Page 47 of 51 FirstFirst ... 374546474849 ... LastLast
Results 691 to 705 of 751

Thread: Premier League 2010 - 2011

Senior Member MaX Payne's Avatar

5 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Manchester United fans unveil '19 times' banner at Anfield

Getaway car was waiting outside the ground

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Quote Originally Posted by MaX Payne View Post
    Getaway car was waiting outside the ground
    ουδέν σχόλιο

Spoiler
    Ο ΛΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΖΕΣΤΕΡ

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

για τη φάση,

με πρώτο σχόλιο

Top Comments
    Not realistic at all. You'd never find that many Man Utd fans in a club in Manchester...Bangkok maybe.

Wriggle redeemer's Avatar

Quote Originally Posted by Kelldorain View Post
    Κρέμασαν πανό Avraam Grant - Milwall Legend λέει.
    Kαλά για το αίσχος του Εβραίου είμασταν πλήρως ενήμεροι εδώ και μήνες,αλλά ας μην παραβλέπουμε τη συμβολή του Agent Keane στην πτώση.

Κατά τα άλλα πίκρα και τα λοιπά,κοιτάμε την επόμενη μέρα,στην οποία η ραχοκοκκαλιά της ομάδας θα είναι απούσα αφού Γκριν και Απσον είναι βέβαιες αποχωρήσεις,ο Κόουλ ως διεθνής θα θέλει να παίζει Πρέμιερ (καλά τσακίδια),ενώ θα χρειαστεί και ένα μικρό θαύμα για να μείνει ο Πάρκερ,έστω και στα 31 του.Μπα και Χιτζ έχουν δηλώσει πως κουνάνε μαντήλι σε περιπτωση υποβιβασμού.Ελπίζω να μπορέσουμε να κρατήσουμε Νομπλ,Κόλλισον και Τόμκινς,ώστε με μια άνοδο των Στάνισλας,Σπενς και Σίαρς και μερικές προσθήκες ψημένων στα δύσβατα της τσάμπιονσιπ μονοπάτια να ανέβουμε ξανά το συντομότερο.Οπως και έχει,θα χρεαστούμε τουλάχιστον ένα γρήγορο μπακ,γιατί σε μια λίγκα που το επιθετικό κομμάτι βασίζεται στη μακρινή_μπαλιά_και_σπριντ_του/των_φορ,με Τόμκινς-Ντα Κοστα στα μπακ θα κάνουμε τη Λιγκ ουάν ένα όμορφο μέρος του πάραχρόνου.

Τώρα για πάγκο,μου αρέσει πολύ ο Λάμπερτ αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να τον ψήσουμε να αναλάβει,όταν βρίσκεται σε μια ομάδα που λατρεύεται και γκελάρει καλά.Πιστεύω θα πάμε για Χιούτον λογικά,ο οποίος αν και έχει περάσει απ τη Τσάμπιονσιπ ειχε τη τύχη να κοουτσάρει μια Νιουκαστλ που είχε διατηρήσει τον βασικό της κορμό και έκανε λίγο-πολύ πλάκα στους υπόλοιπους.Αλλοι υποψήφιοι είναι ο Κέρμπισλι ο οποίος είναι πολύ καλή περίπτωση για τη Τσάμπιονσιπ,κόουτς που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα,αλλά έφυγε υπό άσχημες συνθήκες από εμάς κ δεν ξέρω αν θα το σκεφτόταν να μας κοουτσάρει ξανά.Ακούγεται και για Αλλαρντάις,που όσο και να μου γυρνά τα άντερα,έχει την ικανότητα του Κερμπς να παίρνει τα ματς,έστω και με μισό-μηδεν που σε μια κατηγορία που δε μας παίρνει για αβρότητες είναι μεγάλο ατού.

γκεστάλ nothingman's Avatar

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ότι φεύγουν ο γκριν και ο άψον είναι το πρώτο βήμα για να επιστρέψει η ομάδα στην πρέμιερ. ο χιούτον επίσης θα ήταν μια χαρά επιλογή αλλά λογικά θα έχει κι άλλες προτάσεις.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

λοιπόν, είδα στον ύπνο μου το tottenham - birmingham, το οποίο ήταν 1-1 στο 83'. Κάπου εκεί χτύπησε το τηλέφωνο για πολλοστή φορά (πρώτη φορά με θυμούνται τόσο πολλοί άνθρωποι μέσα σε ένα πρωί - αφήστε με να δω ματς καταραμένοι!) και δεν είδα αν τελικά έληξε Χ. Τώρα έχω πραγματική αγωνία για την κυριακή.

