Τα all star 2 που ήταν της μόδας πριν καμιά 10αριά χρόνια βγαίνουν ακόμα; Βρίσκονται εύκολα;
![]()
Τα all star 2 που ήταν της μόδας πριν καμιά 10αριά χρόνια βγαίνουν ακόμα; Βρίσκονται εύκολα;
![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
αν έχεις συνηθίσει το πανί, αυτά σου φαίνονται πιο βαριά, αλλά σιγά, σου καταστρέφουν τα πόδια με τον ίδιο γλυκό τρόπο. Πιο ανθεκτικά είναι σίγουρα. Εγώ βέβαια έχω τα πιο-ψηλά δερμάτινα που νομίζω είναι και πιο χοντρά από αυτά τα αντρικά, τα οποία παρ' όλα αυτά μετά από αρκετά χρόνια κακομεταχείρισης είναι ακόμα σαν καινούρια.
Το κακο με ολα αυτα ειναι η τοση φλαταδουρα. Εμενα παντα με κουραζαν σταρακια/τυπου σταρακια/φλατ εντελως μπαλαρινες.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Ο,τι πιο σιχαμενο εχει κυκλοφορησει σε πατουμενο.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Last edited by Impure; 27-05-2011 at 16:47. Reason: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ ΣΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΓΟΒΑ
To νέο ελληνικό meme μετά το Riot Dog είναι γεγονός.
credits to trompaktiko.
http://memegenerator.net/Papadakis
Αμα περπατήσω περισσότερο από 5 μέτρα με τα allstars, νιώθω πως μου χώσανε λάμα από τη φτέρνα μέχρι το γόνατο. Είναι που είναι και ακριβά. Αν δεν σε χαλά να δώσεις κάτι τις παραπάνω, πάρε αυτά:
ή κάτι παρόμοιο από diesel.
Είναι μεν λίγο πιό ακριβά, αλλά ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με τα μισητά allstars.
1) Είναι αιώνες πιό ανθεκτικά
2) Είναι χιλιετίες, έτη φωτός κλπ πιό άνετα.
Τα φορώ συχνά στη δουλειά (δεν κάθομαι λεπτό) και κάθε φορά στη σκηνή (4 ώρες κάθε Παρασκευή/Σάββατο) εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, και ποτέ δεν με έχουν πονέσει τα πόδια μου. Τα βάζω και καμιά φορά όταν οδηγώ μηχανή, και ούτε που τα ενόχλησε ο συμπλέκτης. Το μόνο που έπαθαν είναι να ξεκολλήσει λίγο η μαύρη γραμμή που έχουν στη σόλα.
Άσχετο: άλλο παπούτσι που του έβγαλα τον κόλο Rocco style:
Γενικά, ΚΑΤΩ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΙΠΠΙΚΑ ALLSTARS!!!
Καλου κακου στην μηχανη να φορας τιποτα πιο σοβαρο, απο αποψη προστασιας.
1) e4, c5
2) Νf3
απο τις 19 του μηνα χωρις ιντερνετ και τηλεφωνο σχεδον...στο τηλεφωνο επικα σκηνικα του στυλ να παιρνουμε ενα τηλ να εχουν μπλεχτει οι γραμμες και να απανταει και η γειτονισσα....πουτανα ολα δλδ...
ερχεται συνεργειο οτε στις 21 λεει ειναι μεγαλη η βλαβη και θα ξαναερθουμε να τη δουμε...
λενε θα ερθουν στις 27 @@ ηρθαν..παιρνουμε τηλεφωνο χθες και ακολουθει ο εξης διαλογος:
-καλησπερα σας εδω και 10 μερες υπαρχει μια βλαβη και δεν εχουμε τηλεφωνο και νετ μπλα μπλα μπλα
- πειτε μου το τηλεφωνο σας
-(το δινω)
- ναι ναι απο οτι βλεπω το συνεργειο ειναι προγραμματισμενο να ερθει στις 27.
-ναι 27 του μηνα ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ
-ααα ναι ναι εχετε δικιο..ε παρτε μας τηλεφωνο απο δευτερα να σας πουμε ποτε θα ερθει..
- οχι δωστε μου τηλεφωνο υπευθυνου για τις βλαβες να του μιλησω..
-(δινει 2 τηλεφωνα)
προφανως παιρναμε μετα τα 2 τηλεφωνα και δεν το σηκωνε κανενας
ΟΤΕ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
χεχ
ημουν στη φαση βριζω οτε πριν 10 μερες( δεν εχουμε γραμμες για τηλεφωνο και τετοια, αν θυμασαι που σου ελεγα)
τελικα μονο με μεσο γινεται δουλεια
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
ναι θυμαμαι που τα λεγες! παμε να τους γαμησουμε λεω εγω
558 χρόνια από την άλωση της Κωνσταντινούπολης σήμερα.
χρόνια πολλά!
Rock or Nothing
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry