Helm, ανάλογα με τα κέφια σου προβάλλεις σε μια κάποια αριστερά τη συμπεριφορά χρηστών του ER και πολύ συγκεκριμένα τη δική μου, σε έχω δει να το κάνεις σε διάφορες περιπτώσεις και είναι λάθος σου θα γνωρίσεις πολλούς αριστερούς που δεν έχουν δει σελίδα φόρουμ και που δεν ξέρουν τι σημαίνει troll (αν υποθέσουμε ότι εγώ μιλάω στον κόσμο για να το παίξω πιο έξυπνος και να τον τρολλάρω κλπ). Στα υποδέλοιπα που λες συμφωνούμε - πέραν της μπηχτής για την ηθική που πάλι αναφέρεσαι σε μένα και όχι στην αριστερά που αποδέχεται με πολύ μεγάλη ευρύτητα τον όρο «αριστερή» ή «επαναστατική ηθική». Είναι αλήθεια αυτό για την πίστη για παράδειγμα και μου θύμισε κάτι που διάβασα πρόσφατα:

Η δράση τους έχει ένα χαρακτηριστικό που στη σημερινή νεολαία είναι πλεονέκτημα. Δεν απαιτούν ανοιχτά την κομματική ένταξη. Σε αντίθεση με τους αριστερούς συμμαθητές τους που είναι όλο «έλα στο μπλοκ μας», «πάρε εφημερίδα» και «μπες στην οργάνωση», οι παρέες αυτές εμφανίζονται πιο ανεκτικές: «Αν κάνεις και λες ό,τι κι εμείς είσαι δικός μας χωρίς άλλους όρους και ανεξάρτητα από τι κόμμα λες ότι υποστηρίζεις».
Το άσχημο σε αυτό δεν είναι η παραδοχή, είναι το για ποιούς μιλάει το κείμενο. Εξαιρετικό κείμενο btw. Στο δια ταύτα, εγώ δεν αισθάνομαι ότι οι κουβέντες που γίνονται εδώ γίνονται με αποιδεολογικοποιημένη νεολαία, ο Virus πχ που υποστηρίζει την πρωτοβουλία και έξυπνο παιδί είναι και απ' όλα, δεν πρέπει πέρα από τα υπόλοιπα να μιλήσουμε και για το τι ζητάμε στην τελική;