Page 95 of 539 FirstFirst ... 45859394959697105145195 ... LastLast
Results 1,411 to 1,425 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Senior Member Griffith's Avatar

ωχ μωρέ χάβοκ κι εσύ τώρα επιμένεις.
    το κίνημα γενικά σε κάθε χώρα μετριέται από το τι τους φέρνουν και πως αυτοί αντιδρούν, το ότι η ισπανία είναι γενικά νυσταλέα κινηματικά από τότε που έληξε ο εμφύλιος τους γνωστό είναι.
    και παρότι η ελλάδα είναι όντως μπανανία μου τη σπάει να μειώνουνε τα πάντα με αυτό το σκατένιο "στην ευρώπη είναι αλλέως" στυλάκι, εδώ τουλάχιστον είχες ένα 16, ένα δεκέμβρη, ένα κατιτίς, εκεί τι;
    να πει κανείς για τη γαλλία ξερωγώ που είναι πράγματι ευρώπη (λολ) που βέβαια τα κάνουνε γυαλιά καρφιά χειρότερα από τους έλληνες άμα τσατιστούν να καταλάβω, σιγά τώρα με τους αγροκαλλιεργητές από την ανδαλουσία , κοιμούνται όρθιοι ενώ είναι γνωστό ότι δεν είναι και το βασίλειο των ουρανών ακριβώς με 25+% ανεργία και 40+% για τους νέους ειδικά εδώ και 20 χρόνια.με έναν ισπανό που μίλαγα μάλιστα το πάσχα αυτό έλεγε, προς ενίσχυση των λεγόμενων του τον λέγανε μάλιστα μπόρχα.
    επίσης επίσης παρότι κομματόσκυλα επειδή πιστεύουμε ότι πρέπει να ενωθούν οι προλετάριοι όλων των χωρών στηρίζουμε ΚΑΙ την ισπανική φάση απλά έχει αποδειχθεί ότι θέλει και λίγο γράσο στα μανίκια και σχέδιο πολιτικό (και μπουκάλι και στουπί κτλ) εκτός από, ακριβώς, φάση.
    Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
    serve me the sky with a big slice of lemon.

farfetch'd Ace's Avatar

Quote Originally Posted by Griffith View Post
    .. σιγά τώρα με τους αγροκαλλιεργητές από την ανδαλουσία , ...
    χαχαχαχαχαχα
    "Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
    نحن نحب فصل الربيع الجميل.

Solidium HAVOC's Avatar

Quote Originally Posted by ubu View Post
    Quote Originally Posted by HAVOC View Post
    Quote Originally Posted by ubu View Post

Επίσης, δώσε βάση.
    Κλαπ. Κλαπ. Δωσε βαση. Οσο τρεχαμε για το δεντρο χασαμε το δασος.
    Τι σημαίνει αυτό; Ρώτησες αν έχουν καταφέρει κάτι τα κομματόσκυλα. Παγκοσμίως από τον 19ο αιώνα κι έπειτα οι οργανωμένες μαζικές διεκδικήσεις μέσω των παραδοαιακών μορφών πάλης έχουν πετύχει πολλά πράγματα. Και αυτοί κομματόσκυλα θα ήταν για την εκάστοτε Χάβοκ, όπως είπε και ο Φαντομ Ντακ. Εγώ απλά ανέφερα ένα πολυ κοντινό, τόσο χρονικά όσο και γεωγραφικά, παράδειγμα στο οποίο μάλιστα τόσο το συγκεκριμένο κομματόσκυλο στο οποίο απεύθυνες την ερώτηση όσο και άλλα κομματόσκυλα από αυτό εδώ το φόρουμ συμμετείχαν ενεργά. Εκτός αν πιστεύεις ότι το κίνημα ανατροπης του αρ. 16 ήταν αυθόρμητο και δεν υπήρξε ένας ικανό αριθμός κομματόσκυλων που κινητοποίησε τον κόσμο μέσα στις σχολές.
    Τι σχεση εχετε εσεις με τους ανθρωπους που τα καναν πραγματικα πουτανα στην ιστορικη τους συγκυρια, θα μας τρελανεις?

