χαχαχ την περιμενα αυτη τη μεγαλοπρεπεστατη κωλοτουμπα
χαχαχ την περιμενα αυτη τη μεγαλοπρεπεστατη κωλοτουμπα
o τουλούμπας των 750 φύλλων πανελλαδικά, σε ένα μεγαλοπρεπές εξώφυλλο της καριέρας του.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
............
gia th dhlwsh tou mpeou to evales?
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
...το ''οι ΠΑΟΚτσηδες οι κοπριτες'' δεν το βλεπω
γελαω με σενα που πιαστηκες απο αυτο και δεν σχολιαζεις τα χαλια του πρωτοσελιδου
κοιτα να δεις ρε που πανε να σε στερησουν το τσαμπιολι οι ιλλουμινατι...ευτυχως ομως εσεις δεν μασατε απο μπαραγκες και πηρατε κουπα φετος ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ
ε ναι...σου θιξα τον αθλο
τι λε ρε που θα κανω και τουμπεκα για την ξεφτιλα τελικο
χαχχααχ κοιτα να δεις που μας την λενε κιολας
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧ
το περιμενα
ε ναι...πηγαμε να σας παρουμε νταηλικι τον ημιτελικο
απο μας ζηλεψατε και κανατε οτι κανατε
γουαινο δεν εισαι πολυ εξυπνος...εχασα/με κερδισες,κανεις δεν εκανε λογο γιαυτο
εγω για τον τελικο μιλησα και το ''κυνηγι'' που τρωτε συμφωνα με το πρωτοσελιδο
τελικα θα το σχολιασετε? ο μπεος σας κυνηγαει η ολα καλα στο μεταξυ σας ματς της προηγουμενης αγωνιστικης?
oxi den to xw genika,
e ti na sxoliasw mia efhmerida pou den diavazw? Sta paparia mou ti grafei. Afou ka8esai kai asxolhsai kai xaliesai, perastika sou
edit: gia ta 3eftilikia tou telikou ti na sxoliasw, kupello meta apo tosa xronia kai mas to evgalan 3ino
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
και για να τελειώνουμε , μέχρι να βάλετε το πρώτο, το σκατό στην κάλτσα είχε πάει, και γενικά -όπως έχω πει στο σωστό θρεντ- έπρεπε να είχατε φάει 1-2 γκολάκια, οπότε σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι σας το "έδωσε" ο μΠεος.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Το ότι το Μπέο τον ενδιαφέρει να μην περάσει η ΑΕΚ, το ξεχνάμε; Δεν βλέπω δηλαδή και καμία φοβερή συνομωσία. Επίσης δεν ξέρω τι σχέσεις και ΑΝ έχουν μπεοι-ζαγορακηδες, αλλά η δήλωση του είναι όντως για γέλια.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka