Τελευταία σκηνή all the fuckin money λέμε![]()
ρε η τελευταία σκηνη έκοψε σύμπαντα στα δυο...
επίσης έχει ένα απίστευτο τρόπο η σειρά να διηγείται πράγματα χωρίς να ξεφεύγει από τη βασική ροή της. all smoothly done...
Και μιας και έχει καθιερωθεί εδώ και τρείς δευτέρες να το βλέπω με παρέα, ετσι για να το τιμήσουμε σήμερα, μετά το τέλος του επεισοδίου παίξαμε και μια παρτίδα το επιτραπέζιο...Οι δευτέρες απογεύματα είναι πλέον ιεροτελεστία....
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
καλύτερη σκηνή για μένα ως τώρα, Tyrion να χαστουκίζει Joffrey, δε χορταίνω να τη βλέπω
τί όργανα απαρτίζουν το soundtrack? αυτό που ακούγεται στα πρώτα δευτερόλεπτα του θέματος είναι βιολιά; μετά μπαίνει τσέλο (νομίζω) και ταμπούρλα και κάποια στιγμή πιο μετά σίγουρα βιολιά, αλλά η συνοδευτική μελωδία (αυτή στην αρχή και κατά τη διάρκεια) είναι κι αυτά βιολιά;
Vielen Dank für alles was mal war
Οντως πολυ καλο. Ξεκιναει σφαγη! πολυ ομορφα!
1) e4, c5
2) Νf3
Ποσο γαματες ειναι οι κονταρομαχιες ρε παιδια??Ειχα χρονια να δω....Ενταξει τα υπολοιπα εννοουνται[η σειρα γαμαει,οι χαρακτηρες ειναι ενας και ενας και ο νανος ειναι ο αγαπημενος μου μεχρι στιγμης-αν και αρκετα αρχιδι-]
*Kelldorain
να ρωτησω μπορεις να στειλεις μια λινκ απ το e-shop γιατι εψαξα κ δεν καταφερα να τα βρω,αν ξερει κ καποιος αλλος για το που μπορεις να βρεις τα βιβλια στειλτε ενα λινκ, thanx
μούρλια είναι το γαμημένο λέμε
I'll bury you in your god's fucked garden
Πάρα πολύ καλό, το καλύτερο ως τώρα μάλλον. Και για άλλη μια φορά απίστευτη τελευταία σκηνή, (για μένα ως τώρα καλύτερη σκηνή της σειράς είναι η τελευταία του 3ου).
http://www.e-shop.gr/search_book.pht...C6%CF%D1%D4%C6
Εμένα πάλι ο νάνος μου φαίνεται ο straight forward χαρακτήρας, δεν μασάει τ'αρχίδια του και δεν γουστάρει να υποκρίνεται, ό,τι έχει να πει το λέει στα ίσα και θέλει να είναι και οι άλλοι ειλικρινείς μαζί του. Μαζί με την Arya, οι 2 αγαπημένοι μου χαρακτήρες (τρίτος στην σειρά έρχεται ο Snow).
Όσο για τα βιβλία, επειδή τα έψαχνα κι εγώ, στο Amazon έχει τα 4 πρώτα (μαζί), στα αγγλικά, 20 δολλάρια.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Δεν ξέρω τι κάνει γενικά αυτός ο Τύριον αλλά εγώ τον στηρίζω σθεναρά, έχει και ωραία φωνή ο αλήτης.
Επίσης έπεσα πάνω σε αυτά εδώ, διαγράμματα των οικογενειών και δεν ξέρω τι, εγώ άκρη δεν έβγαλα αλλά φαίνονται ωραία.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Τυριον μεχρι τωρα και μενα κερδισε την αμεριστη συμπαθεια μου. Και ο σκυλος.
1) e4, c5
2) Νf3
στο επόμενο επεισόδιο θα γίνει χαμός
απαντήστε όμως αν μπορείτε σε αυτό που με καίει
Vielen Dank für alles was mal war