Page 109 of 539 FirstFirst ... 95999107108109110111119159209 ... LastLast
Results 1,621 to 1,635 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Senior Member freak brother's Avatar

πηγα και γω να κοψω την φαση στο συνταγμα , πολλα εθνικια γενικα , επισης οσες προτασεις γουσταρε ο κοσμος δεν διεφεραν σε τπτ απο οποιοδηποτε εξωκοινοβουλευτικο κομμα η ακομα και εκλεγμενα της αριστερας , επισης ενας εκλεγμενος (οπως ειπε) της φασης ειπε οτι δεν πρεπει να κραζουμε τον κοσμο (γιατι ο κοσμος ψιλοεκραξε εναν που ειπε οτι οι ξενοι οταν πεινανε βιαζουν ?! ?! και οτι η αριστερα καταστρεψε την ΕΛλαδα και οτι πρεπει να ειμαστε ολοι εν) και οτι δεν θελουν στην φαση μεθυσμενους και μαστουρωμενους , μετα εγινε ενας διαλογος για το αν θελουν το pressproject να τραβαει με καμερα το τι λενε αυτοι που μιλανε... κρατησε κανα 40 λεπτο η φαση , δεν κατεληγε πουθενα και βαρεθηκα εγω και πολυς κοσμος και την καναμε... Κοσμος λιγος (δεν βοηθησε και ο καιρος) και γενικα οτι να ναι η φαση... βδομαδα με σοβαρο κοσμο (να ναι τουλαχιστον 5-6 χιλιαδες) δεν βγαζει. Χτες μας ειπε μια κυρια οτι κανα 40 λεπτο ειχαν ντιμπειτ για το αν θα πρεπε να κλεισουν την αμαλιας η να αραξουν στο συνταγμα... να κοιμηθουν... ΜΠΟΡΙΝΓΚ.

υγ- ο πρωνη προεδρος της Παναθας να εξηγει σε 2 παλικαρια οτι εχει εκατομυρια αλλα φορολογειτε και μη σας κανουν οτι θελουν παιδια και τετοια... καλτ
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

A rock, an island Drumsick's Avatar

Έχει πολλή πλάκα που οι αναρχοαριστεροί συφιλιάζονται με το ποιόν του κοσμάκη που μαζεύτηκε και κάθονται και βγάζουν χολή πάνω στην ίδια χαζή και ανίδεη εργατική τάξη, για την οποία υποτίθεται αγωνίζονται.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Γιατί οι "αναρχοαριστεροί" λένε συχνά-πυκνά ότι οι εργατικοί τάξοι είναι εκπεσόντες άγγελοι και αποκλείεται αυτόματα ο ρατσισμός, ο εθνικισμός και ο παρτακισμός απ' τις τάξεις των. Ειδικά οι "αναρχο-"

Χαχα ναι, έχει πολύ γέλιο.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Defunct Economist

Quote Originally Posted by HAVOC View Post
    Κατωριμε,
    εσχατολογικο σεναριο. Πες κατεβαζαμε ρολα πανελληνιως για καμια βδομαδα.
    Τι θα γινοταν?
    Ε? ΟΚ, προφανώς δεν κατάλαβες τι έγραφα, οπότε παμε πάλι εξήγηση για 12χρονα

Αν γινόταν γενική απεργία στο στυλ της συγγέντρωσης στο φβ, το μόνο που θα γινόταν θα ήταν η απώλεια μισθών μιας εβδομάδας. Αν όμως όλλοι οι ακοματίκ διαλέγαν τον εκπρόσωπο της αρεσκείας τους και κάναν γενική απεργία/διαδήλώσεις/μπάχαλα σε μαζική κλίμακα, τότε οι κινητοποιήσεις θα είχαν κάποια αιτήματα και κάποιους εκπροσώπους που θα μπορούσαν να τα διαπραγματευτούν, όπότε μπορεί να πετύχαινες κάτι που να εκφράζει λίγο πολύ όλους (πχ να πανε καμια 10αρια πολιτικοί φυλακή).

Απο την άλλη, επειδή το 99% των ακοματίκ όταν ζούσαν με τα λευτά των ευρωπαίων είχαν βολευτεί καλά και χαρακτήριζαν γραφικούς τους κοματίκ αριστερούς, δεν γουστάρουν να παραδεχτούν οτι αυτοί οι άπλυτοι είχαν δίκιο και να τους ακολουθήσουν σε κάτι οργανωμένο, γιατι αυτό θα αποτελούσε παραδοχή του πόσο μαλάκες υπήρξαν.

