1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Originally Posted by
00i00
το λινκ δεν το ζητηξα επειδης σε αμφισβητω...αλλα επειδης δεν ασχοληθηκα με την αυξησις οποτε δεν ξερω τι παιχτηκε
αλλα εστω και ειναι ετσι και ακομα χειροτερα...αυτο ακυρωνει το οτι τον ΠΑΟΚ τον στερησαν αποτελεσματα και ενδεχομενως τιτλους στο παρελθον?
Όχι δεν το ακυρώνει, αλλά οκ δεν έχει σχέση. Όλες οι ομάδες της πόλης μπορούν να σου πουν αντιστοιχο (εδώ ο Ηρακλής και ο Άρης μπορούν να σου πουν για το πως έπεσαν στα χαρτιά, λολ! ) Το παραδειγμα ήταν ένα από πολλά, κάποιος μπορεί να πιάσει για το πως μπήκατε σε καταστάσεις αρθρου 44, εγγυητικές από τράπεζες με σαν βάση το γήπεδο της τούμπας πριν από λίγα χρόνια, Γκαγκατσηδες κτλ.
Ένα κάρο μαλακίες έχετε από πίσω και δεν είναι και τίποτα το κρυφό ε. Και δημοσιότητα είχαν αρκετά από αυτά και όλα. Εδώ τα ξέρω εγώ που χέστηκα, αλλά ας όψονται οι φίλοι ΠΑΟΚς και κάτι καμμένοι ΑρηςΗρα που λόγω καψίματος τα μαθαίνουν όλα απο άλλους καμμένους ΠΑΟΚς.

Originally Posted by
00i00
επισης αν δεν βγηκες ως Ηρας τοτε ως τι βγηκες? ως ενας που θελει το καλο του ελληνικου πρωταθληματος?
πες οσο παω να κανω μια σαντουιτσαρα
Πες τι βαζεις στη σαντουιτσάρα.
Δεν ξέρω γιατί θα έλεγα κάτι τέτοιο σαν κάποιος που θέλει το καλό του αθλήματος. Δες το σαν κάποιος τρίτος που σου έκανε μια διευκρίνηση για να μην απορείς και να μην κουράζεσαι με το όλο θέμα νίκες-ήττες. Δεν έχει καμία σχέση, για την εύνοια των τελευταίων ετών στο παρασκήνιο είναι ο χαρακτηρισμός του γαυρου του βορρά. Σε σχέση πάντα με μη-ΑΡΔ ομάδες (εξ ου και το Βορράς παρτ).
Κατανοώ πως όλο αυτό δεν ταιριάζει με το μανιφέστο του ΠΑΟΚ: αντεργκραουντ, αντίδραση, κυνηγημένοι κτλ. που στη τελική είναι και κομμάτι της ιδέας για την οποία αγαπάτε την συγκεκριμένη ομάδα. Αποτέλεσμα αυτού είναι σε καταστάσεις σαν τις παραπάνω να εθελοτυφλείτε (με την βοήθεια των δημοσιογραφίσκων της πόλης) και [γραφικός]να καταλήγετε τα "φυτά" της πόλης.
Αν και μετά από την επίθεση Αρειανών στο πούλμαν της ομάδας τους, τους δίνω άνετα τον συγκεκριμένο τίτλο για 1-2 σεζόν ακόμα. [/γραφικός]
Εν μέρη γι αυτό και γράφω και κάπως "σοβαρά" αυτά τα 2-3 ποστς για να μην νομίζεις ότι ήρθα για να στην πω και ΜΠΑΟΚ και δεν ξέρω κι εγώ τι. Είσαι κι εσύ λίγο πυροτεχνημα στο θεμα του ΠΑΟΚ.