ακριβως οπως τα λεει η χαβοκ.
καλο το να εισαι ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ και να μουτζωνεις οσους λενε την ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
ας γινουμε ομως λιγο ρεαλιστες, no?
Μπράβο firestorm! Είσαι φοβερό τρολλ!
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
... εσύ δεν έχεις πανελλήνιες ν'ασχοληθείς;
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
επειδή δεν έχω καταλάβει τι γίνεται εκεί και η στήριξη της χάβοκ μου βάζει ιδέες, μπορεί κάποιος να μου πει πάνω κάτω τι παίζει και να δώσει και κανά λινκ από σοβαρό σάιτ και όχι τον alpha του καντιρού ή την el pais; καλύτερο στο άλλο thread.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Δεν είχα παρακολουθήσει στενά Havoc μέχρι τώρα, εξηγούνται πολλά πράγματα.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
- Πόσες γυναίκες με περίοδο χρειάζονται για να βιδώσουν μία λάμπα;
- 2
- Γιατί 2;
- Γιατί ΕΤΣΙ!!!
Στ'αρχιδια σου τι κανω εγω.
Εσυ που λυσσας, που κομματοσκυλιζεσαι, εχεις καταφερει κατι?
Σε πηρε κανενας στα σοβαρα? Θα σε βγαλει κυβερνηση? Γιατι μαλλον γι'αυτο σκας.
Με την ευκαιρια.
http://sxoliastesxwrissynora.wordpre...eal-ya-atenas/ Για οποιον ενδιαφερεται για γενικες πληροφοριες.
Last edited by HAVOC; 20-05-2011 at 17:54.
ενώ οι ισπανοί καθιστές έχουν ανεβοκατεβάσει έξι πρωθυπουργούς. στην ταχρίρ ακόμα καθαρίζουν πτώματα και έρχεσαι εσύ και οι φίλοι σου στο facebook να σαλπίσουν την επανάσταση με ζωντανή ενημέρωση μέσω blackberry.
αυτό που θέλω να πω είναι, κάνε λίγο κράτει και άσε τους σχολιασμούς στα κινήματα του εξωτερικού σε όσους έχουν κατέβει ποτέ σε μισή πορεία στο χωριό τους χωρίς γαμημένες ειρωνίες, γιατί η αντίστοιχη havoc (σπουδαγμένη στην αντίστοιχη αγγλία), στο αντίστοιχο αρχιτεκτονικό γραφείο της στην αντίστοιχη Λάρισα της Ισπανίας, αυτή τη στιγμή σίγουρα γκρινιάζει που της έχουν κλείσει την πλατεία και αναφωνεί "καλά έτσι θα αλλάξετε τον κόσμο, ταλαιπωρώντας τον κόσμο που κλείνετε κάθε μέρα το κέντρο και πέφτει η αγορά; rofl πάρτε το χαμπάρι ρε παιδάκια, αυτό που θέλει είναι να μπούμε στη βουλή και έξω οι μαροκινοί".
Eτσι θελεις να πιστευεις.
Κομματοσκυλακι.