια, ναι μεν είναι ευθύνη των κυβερνήσεων και του κόσμου που δεν σκέφτεται λίγο πιο μακρυά απ ότι είναι ο κώλος του(εστω και προς τα πίσω!), αλλά κυρίως είναι ευθύνη της αριστεράς σαν ολότητα. Γιατί όταν ο κόσμος, που είναι χαζός by default(όλοι είμαστε χαζοί by default), δεν βλέπει κάποια πιο χειροπιαστή λύση, θα στραφεί πάλι σε αυτόν που μπορεί να λαδωθεί. Όταν βλέπει ότι η αριστερά δεν μπορεί να συμφωνήσει ενώ το κράτος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, πάλι αυτή θα κριτικάρει περισσότερο. Μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε μια κοινωνία η οποία την συγχρονη εποχή(από τον εμφύλιο και μετά) έχει αριστεροφοβία, λες και είναι κάποια λέπρα ορ γουατ.

Όταν λοιπόν η αριστερά, εμείς οι και καλά πιο σκεπτόμενοι πολίτες, δεν μπορούμε να δώσουμε μια λύση, να συμφωνήσουμε σε 5 γαμημένα βασικά σημεία και τις διαφορές να τις αφήσουμε για λίγο πίσω, τότε λοιπόν θα γίνονται απολιτικ, όπως άλλωστε το "σύστημα" θέλει να γίνουν, καθώς έτσι θα έχει μια γενιά από μουλάρια που δεν μπορεί να σκεφτεί πόσο κάνει 3+3.

Πόσο πιο λιανά πρέπει να το κάνω για να το καταλάβει κανείς?

Να πούμε και για τους πουλημένους συνδικαλιστές? Πόσα επιχειρήματα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποιος, που ήδη είναι γνωστά σε όλους, ότι η αριστερά θα έπρεπε να είναι μπροστά σε όλο αυτό το σκηνικό, αλλά βάζοντας μπροστά το συνολικό καλό, και όχι την δήλωση "είμαστε από εκεί και για αυτό κατεβήκαμε στην πορεία? Όπως είπε και ο φαντομ_ντακ, κατεβαίνεις με το σωματείο σου. Ναι σωστό. Αλλά γαμώ την πουτάνα μου, γιατί η ΕΑΑΚ,στις κινητοποιήσεις του 06-07 μετά κοκορευόταν ότι κινητοποίησε όλο τον κόσμο. Ναι μίλησε πιο σωστά στις συνελεύσεις, για αυτό είχε κόσμο και κατέβαιναν 30 χιλιάρικα σε πορείες. Αλλά ρε διάολε ο κόσμος τότε δεν κατέβηκε γιατί ήσουν ΕΑΑΚ, αλλά γιατί είχαν ειπωθεί πολλά σωστά πράγματα. Σώνει και καλά μετά πρέπει να πρήξεις τα παπάρια για το πόσο γαμάτος είσαι.

Οπότε λοιπόν, όσο υπάρχει αυτή η νοοτροπία και αυτή η συμπεριφορά, η αριστερά, σαν νέος προφήτης θα λέει "εγώ τα λεγα" αλλα στην ουσία θα κάνει μια (μαυρη) τρύπα στο νερό και ο κόσμος θα γίνεται ακόμα πιο ηλίθιος.

Συνεχίστε να κριτικάρετε, δικαιωμα ολωνώνε είναι αυτό, αλλά πραγματικά μην νομίζει κανείς ότι προσφέρει κάτι.