οντως γαμανε! ωραιος σουολεν!
Εγώ πάντως που στα 90ς επένδυα σε βινύλιο, τώρα επενδύω σε cd. Οι τιμές στο βινύλιο έχουν ξεφύγει τα τελευταία χρόνια και πλέον ένας δίσκος 17 ευρώ θεωρείται "φτηνός", ενώ με μια μικρή ψαχτική μπορείς να τον βρεις εύκολα σε cd π.χ με 9-10 ευρώ.
Ακριβώς το αντίστροφο δηλαδή από ό,τι είχε συμβεί στα 90ς.
Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει γιατί πλέον το βινύλιο έχει αποκτήσει περισσότερο συλλεκτικό χαρακτήρα και δεν απευθύνεται σε άτομα που αγοράζουν απλά μουσική αλλά σε άτομα που χαλάνε αρκετά λεφτά για μουσική. Συμφωνώ ότι όταν υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά ανάμεσα στο βινύλιο και στο cd, είναι λίγο μαλακία να προτιμας το βινύλιο (εκτός αν είναι καμιά υπερ-σπέσιαλ έκδοση), αλλά το καλό είναι ότι σιγά σιγά βγαίνουν και κυκλοφορίες που cd και βινύλιο δεν έχουν και μεγάλη διαφορά (πάνω από 2-3 ευρώ ξέρω γω, οπότε και το βινύλιο είναι σαφώς πιο ελκυστικό).
Can't get it down without crying
Είμαι περίεργος να ακούσω το Bokomolech - Xero. Αν σας βρίσκεται, ρίχτε ένα πμ.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Νέο Cave In στους Ρώσοι για όσους ενδιαφέρονται.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ναι αλλά έχει υπερσκατά ήχο και το 'σβησα, παίζει να ήταν rip από streaming.
Ισχύει, αν και παίζει να είναι αυτός ο κανονικός του. Δεν είναι παντελώς σκατά. Πάντως είμαι στα πρώτα κομμάτια και ΧΩΝΕΙ.
μπόμπα το Cave-In ρε μαλάκες
πόσο μα πόσο γεμάτος ο ήχος
I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run
Το sing my loves συνδυάζει ιδανικά ποθστιά και πόρςση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς. Το χιτάκι του καλοκαιριού![]()
ικονοκλαστς prakasrel στο σλσκ εσυ εισαι? και αν ναι θυμησε με τι ειχες κατεβασει απο μενα
prakasrel είμαι, ναι. Δεν έχω ιδέα τι έχω κατεβάσει (δεν το πρόσεξα καν ότι είσαι εσύ), εκτός αν κρατάει Logs or smth. Γιατί;
εδιτ: από τα πρόσφατα βλέπω κάτι blank dogs, κάτι τέτοιο φαντάζομαι.
Last edited by ikonoklast; 21-05-2011 at 23:55.
απλα ειδα αυτο που εγραψες για τουιτερ και θυμηθηκα οτι ενας με τετοιο κατεβαζε απο μενα...το θυμομαν (το γιουζερνεημ) γιατι ειχα φαει φλασια τοτες και νομιζα ησανε αλλος
οποτες ξαναμπεις πες να σε βαλω λιστα αν θες τιποτα κλπ...μαλλιαρη αλληλεγγυη και αλλα τετοια
μαλλον βαρέθηκε τα γουνινα σωβρακάκια![]()
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr