ριχτε μουτζες αβερτα ρε. πιστευω οτι μπορω να μαζεψω μεχρι και 40
τελικα μου φαινεται οτι μαλακιζομαι που συζηταω σοβαρα
ριχτε μουτζες αβερτα ρε. πιστευω οτι μπορω να μαζεψω μεχρι και 40
τελικα μου φαινεται οτι μαλακιζομαι που συζηταω σοβαρα
Last edited by Taksitzhs; 12-05-2011 at 17:31.
Το μεγάλο σου πρόβλημα είναι ότι κι όταν αποφασίζεις να μιλήσεις σοβαρά, δεν έχεις να πεις κάτι σοβαρό. Τσέκαρέ το.![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
για το 'δασικο μπλακ μεταλ';
εισαι κι εσυ κι εγω για το πουτσο τελειως. καθεσαι να με τρολαρεις και το χαφτω σα χανος
βασικά δεν σε τρολάρει... (ούτε αυτός)
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
ακομα χειροτερα. τοτε μαλλον εχω κουραστει απο ανθρωπους που εκφραζουν αποψη σα να κατεχουν την αληθεια
τρέχα σε κάνα βουνό ενώ ακούς ulver τότε, δεν υπάρχει τίποτε άλλο στην δημόσια αντιπαράθεση.
το εχω καταλαβει, ετσι ειναι τα forums ρε γαμωτο. εχω ομως ελπιδα οτι οι ανθρωποι θα θελησουν καποια στιγμη να συζητησουν αντι να προβαλουν το εγω τους
ορίστε τότε: διάβασα το θρεντ και καταλαβαίνω τι λες, καταλαβαίνω και από που έρχεται ο ra pariah και τις ενστάσεις σου για το ύφος δικαιολογημένες τις βρίσκω και δεν έχει κανείς από τους δυο σας άδικο!
το ξερω. μα δεν ειπα οτι εχει αδικο. επιτηδες γινεται ο αντιλογος
ενταξει αν σας κανει να νοιωθετε καλυτερα, με γεια σας με χαρα σας τι να πω. ριχτε κι αλλες μουτζες δεν εχω προβλημα το μηνυμα ουτως ή αλλως το πηρα
το δασικο μπλακ μεταλ ειναι η απαντηση στο αγροτικο μεταλ των n carcade?
αν σε νοιάζει να είσαι δημοφιλής και κοιτάς τα +/- ποτέ δεν θα μπορέσεις να κάνεις συζήτηση χωρίς 'εγώ'.
από την άλλη είναι μόστρα στη γωνία είναι πολύ δύσκολο να τα αγνοήσεις. Παίζει οι μοντς να βάλουν ένα από hide post stats στο control panel για τους λιγότερο σαρκοβόρους/ομοφυλόφιλους;
καμια επαφη, δεν ειχα φαει μουτζες πριν τα πω. απλα φαινεται απο τις περισσοτερες φορες που παω να κανω διαλογο μουσικης φυσης ενα υφος 'εγω ξερω' ή απλης απαξιωσης. προκαταληψη ρε παιδι μου πως το λενε. κι οταν υπαρχει η γενικοτερη πεποιθηση 'ολα ειναι μουσικη' σε φασεις, καπου το πραγμα δε τσουλαει, φασκει κι αντιφασκει. θα μου πεις ετσι ειναι το ερ, εγω θα το αλλαξω; μπα. εγω μια φορα επειδη ξενερωνω ειπα αυτα που σκεφτομαι, απο κει και περα αν θα τα σκεφτει καποιος ή θα τα γραψει στα παπαρια του ας κανει οτι θελει
επικοινωνιακό τιπ: Μη ξεκινάς απαντητικό ποστ με 'καμία επαφή' και άλλα τέτοια απόλυτα και αρνητικά. Κάποια επαφή ψάχνω εγώ με εσένα και εσύ με εμένα. Πολεμάω με το er αρκετό καιρό, έχει και σοβαρές μουσικές συζητήσεις αν αντέχεις. Αν δεν, κανε καμιά βόλτα αλλού κάνα δυο χρόνια, works for me.