Ως εκ τούτου
    1. Οι ακοματίκ του φεισμπουκ άξίζουν ψόφο, βασικά το οτι τρώνε πούτσα έιναι απο τα καλά του καπιταλισμού.
    2. Οι κινητοποιήσεις του φβ δεν θα φέρουν καμία αλλαγή, οπότε απο σεπτέμβρη συνεχίζει η πούτσα μεχρι να βάλουν μυαλό και να οργανωθούν σε σχηματισμούς με στόχους και εκπροσώπους (που δεν το βλέπω αλλα ποτέ δεν ξέρεις)

Quote Originally Posted by animae View Post
    Αντί να το αντιληφθεί αυτό η αριστερά, να στηρίξει κάτι τέτοιο, κάθεται/στε και το θαβει/ετε. Επειδή ο κόσμος δεν ξέρει τι του γίνεται ε? Εσείς λοιπόν φωστήρες γιατί δεν πάτε να του ανοιξετε τα μάτια? Γιατί γαμώ το κερατάκι μου, κάνεις μα κανείς δεν έχει καταφέρει να μαζέψει 20-30.000 κόσμο μέσα σε 2 μέρες? Δεν πρέπει να προβληματίσει αυτό? Ή θα είμαστε σαν τις κομμούνες που θέλουν μόνο συνειδητοποιημένα στρατιωτάκια και όχι κόσμο που δεν είναι επαγγελματίας κομματικός?
    οκ, αυτή είναι όντως valid κριτική. Η απάντησή μου είναι οτι, προυποθέτεις οτι η πολιτική εκπροσώπηση βρίσκει την αγανακτισμένη μάζα και αναλαμβάνει την καθοδήγησή της, αλλα αυτό δεν είναι πρακτικό και βασικά δεν έχω υπόψη μου καμία περίπτωση που να έχει πετύχει κάτι τέτοιο. Βασικά το "βρίσκω τον αγανακτισμένο κόσμο και ενώνομαι μαζί του" είναι το μόντους οπεράντι της ακροδεξιάς (όχι, δεν λέο οτι είσαι ακροδεξιός, αλλα οτι κατα κύριο λόγο η ακροδεξιά δρά με τον τρόπο που λες).

Η αριστερά, τουλάχιστον κατα την άποψη μου δρα ως εξής. Βγαίνει ο άπλυτος Χ και λέει "έχω το αίτημα Α και Β". Όταν ο κόσμος συμφωνεί, παιρνει ΑΥΤΟΣ την πρωτοβουλία να συνδράμει στον άπλυτο Χ. Αν μαζευτούν αρκετοί μπορεί κάποια απο τα αιτήματα να επιτευχθούν. Αν ο κόσμος είναι αδιάφορος/πρόβατα του φβ δεν γίνεται τιποτα, ΔΕΝ βγαινει απο μόνος του ο άπλυτος Χ να πάει στο κόσμο και να πεί "Μαγγες σας πάω και γιαυτό θα σας οδηγήσω στα αιτήματα Α και Β" σαν δασκάλα που ξέρει το καλό της τάξης της. Σε αυτή την περίπτωση ο Χ κάθεται στην άκρη και αφήνει τα ακοματίκ πρόβατα να πάρουν αυτό που τους αξίζει. Γιατι στην τελική, ο κόσμος αποτελείται απο ενήληκες και δεν κάνεις καμια ιδιαίτερη χάρη σε κάποιον ενήληκα αντιμετωπίζοντας τον ως παιδί.
    Last edited by katwrimos; 27-05-2011 at 12:59.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

Defunct Economist

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Εδώ πάντως (Χανιά)
    Εικονοκλαστ μένεις χανιά? Παίζει να περάσω τον Ιούλιο στην πόλη σου!
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

nihil pop metamelia3's Avatar

αλλος μαλακας απο κει με τους εκπροσωπους.

εγω εστω, ας πουμε σιχαινομαι τους μικροαστους, τους φασιστες, τους μπατσους, τους επιχειρηματιες και πολιτικους με δημοκρατικο προσωπειο, τους ακαδημαϊκούς, τους κατωριμους, τους χιππηδες, τους μπουζουκοβιους και πολλους αλλους και γενικα ειμαι ιδεολογος κομπλεξικος ας πουμε και δεν με παιζουν οι αγανακτισμενοι και οι ατενιστας. Η απορια μου εμενα ειναι η εξης απλη ωστοσο: σε περιπτωση που δεν κανεις κατι με πολυ συγκεκριμενο στοχο (π.χ. συμμετοχη σε σωματειο) πως ακριβως αλλιως γινεται να εχεις συστηματικη δραση εκτος αν υπαρχει μια "ιδεολογικη" ενταξη σου καπου; Δηλαδη οκ, να κατσουν εκει 10-15-20-30 μερες. καλα θα περασουν τα παιδια. μετα τι; τι εγινε στους χωρους εργασιας, τι εγινε στις πολιτικες αποφασεις, τι εγινε στην κοινωνικη οργανωση;

δεν ειναι καποια αυθαιρεσια που υπαρχουν αριστεροι, δεξιοι, φασιστες, αναρχικοι, κεντρωοι και κατι εκατομμυρια υποδιαιρεσεις αυτων. αυτη η μια κι εξω συγκεντρωση στο συνταγμα, η αντιληψη οτι η πολιτικη ειναι απλα μια μεμονωμενη συμμετοχη σου στις ακραιες συνθηκες δεν εχει καμια διαφορα με το εκλογικο συστημα της τετραετιας. και κατ' εμε δεν ειναι καθολου ασυνδετη με ολα αυτα που αποτελουν για μενα το "προβλημα".
    this is radio freedom.