グリーンマシーン green_machine's Avatar

Γιατι καιγεσαι τοσο πολυ να παιξουμε γιουροπα λιγκ? Το οικονομικο οφελος απο την εισοδο στους ομιλους για μια ομαδα σαν τη λιβερπουλ ειναι σχετικα πολυ μικρο, σαν διοργανωση δεν εξιταρει κανενα ιδιαιτερα και η ομαδα θα δωσει ενα σωρο παραπανω αγωνες ,ε και δε νομιζω να υπαρχει παικτης στον κοσμο που να πει δεν παω στη λιβερπουλ γιατι δεν ειναι στο γιουροπα λιγκ. Τωρα αν εχεις διαβασει καπου πως το μπατζετ θα εξαρτηθει απο το γιουροπα λιγκ, πες το να ξερω αν πρεπει να αγχωθω και γω. Προτιμω χιλιες φορες παντως να εχουμε μονο αγγλια και να προσπαθησουμε να μπουμε στην τετραδα, παρα να παιζουμε με τη σλαβια πραγας και την γκρονινγκεν.

δεν έχεις άδικο και συμφωνώ, μάλλον είναι από το κόμπλεξ κατωτερότητας που μου έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και θέλω την ψηλότερη δυνατή θέση στον πίνακα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει κάτι που να υπονοεί ότι το μπάτζετ θα εξαρτηθεί από την ευρώπη, τουναντίον θα είναι παχυλό ανεξάρτητα απ'αυτήν.

Wriggle redeemer's Avatar

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    ότι φεύγουν ο γκριν και ο άψον είναι το πρώτο βήμα για να επιστρέψει η ομάδα στην πρέμιερ. ο χιούτον επίσης θα ήταν μια χαρά επιλογή αλλά λογικά θα έχει κι άλλες προτάσεις.
    Για Απσον συμφωνώ,ο Γκρην μετά τον Παρκερ ηταν ο,τι καλυτερο είχαμε φέτος.Με αυτή την αμυνα με αλλον τερμα θα χαμε πεσει μαθηματικα απο το Γεναρη.

3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Istanbul hero Jerzy Dudek hung up his goalkeeping gloves for good last night after playing his final game of professional football for Real Madrid against Almeria.

υπερλατρειάρα

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Έπεσε η Blackpool και σώθηκαν Wigan, Wolves (με γκολ Ηunt κιόλας), δεν υπάρχει θεός =/
    Πάντως πιο συγκλονιστικό φινάλε που θυμάμαι.

γκεστάλ nothingman's Avatar

Quote Originally Posted by morphine View Post
    λοιπόν, είδα στον ύπνο μου το tottenham - birmingham, το οποίο ήταν 1-1 στο 83'. Κάπου εκεί χτύπησε το τηλέφωνο για πολλοστή φορά (πρώτη φορά με θυμούνται τόσο πολλοί άνθρωποι μέσα σε ένα πρωί - αφήστε με να δω ματς καταραμένοι!) και δεν είδα αν τελικά έληξε Χ. Τώρα έχω πραγματική αγωνία για την κυριακή.
    θα μπορούσες απλά να είχες αλλάξει κανάλι, να έβλεπες λίβερπουλ και να μην είχες κανένα άγχος.

κρίμα για μπλακμπουλ, κρίμα για γουλβς
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

"Chelsea Football club can confirm that Carlo Ancelotti parted company with the club today (Sunday, 22 May),"

Κλασσική βλαμμένη διοίκηση, είναι απαράδεκτο να απολύεις έτσι προπονητή 1 χρόνο μετά από νταμπλ, αλλά φαινόταν από Δεκέμβρη. Τώρα για αυτούς που ακούγονται:

- Μουρίνιο δεν φεύγει με τίποτα από Ρεάλ
    - Βαν Μπάστεν, Χιουζ, Μπενίτεθ
    - Χίντινγκ έχει συμβόλαιο με Τουρκία, βέβαια έχει ματς κάπου τον Ιούνιο που νομίζω παίζεται η πρόκριση. Αλλά και πάλι πολύ δύσκολα, ίσως για ρόλο τεχνικού διευθυντή αργότερα.
    - Ο Μπόας δίνεται ως το φαβορί παντού και είναι νομίζω η πλέον εφικτή (και αρκετά καλή, παρά την απειρία) λύση απ'όσες έχουν ακουστεί, αλλά έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να κάτσει στην Πόρτο.
    - Κάποιος αναλώσιμος/που δεν έχει ακουστεί καθόλου μέχρι να μείνει ελεύθερος κάποιος άλλος, αλλά μου φαίνεται δύσκολο αυτό, ειδικά αν ισχύει ότι σκοπεύει να κάνει μεταγραφές.

edit:

Last edited by Kelldorain; 22-05-2011 at 23:26.

ψήστους για χιμένεθ
    Spoiler
    (με μπάχα παρέα)