Αρχικά είχα την αρνητική στάση του carheart απέναντι στους Ucerate. Σε αυτό όμως με είχε οδηγήσει απλά ο θυμός, μιας και τους Νεοζηλανδούς μου τους πρότειναν με φανατισμό κάποιοι που δεν ακούνε όσο θα έπρεπε Deathspell Omega. Αφού ξεπέρασα την αρχική ενόχληση άρχισα ν’ ακούω προσεκτικά το album μέχρι που με πήρε με το μέρος του. Αν και πολλές φορές το έχω περιγράψει ως Death Metal κόπια των Deathspell φτάνω σε σημείο να βλέπω μέσα του στοιχεία προσωπικότητας, βέβαια αυτά μπορεί να πηγαίνουν και μαζί. Αν και τα τεχνικά κόλπα είναι το αρχικό στοιχείο που με κέρδισε έχω την εντύπωση πως αυτό που με σκλαβώσε είναι η ατμόσφαιρα. Ο Leech λέει
Quote Originally Posted by Leech View Post
Το πρόβλημα για μένα είναι ότι αυτή η ατμόσφαιρα δεν οδηγεί κάπου, δεν κορυφώνει, απλά αιωρείται.
και συμφωνώ ακριβώς αλλά εμένα αυτό είναι που μου αρέσει εδώ, ειδικά οι κιθάρες που κάνουν βόλτα στο απαράλλακτο τίποτε του απείρου. Συνεπώς, δεν το βλέπω αυτό ως πρόβλημα αλλά ως τρόπο έκφρασης. Οι Deathspell Omega άλλωστε αυτό που κάνουν έχει μεγαλύτερη ένταση και φτάνει σε άλλες σφαίρες οπότε από τους Ucerate μπορούμε να λάβουμε όσα μπορεί να λάβει ο οπαδός των Virus από τους Yurei (και εκεί αρχικά είχα στραβώσει και μετά ίσιωσα).