Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Στην αμερική έχουν ισονομία δηλαδή.
Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
Ρε κατωριμε μην δουλευομαστε και μεταξυ μας. Ισονομια δεν υπαρχει, ποσο μαλλον στην Αμερικη.

Χμ. Όχι γενικά. Προφανως αμα είσαι πχ μαυρος οι πιθανότητες να στη χαρίσει ενας απο τους ενορκους αν είσαι ενοχος ειναι μικρες, ενω να σε χωσει μεσα αμα είσαι αθώος ειναι μεγάλες.

Αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο στην οποία να εισαι πλούσιος και ισχυρός όταν παρανομείς να σε τσιμπάνε ετσι απλά και σε χώνουν στο κελί με τους μαύρους νταβατζήδες περιμενοντας τη δίκη. Δεν υπάρχει άλλη χώρα στην οποία να παρανομείς και ο εισαγγελεάς να λεεί σταρχιδια μου που εισαι ο στρος-καν και αν το μόνο στοιχειο που εχω εναντίον σου ειναι η καταθεση μιας καμαριερας, εγω θα σε αντιμετωπίσω όπως αντιμετωπίζω τον κάθε πολίτη, γιατι δω είναι αμερική και αμα πας να βιάσεις σταρχίδια μας ποιος είσαι.

Στην ευρώπη, σκεψου απλώς ενα όνομα: ΠΟΛΑΝΣΚΙ (και μαζί όλα τα ζώα που τον υπερασπίστηκαν). Γιαυτό όσοι εχουμε λογική βγάζουμε το καπελο στον Ανκλ σαμ και τον ευχαριστούμε που (αν δεν τρελαθεί κανας ενορκος και των αθωώσει) θα προσφερει ηθική ικανοποίηση σε όποια ευρωπεα γκόμενα βιάστηκε και δεν τόλμησε να το καταγκείλει γιατι "ποιος να πιστεψει εμενα και οχι τον διευθυντη", προσφεροντας το γαλλικό κολαράκι του στρος καν στον (πιθανότατα) δίμετρο μαυρο συγκάτοικο στο κελί.

Οτι θα ήθελε το 95% των ελλήνων να πάθει η τροικα, θα το πάθει τουλάχιστον ο στροσ-καν, χάρη στον ανκλ σαμ. Γι αυτό σημερα ακόμα και οι καθυστερημενοι λενε φχαριστώ και γκαντ μπλες αμερικα!