Συμφωνώ, οπότε η ο DM διάβαζε λες και θα έδινε εξετάσεις ιστορίας για να προετοιμαστεί ή θα γινόταν χάος.
Συμφωνώ, οπότε η ο DM διάβαζε λες και θα έδινε εξετάσεις ιστορίας για να προετοιμαστεί ή θα γινόταν χάος.
διαβαζω το grand tour of the realms απ τα 14 μου χαχα. και εβαλα σοβαρα κουεστς στα 20.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Εγώ έκλεισα 20ετία από τη μέρα που έπιασα τη Mystara στα χέρια μου. Αλλά οι πρώτοι κόσμοι που παίζεις σου μένουν, θυμάμαι τραγικές λεπτομέριες, όπως φαντάζομαι και ο Μιτσμάννος για τα Realms.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Νομίζω ξέρω περισσότερη Faerun γεωγραφία παρά πραγματική
edit: κατσε, το εχω! Περισσότερο Volo παρά Βόλο!
Ακομα και τωρα μπορω να σας πω περιπου τις στρατιωτικες δυναμεις του καθε Dale, με ακριβεια και τον πληρη στρατο της Cormyr μαζι με τις βασικες της πολεις, οπως επισης και ινφο για ολες τις μεγαλες πολεις στο Faerun.
p.s. (2nd edition info)
"Τι χτυπαω??"
μας γαμησες
"Τι χτυπαω??"
Πες μου τι ξέρεις για το Tilverton γιατί έχει γίνει της καριολάρας
το Tillverton ηταν πρωην Dale που προσαρτηθηκε απ την Cormyr λιγο πριν την Avatar φαση/κριση. Αποτελουσε το βορειοτερο σημειο πολης της Cormyr λιγο πριν τα Dalelands και διατηρουσαν φρουρα 800 Purple Dragons. Παρ ολα αυτα συνεβη κατι τραγικο και η περιοχη εξαφανιστηκε ολη (προοιμιο πιθανοτητα της Shadow Weave παπαριας που συνεβηκε μεταξυ 3.5 εκδοσης και 4ης,) και στη θεση του εχει μεινει κατι-σαν-τριγωνο-βερμουδων.
αυτα στην 3-3μιση εκδοση. Στην 4 εχει γαμηθει ολος ο κοσμος οποτε δε ξερω.
"Τι χτυπαω??"