Τι κατορθωμα ειναι ενα αρ.16 για σας που κοπτεστε για τα αδερφια μας σε ολη τη γη, οταν στα πανεπιστημια μας οι καθηγητες σας καθονται πισω απο πορτες ασφαλειας στα ιδιαιτερα διαμερισματα τους, κανουν ο,τι τους καπνισει, οι πηγες ειναι πλεον μηδαμινες και απαρχαιομενες στην πλειοψηφια τους, και το κορυφαιο, κομματικες νεολαιες (που δεν εχετε παρει χρονο ποσο βαθια φασιστικος ορος ειναι και ποσο σας προσβαλλει) ξερνανε τις μαλακιες τους. Πιο ασυλο? Ασυλο κανονικο ειναι τα πανεπιστημια μας. Να τα χαιρομαστε.
    Και ασε, τα ειδα το κομματοσκυλακια πως κανανε για να με εχουν επιτηρητρια μολις μυριστηκαν υποψηφια για διδακτορικο. Απο καθε παραταξη (για να μην μεινετε παραπονεμενοι) Να μου λειπει.
    Ποτε τα κανατε πουτανα γι'αυτα? Ποτε στην προσωπικη σας φοιτητικη πορεια φερατε αντισταση? Υποστηκατε το κοστος?

Στη δουλεια σας? Η δεν δουλεψαμε ακομα? Στην οικογενεια σας? Η ειμαστε δημοσιοι υπαλληλοι και μας τρωνε το επιδομα?

Ασε καλο μου παιδι. Αστο, δεν πειθεις.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Solidium HAVOC's Avatar

Quote Originally Posted by Ace View Post
    Quote Originally Posted by Griffith View Post
    .. σιγά τώρα με τους αγροκαλλιεργητές από την ανδαλουσία , ...
    χαχαχαχαχαχα
    Αυτο τα σπασε.
    Με την ευκαιρια δεν ειπα πουθενα ειναι καλυτεροι.
    Αλλα οχι και ποσο γαμαουα ειμαστε εμεις ε?
    Παρακολουθω με ενδιαφερον τη φαση. Πες γιατι δεν ειναι κατι στο οποιο ειμαστε συνηθισμενοι. Δες το κι ετσι.
    Σσσσσ εθιξα τους ερ-τες αγωνιστες ομως. Ντροπη μου.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by HAVOC View Post
    Και ασε, τα ειδα το κομματοσκυλακια πως κανανε για να με εχουν επιτηρητρια μολις μυριστηκαν υποψηφια για διδακτορικο. Απο καθε παραταξη (για να μην μεινετε παραπονεμενοι) Να μου λειπει.
    Ποτε τα κανατε πουτανα γι'αυτα? Ποτε στην προσωπικη σας φοιτητικη πορεια φερατε αντισταση? Υποστηκατε το κοστος?
    πεθαίνω.

φοιτητές θέλουν ελαστική επιτήρηση, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙ

χάβοκ, σε λίγο θα σε γλεντάει και ο tsonos με αυτά που γράφεις, εντούτοις θα ρωτήσω: τι εννοείς "οι πηγες ειναι πλεον μηδαμινες και απαρχαιομενες στην πλειοψηφια τους";

Solidium HAVOC's Avatar

Εννοω τα βιβλια, τις ηλεκτρονικες πηγες, τα παντως ειδους συγγραματα που μας προσφερει η πανακριβη δωρεαν παιδεια μας.

Και μπορεις να γελας οσο χαζοχαρουμενα θες με το θεμα, η πραγματικοτητα σου(μας) ομως ειναι θλιβερη. Και σε αυτο εθελοτυφλεις. Και οπως σε κοβω, στεκεσαι και εναντια στο ο,τιδηποτε μπορει να σου προτεινει καποιος, ακριβως επειδη δεν ταμπουρωθηκε στην ομαδα απο την οποια στην ουσια περιμενες ετοιμο το φαι σου.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

από υπάλληλος του κόκκαλη υπάλληλος του χάγιου

η πανάκριβη δωρεάν παιδεία μας btw δεν παίρνει ούτε το 3% του ΑΕΠ και γι' αυτό δε φταίνε ούτε τα κομματόσκυλα που σουτάρουν στο άσυλο ούτε οι καθηγητές που (όντως) τα τρώνε. κατέβα στην πλατεία κεφαλοτυριού τι σκατά έχετε εκεί πέρα μέχρι να δώσουν λεφτά για βιβλία και linux!
    Last edited by Phantom Duck; 20-05-2011 at 19:18.

