Ελιές μωρέ μαλάκες, τι χαρτιά και στραγάλια. Με καρφίτσα ή χωρίς. Και φυσικά σκόπευτρο με σταυρό απο καρφίτσες, χερούλι (ένα ή δυο) και διακόσμηση με χρωματιστές μονωτικές ταινίες.
Ελιές μωρέ μαλάκες, τι χαρτιά και στραγάλια. Με καρφίτσα ή χωρίς. Και φυσικά σκόπευτρο με σταυρό απο καρφίτσες, χερούλι (ένα ή δυο) και διακόσμηση με χρωματιστές μονωτικές ταινίες.
Ελιες λεει. Ναι, κι εμεις βαζαμε μπαλακια του τενις.
λογικά τα κουκούτσια εννοεί
I'll bury you in your god's fucked garden
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Ώπα. Ο Doug, η Angelica Pickles, η Alex Mack, το Kenan & Kel (ή όπως λέγεται) το Oregon Trail, το Kool Aid, ο Skeeter, το Fruit Stripe, η Helga Pataki, τα Rugrats, τα Pizza Lunchables, το Guts, το Scholastic, ο Bill Nye the science guy και οι Beets ήταν ποτέ σε ελληνικά κανάλια; Που μεγάλωσα εγώ;![]()
Φυσικα και ηταν.
Εχεις κενα να καλυψεις φιλε μου. Ξεκινα.
Εεεεε, βασικά έπρεπε να γράψω "τα πιο πολλά", ναι, αλλά οκ ας πουμε Rugrats, Doug και Helga Pataki ( από Hey Arnold! ) νομίζω ήταν στο πρωιμο Star. Beets, Alex mack δεν πρέπει να είχαμε, Skeeter νομίζω σε κάποιο καμμένο κανάλι. Fruit Stripe μαζί με Lunchables, Kool Aid είναι φαγητά/ποτά, μην το παίζεις χαζόςΘα έπρεπε να είχε χυμούς φλωρινα στη θεση τους, μαζί με τη γρανίτα της Algida και κανενα Cucciolone.
Αλλά οκ από τα 60+ που έχει κόλλησες στα 10 οποτε μάλλον θες να κράξεις![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Σάββατα μεσημέρι περιμέναμε με τον αδερφό μου πως και πως να τελειώσει το "Σάββατο Μιάμιση" με τον Χρήστο Οικονόμου...
...για να ξεκινήσει η Οδύσσεια του Διαστήματος.
Τα intros του "Σαββατο Μιάμιση" και της "Αθλητικής Κυριακής" είναι τα πιο χαρακτηριστικά που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια.
Τα ανέκδοτα! Πώς ξέχασα τα ανέκδοτα;
Πριν λίγες μέρες μου ήρθε το blast οταν είδα τα τραγουδάκια σε προηγούμενες σελίδες και μετά από λίγο ψάξιμο έπεσα εδώ, τσιμπήστε μερικά αγαπημένα:
Σκασίλα μου μεγάλη και 10 παπαγάλοι
Σκασίλα μου μικρή και 10 ποντικοί
Σκασίλα μου τεράστια και 10 εργοστάσια
είσαι και φαίνεσαι /κι απ΄τη μύτη κρέμεσαι /και στον βόθρο πλένεσαι
κύριε ελέησον, κύριε ελέησον,ο παπάς πίνει καρνέισον
Shall I say I was wrong, if I'm right?
Θυμάμαι Χρήστο Οικονόμου να πηγαίνει για την κρατική τηλεοραση στο Χόλιγουντ ,για τις συνεντεύξεις των ηθοποιών του "Τόλμη κ Γοητεία",που τότε γαμούσε και έδερνε σε τηλεθέαση.(Παρεπιπτόντως ακόμα δέχεται αιτήσεις για οντισιόν,για τα μελλοντικά επεισόδια).
Δεν ξέρω τι γινόταν αλλού,αλλά στην χώρα μας ο παροξυσμός είχε φτάσει σε απίστευτου μεγέθους μεγαλεία!!!!
Spoiler
don't break the fucking circle