Page 19 of 22 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 321

Thread: Η Γενιά Του MP3

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

Όχι.
    It is known.

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Λήκαρε το νέο Atari Teenage Riot.

Το ακούω τώρα και είναι πιο "ώριμο"/λιγότερο επιθετικό από τα παλιά, οκ στον πούτσο σας το ξέρω.

Η ανακοίνση της μπάντας:
    Warning! DON'T TRUST the bad virusladen Fileserve leak http://t.co/Ok2lRPl of ATARI TEENAGE RIOT new album. Go here instead: http://t.co/GfxJJUZ - support the band, not a website that sells advertising space with our music.
    Στο δεύτερο λινκ παίζει ο δίσκος στρίμιν με σχόλια του Άλεκ Εμπάιρ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό όταν διαρρέει ένας δίσκος. Η συνήθης τακτική τα τελευταίο καιρό είναι "αφού ο δίσκος είναι εκεί έξω φρη, τουλάχιστον όσοι το ακούσουν τσάμπα ας δώσουν σε μας τα κλικς με ό,τι αυτό συνεπάγεται".

Τι λετε για τέτοιες περιπτώσεις, θα κατεβάζατε και στο μπούτσο σας ή θα στηρίζατε με κλικς τη μπάντα?
    Discuss.

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο; Ο δίσκος σε mp3 κάπου σωσμένος στον σκληρό μου; Αν ναι, τότε θα στήριζα τις διάφορες μπάντες. Εκτός από τους Metallica.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Αυτό που λες το έκανε μόνο η Earache με το νέο δίσκο των Wormrot που διέρρευσε ένα δίμηνο πριν την κυκλοφορία του.
    http://www.earache.com/misc/downloads/wormrot/
    Εγώ έσβησα το "ρώσικο" .ραρ μου και το ξανακατέβασα από κει. Ωραία grind-ιά btw.

Οι υπόλοιποι ως τώρα δε νομίζω να έχουν δώσει free download. Συνήθως παίζουν μπάλα με όλο το δίσκο να παίζει streaming μπας και ανεβάσουν -τουλάχιστον- επισκεψιμότητα και βγάλουν κάνα φράγκο από διαφημίσεις. Βρίσκω ψιλοτίμια την κίνησή τους, αλλά κι εγώ προτιμώ να αποθηκεύσω τη μουσική μου.

*μιλάω προφανώς για περιπτώσεις leak νέων δίσκων, όχι περιπτώσεις τύπου Integrity που τα σπάσαν με τη victory και έδωσαν τα παλιά άλμπουμ τους για φρη κατέβασμα.
    Last edited by Leech; 10-05-2011 at 21:56.

Κι εγώ τα προτιμώ αποθηκευμένα τα mp3 μου. Θοδωράκης ρε! 50 ολόκληρα cd τζάμπα για κατέβασμα να ούμε!

Ποιότητα 224 kbps, και γαμώ!

http://mikis1000songs.blogspot.com/

Ο Φιλόσοφος Doomsayer's Avatar

Με βάση το παρακάτω υποθετικό σενάριο που όμως πάνω κάτω μπορεί να συμβεί και στην πραγματικότητα ο καθένας βγάζει συμπέρασμα μόνος του.Μερικοί ίσως πουν ότι η ιστορία είναι μεροληπτική αλλά δεν πειράζει.

Συζητάνε δύο φίλοι περί μουσικής.Ο ένας αγοράζει CD's,βινύλια,κτλ και γενικά έχει μεγάλη δισκοθήκη ενώ ο άλλος φανατικός του MP3 και των αντιγραμμένων.
    -Έχεις ακούσει το Χ δίσκο από το Ψ συγκρότημα;Λέει ο συλλέκτης
    -Ναι,δισκάρα.Λέει ο λάτρης του MP3
    -Μιλάμε για απίστευτο εξώφυλλο.
    -Ποιο εξώφυλλο;Δεν το έχω δει.Μάλλον θα το κατεβάσω.
    -Που να δεις και το βινύλλιο σε special edition που έχει εκείνο και το άλλο απ'έξω.
    -Ούτε καν ήξερα ότι το βγάλανε και σε special edition.
    -Έλα ρε συ νόμιζα ότι το είχες υπόψη σου...Εντύπωση μου κάνει πάντως...Την άλλη φορά μου έλεγες ότι είναι από τις καλύτερες μπάντες που έχεις ακούσει ποτέ.Μάλιστα,στο booklet μέσα αν δεις έχεις και μία φωτό που δείχνει αυτό κι αυτό,καθώς και συνέντευξη της μπάντας,τη στάση ζωής που έχουν και άλλα.Θα σ'το δείξω όταν έρθεις σπίτι μου.
    -Τι να σου πω,δεν το ήξερα.Εγώ όλα σε MP3 τα έχω,δεν δίνω φράγκο για αυθεντικό CD ή δίσκο,ούτε πάω σε live με τέτοιες τιμές τα εισιτήρια.
    -Θυμάμαι τελευταία φορά που μου το έλεγες.Εγώ πάλι τους είχα δει το 98' και έτυχε να μιλήσω με τον τραγουδιστή.Άσε πολύ μπροστά το άτομο.Βγάλαμε και φωτογραφία μαζί.
    -Τυχερέ,κι εγώ θα ήθελα να τους δω και να τους γνωρίσω.Τα σπάνε.
    It's all based on fear....