Λοιπόν πέρα από τη χάβοκ που οκ γελάει ο κόσμος, εδώ λέμε ΤΡΑΒΑ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ χωρίς καθόλου τύψεις, το όλο πράμα στην Ισπανία έχει ενδιαφέρον. Το ότι έχει δωθεί βάρος στην ειρηνική χροιά είναι για μένα πολύ έξυπνη κίνηση και είναι κάτι που λέω εδώ και καιρό ότι πρέπει να γίνει για το "μένουμε σύνταγμα". Είναι βασική παράμετρος για τη μαζικότητα οποιουδήποτε παρόμοιου κινήματος (και εκεί φαίνεται εκ του αποτελέσματος). Είναι πανεύκολο να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη όταν βλέπουν να πέφτουν μολότοφ κλπ γιατί οι περισσότεροι θα μπερδευτούν και θα σκέφτονται "ποιος το άρχισε" και τελικά θα γίνει κάτι που δεν πολυαφορά την κοινωνία (ή έτσι τους φαίνεται). Και ναι, εδώ έχουμε πολύ πιο βίαιη αστυνομία και ναι, στις 23/2 που μείναμε εντελώς ειρηνικά μας πήραν στο κυνήγι με τα γκλομπς (την τελευταία φορά φάγαμε μόνο σπρώξιμο με τις ασπίδες και κλωτσιές), αλλά εδώ έχει τεράστια ευθύνη η οργανωμένη αριστερά. Έπρεπε ήδη να έχει στηρίξει το "μένουμε σύνταγμα" και να προπαγανδίσει τον ειρηνικό του χαρακτήρα για να κατέβει ο κόσμος. Ας μας πλάκωναν. Να είχαμε ραντεβού την επόμενη μέρα. Δε θα μπορούσαν ούτε τα ΜΜΕ ούτε η αστυνομία να κουκουλώσουν για πολύ τη συνεχιζόμενη βίαιη καταστολή μιας ειρηνικής διαμαρτυρίας. Και εκεί θα είχες ξεκάθαρα το λαό με το μέρος σου, χωρίς μα και μου. Και ναι, οι ισπανοί κατεβαίνουν με αφελές πλαίσιο - και σε αυτό θα μπορούσε η αριστερά να βοηθήσει, αν δεν ήταν στην κοσμάρα της - αλλά κάτι θα μείνει στις συνειδήσεις του κόσμου από όλο αυτό πιστεύω. Υπάρχει επεξεργασμένο πολιτικό πλαίσιο, η "πραγματική δημοκρατία" θα μπορούσε να είναι η άμεση δημοκρατία της Πάρεκον πχ, αλλά η αριστερά στην ελλάδα έχει κολλήσει στη δικτατορία του προλεταριάτου και δεν τα καταλαβαίνει τα ζητήματα της δημοκρατίας (παράδειγμα η αποτυχία δημοκρατικής συγκρότησης του σύριζα και η δυστυχώς κατά πάσα πιθανότητα παρόμοια πορεία της ανταρσύα σύντομα). Από την άλλη, ενώ η αριστερά έχει λάθος πολιτικό φόκους, οι α/α έχουν πρόβλημα στο να κάνουν πολιτικό φόκους γενικότερα. Το αποτέλεσμα είναι, αντί να πρωτοστατούν οι πολιτικοποιημένοι σε αυτά τα κινήματα και να βάζουν απλούς αλλά ουσιαστικούς στόχους, να αφήνονται οι πρωτοβουλίες σε κάθε λογής ατενίστας που νομίζουν ότι είναι σοβαρό αίτημα το "θέλω να με ακούν οι πολιτικοί!". Από μία άποψη πάντως είμαι αισιόδοξος. Όταν περνούν τη θηλεία στο λαιμό της κοινωνίας, αυτή βρίσκει το δρόμο. Θα ξεδιαλύνουν και τα πολιτικά αιτήματα, αν όχι τώρα, σε δύο, σε πέντε χρόνια. Ο Δεκέμβρης, η Ισπανία μάς λένε ένα πράγμα: η επανάσταση μπορεί να είναι στην επόμενη γωνία. Ο καπιταλισμός, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κάποια στιγμή θα πάρει ταρχίδια μας. Το είπε και η Λίτσα Πατέρα.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Solidium HAVOC's Avatar