High on Life VirusXI's Avatar

πάλι μελλοντολογείτε; κατεβείτε και διαμορφώστε.
    αν και αν και αν και αν και αν και αν. δε νιώθετε λίγο μαλάκες όσο γράφετε για κάτι που δε συμμετέχετε;

■■

Solidium HAVOC's Avatar

Kατωριμε το "κατεβαζαμε" προφανως προυποθετει τους παντες, εξου κ το εσχατολογικο στο σεναριο.
    Οι απλυτοι που λες ηταν και αυτοι καλοι στη θεωρια, στην πραξη δεν μασησαν λιγα, εξ'ου και η γενικη αηδια προς πασα κατευθυνση για την ωρα, και το μουδιασμενο του πραγματος.
    Οσο υπαρχει εστω κ αμυδρα ελπιδα διορισμου, μιζας, οικονομικης ανταλλαγης τελοσπαντων, δεν προκειται να αλλαξει κατι.
    Απο την αλλη βεβαια, τα ταμεια ειναι μειον, οποτε να ταξουν δε μπορουν ευκολα πια, και το πιθανοτερο ενδεχομενο κομματικης συγκυβερνησης που δεν θα στειλει κανεναν πια στη δικαιοσυνη φανταζομαι θα εξαγριωσει τα πραγματα.
    Εχουμε ακομη να δουμε εξελιξεις.

Κατα τα αλλα, αυτη η καραμελα σου με το φαγατε, ουτε ο Παγκαλος να ησουνα. Και οκ, ναι, υπηρξε κοσμος που ηταν πολυ λαθος και δεν εβλεπε οτι ζουσε δανεικη ζωη. Και η διαφθορα δεν δημιουργηθηκε απο μονη της.
    Αλλα κουνα κ λιγο το κεφαλακι σου, ο δανειστης επεβαλε τη μιζα του εκτος της χωρας του και εκβιασε καταστασεις, δεν ειναι καθολου λαδι οπως θελεις να φανταζεσαι.

(P.S. Ο Εξαντας με τον υπακουο τιγρη (Ιρλανδια) ηταν αρκετα καλο ντοκυμαντερ.)
    Last edited by HAVOC; 27-05-2011 at 13:57.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

A rock, an island Drumsick's Avatar

ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
    Spoiler

nihil pop metamelia3's Avatar

Quote Originally Posted by VirusXI View Post
    αν και αν και αν και αν και αν και αν. δε νιώθετε λίγο μαλάκες όσο γράφετε για κάτι που δε συμμετέχετε;
    βλεπεις μελλοντολογια ή την λεξη "αν" καπου στο ποστ μου;

εντιτ: ουτε στην κυβερνηση συμμετεχω. να μην πω γι'αυτην;
    Last edited by metamelia3; 27-05-2011 at 14:16.
    this is radio freedom.

Solidium HAVOC's Avatar
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Senior Member

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    Quote Originally Posted by VirusXI View Post
    βλεπεις μελλοντολογια ή την λεξη "αν" καπου στο ποστ μου;

εντιτ: ουτε στην κυβερνηση συμμετεχω. να μην πω γι'αυτην;
    θα αρχίσουμε να τη βγάζουμε με σοφιστίες τη μέρα μου φαίνεται, αλλά ρε διάολε εσείς που λέτε "μη μιλάτε όσοι δε συμμετέχετε" ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ μιλούσατε τόσο καιρό για ψευτοαριστερούς και ξεπουλημένους και επαναστάτες του καναπέ σε φοιτητικά, δεκέμβρηδες και πανεργατικές; δε το λέω για σένα συγκεκριμένα virus, δεν έχω ιδέα που συμμετείχες αλλά αυτό το 'τράβα διαμόρφωσε και μη μιλάς από απόσταση' το ακούω από διάφορους των οποίων πάγια στάση χρόνια τώρα ήταν ακριβώς αυτό το 'μιλάω από απόσταση γιατί το θεωρώ καταδικασμένο εκ των προτέρων'.

Senior Member freak brother's Avatar

o pitsirikos το ζει...
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Αφιερωμένο στους βλάκες που νομίζουν ότι η αριστερά έκανε κάτι λάθος και αυτοί το έκαναν τώρα σωστά και γι'αυτό δεν πέφτει ξύλο. Λίγη υπομονή, έρχεται η σειρά σας να αγανακτίσετε πραγματικά!
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;