The Patient H.'s Avatar

Ναι, βγάζουμε το συμπέρασμα ότι ζεις μια δεκαετία πίσω.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

perfect beast commissar's Avatar

Quote Originally Posted by Κώστας Χρονόπουλος
    Με βάση το παρακάτω υποθετικό σενάριο που όμως πάνω κάτω μπορεί να συμβεί και στην πραγματικότητα ο καθένας βγάζει συμπέρασμα μόνος του.Μερικοί ίσως πουν ότι η ιστορία είναι μεροληπτική αλλά δεν πειράζει.

Συζητάνε δύο φίλοι περί μουσικής.Ο ένας αγοράζει CD's,βινύλια,κτλ και γενικά έχει μεγάλη δισκοθήκη ενώ ο άλλος φανατικός του MP3 και των αντιγραμμένων.
    -Έχεις ακούσει το Χ δίσκο από το Ψ συγκρότημα;Λέει ο συλλέκτης
    -Ναι,δισκάρα.Λέει ο λάτρης του MP3
    -Μιλάμε για απίστευτο εξώφυλλο.
    -Ποιο εξώφυλλο;Δεν το έχω δει.Μάλλον θα το κατεβάσω.
    -Που να δεις και το βινύλλιο σε special edition που έχει εκείνο και το άλλο απ'έξω.
    -Ούτε καν ήξερα ότι το βγάλανε και σε special edition.
    -Έλα ρε συ νόμιζα ότι το είχες υπόψη σου...Εντύπωση μου κάνει πάντως...Την άλλη φορά μου έλεγες ότι είναι από τις καλύτερες μπάντες που έχεις ακούσει ποτέ.Μάλιστα,στο booklet μέσα αν δεις έχεις και μία φωτό που δείχνει αυτό κι αυτό,καθώς και συνέντευξη της μπάντας,τη στάση ζωής που έχουν και άλλα.Θα σ'το δείξω όταν έρθεις σπίτι μου.
    -Τι να σου πω,δεν το ήξερα.Εγώ όλα σε MP3 τα έχω,δεν δίνω φράγκο για αυθεντικό CD ή δίσκο,ούτε πάω σε live με τέτοιες τιμές τα εισιτήρια.
    -Θυμάμαι τελευταία φορά που μου το έλεγες.Εγώ πάλι τους είχα δει το 98' και έτυχε να μιλήσω με τον τραγουδιστή.Άσε πολύ μπροστά το άτομο.Βγάλαμε και φωτογραφία μαζί.
    -Τυχερέ,κι εγώ θα ήθελα να τους δω και να τους γνωρίσω.Τα σπάνε.

Μπράβο.
    Συνεχίζουμε:

μπτρίας: Άκουγα το Ψ προχτές. Πόσο δισκάρα!
    συλλέκτης: Άσε το'ψαχνα χρόνια αυθεντικό. Τελικά το βρήκα σε βινύλιο.
    μπτρίας: Το βρήκες; Πού:
    συλλέκτης: Εδώ. Τα λεφτά μου πιάσαν τόπο.

Μλκες, πεθαίνω με την προσφώνηση "Τυχερέ".

γκεστάλ nothingman's Avatar

εμένα μου άρεσε το "Άσε πολύ μπροστά το άτομο"

Spoiler
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Έλα, μη του τη βγαίνεις με κόκκινο κι εσύ μωρέ.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Ο Φιλόσοφος Doomsayer's Avatar

Έλεγα να την επεκτείνω κι άλλο την ιστοριούλα αλλά το ρεκορ μούντζας λέω να το κάνω σε άλλο ποστ.
    It's all based on fear....

Quote Originally Posted by Leech View Post
    Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό όταν διαρρέει ένας δίσκος. Η συνήθης τακτική τα τελευταίο καιρό είναι "αφού ο δίσκος είναι εκεί έξω φρη, τουλάχιστον όσοι το ακούσουν τσάμπα ας δώσουν σε μας τα κλικς με ό,τι αυτό συνεπάγεται".

Τι λετε για τέτοιες περιπτώσεις, θα κατεβάζατε και στο μπούτσο σας ή θα στηρίζατε με κλικς τη μπάντα?
    Discuss.
    σαν συνέχεια αυτού, και στο μεταξύ έφαγα φλασιά: το τόπικ είναι άκυρο, η γενιά του mp3 πέθανε, τώρα έχουμε τη γενιά του streaming. Οι πιο πολλοί απλά ανοίγουν youtube και βρίσκουν αυτό που θέλουν, οι ψαγμένοι είναι τώρα αυτοί που κοιτάνε σε περίεργα μπλογκς, έχουν φορητούς δίσκους με πολλά gb και ακκάουντ στο hotfile. Άλλωστε και το ίδιο το er όπως και όλα γενικά τα μουσικά φόρουμ έχει καταντήσει youtube θρεντ. Αμιούσινγκλι, η γενιά αυτή όταν πέφτει η σύνδεση στο ίντερνετ κάνει ακριβώς όπως η οικογένεια του σταν στο γνωστό επεισόδειο του south park. (το έχω δει να συμβαίνει και δε πίστευα στα μάτια/αυτιά μου)
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Δράκος ikonoklast's Avatar

Πόσο δίκιο. Αλλά γαμάει αυτό ρε! Χθες υπήρξα σε πάρτυ με ήχο: λιμιτερ, κονσολα, 2 μπάσα, 2 δορυφόροι 2500watt και λαπτοπάκι με youtube επιλογές