Βρε γκαφαλι, με κανεις να επαναλαμβανομαι. Γω κανω ο,τι κανω. Και παιρνω και πανω μου το οποιο κοστος των επιλογων μου, δεν εχω "πατερουληδες".
    Δε βγηκα πουθενα να πω ποσο γαματη ειμαι και φτου στ'υπολοιπ' που δεν ειστε σαν κι εμενα. Ουτε χαζοχαιρομαι επειδη εκανα την οποιαδηποτε κινηση και ποσο γαμησα wow, οταν ο κοσμος γυρω μου καιγεται.

Οι καθηγητες τρωνε, και γενικως το κομματι διαφθορα, δεν ειναι καθολου λιγο. Πες οτι αυριο σου χρηματοδοτουσα τη σχολη σου. Θα απολαμβανες εσυ ομορφη φοιτητικη ζωη-α?!!
    Στην τελικη, θελω να σου πω, οτι καλως κανατε τελοσπαντων, ο,τι κανατε, αλλα ηταν σαν να ψεκαζεις με γκλειντ το βοθρο. Οποτε μην κανεις και κυρηγμα για το ποσο επιτυχημενοι εσυ η η συλλογικη σου δραση ηταν. Αρχιδια ηταν. Παραδεξου το και τραβα παρακατω. Μικρη μου αυθεντια.

P.S. Στο κομματι του αντιτουριστικης αριστερης διαθεσης συμφωνω με τον αποπανω, αρκει να πλυνει κι αυτος κανα πιατο.
    Last edited by HAVOC; 20-05-2011 at 19:31.

Χάβοκ, θυμίζεις σαραντάρα παρθένα που μόλις ανακάλυψε το γιουπόρν και τώρα κάνει κριτική στις φίλες της ότι δεν ξέρουν να γαμιούνται. Ε, ΓΑΜΗΣΟΥ πρώτα και κάνε μετά και κριτική και ό,τι θες!~
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Solidium HAVOC's Avatar

Ειστε παλαβιαρες οι φιλες μου, και μου αρεσει που ειστε ρομαντικες. Συνεχιστε. Μην σας κοβω τον οιστρο.

Δράκος ikonoklast's Avatar

XABOK, με την Ισπανία τι σε ενθουσιάζει τόσο δηλάδη;

valor camarada

to double anal, isws.
    a cry for help, a hint of anaesthesia

bi-curious The Good Son's Avatar

Μια χαρά τα λέει η Χάβοκ, ας ποστάρει και καμμιά πικ της όμως.

Solidium HAVOC's Avatar

@ikonoklast Δεν ενθουσιαζομαι κατ'αρχην.
    Το ανεφερα και πριν. Μου αρεσει η μαζικοτητα που δειχνει να παιρνει το πραγμα.
    Δεν τους χαρακτηρισα αποτελεσματικους, σουπερ-ντουπερ η ο,τιδηποτε ανωτερο.
    Δεν ξερουμε πως θα κορυφωθει η φαση. Παρακολουθουμε εξελιξεις, οποιος γουσταρει συμμετεχει κιολας, δεν βιασαμε κανεναν να παρει μερος, ουτε ειμαι εγω κανα κινημα να θιγομαι.

Εχετε λοιπον την ομαδικη/κομματικη σας δραση. Και παλευετε, και αγωνιζεσθε οπως λετε. Και οκ, πες εγω κανω λαθος για το ποσο μεγαλα ηταν τα μεχρι στιγμης κατορθωματα σας.
    Το οτι δεν σας ακολουθει (εδω και πολυ καιρο) η μαζα δεν σας λεει κατι? Η εισθε και σε αυτο τοσο υπερανω?
    Σε αυτο το σημειο συμφωνω με καποια πραγματα που εγραψε ο ντραγκον.

(Και γελαω ακομη με το επικο, μαγκες, πειτε μου τι παιζει, στηριζει η χαβοκ, παγιδα ειναι. Χαβοκ ινσεπτιον. Ε, με εχει πιασει νευρικο.)