περίμενα καταιγισμό από πινκζ και λοκ... αλλά μάλλον είναι πολύ παστ![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Εγώ πίνκαρα. Φανατικά το έβλεπα με όλα τα αδέρφια. Το Μυστήριο του Χρυσού Πιθήκου. Μπορώ να σου κάνω αναπαράσταση σκηνές, φυσικά με τις φωνές της μεταγλώττισης.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
διάβασα μονοκοπανιά τις τελευταίες 10 σελίδες και βούρκωσα.
τις προάλλες πήγαμε εκδρομή σε γηπεδάκια 5χ5, ένα μικρό για Α'-Β', ένα μεσαίο για Γ'-Δ' και το μεγάλο για Ε'-Στ'. Εμάς μας πήγαιναν σε κάτι τσιμεντένιες αλάνες, οι μεγάλες τάξεις όριζαν γρήγορα τα νοητά και απολύτως κατανοητά για τις ίδιες όρια του γηπέδου και ξεκινούσε ο πανικός μέχρι να φύγουμε. τώρα σε ένα τεράστιο γήπεδο με χόρτο και τέρματα έβλεπα πιτσιρίκια να κάθονται στην άκρη και να μπαίνουν στο ιντερνετ από το κινητό τους, κοριτσάκια να βγάζουν φωτογραφίες το ένα το άλλο και όλα μαζί τους εαυτούς τους για να τις βάλουν το απόγευμα στο facebook και άλλα κοριτσάκια που δεν είχαν κινητό να έχουν στρώσει τραπεζομάντιλο για πικ νικ στη σέντρα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να φάνε μπάλα στο κεφάλι, αφού με την μοναδική μπάλα που υπήρχε στο γήπεδο κάναμε σουτάκια εγώ και ο γυμναστής, και ήμασταν προσεκτικοί.
κάτι έχει πάει λίγο στραβά.![]()
Για πείτε οι circa 85άρηδες. Εγώ έβλεπα φανατικά!![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Εγώ αυτή την είχα δει στα Γκούντις και ΚΑΠΝΙΖΕ!![]()
Ινβ4 ποστς με βίτσια για Καρολίνα.
Last edited by SpiritCrusher; 26-09-2017 at 18:57.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Νομιζω ειναι/ηταν και ζευγαρι αυτοι οι δυο. Ισχυει?
Ένα ωραίο πρωϊνό ο πιτσιρίκος Τζεϊενμπί σηκώθηκε και έβαλε το μέγκα να δει τα ΤΡΑΝΣΦΟΡΜΕΡΣ του.
Ξαφνικά αντί για το υπερθεϊκό intro τους, βλέπει να ξεκινάει μια νέα εκπομπή με τον τίτλο Disney Club, με έναν ΦΛΩΡΟ και μία ΣΠΑΣΤΙΚΗ.
Ήταν η αρχή ενός αιώνιου μίσους.
Spoiler