Κλίκα των undead με αυπνία, ενωθείτε.
Κλίκα των undead με αυπνία, ενωθείτε.
γιατι θελει να δινει αιμα, μηπως?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Ναι, απλά απο το ποστ μου δίνει σαν ιδέα αυτο που είπε και κάποιος πιο πριν, ότι αν δεν μπορέσει να δώσει αίμα θα νιώσει κάπως κατώτερη. Δίνει μια αίσθηση εμμονής σε βαθμό να αρχίσει λήψη σιδήρου κτλ για 6 μήνες ώστε να μπορέσει μετά να δώσει.
Σε ΦΑΣΗ, εμένα μου θυμίζει κάποιες/ους που δε μπορούν να τεκνοποιήσουν (χτύπα ξύλο κτλ) και αρχίζουν τις θεραπείες ώστε μετά από 6 μήνες να μπορέσουν γιατί αλλιώς νιώθουν κατώτεροι. Μόνο που εκείνο είναι όντως σοβαρό, ενώ αυτό μοιάζει απλά ψυχολογικό.
Επίσης τώρα που το ξαναβλέπω, πως διαολο την καταλαβε από την όψη ότι θα έχει χαμηλο αιματοκρίτη; Ή κάτι καταλαβα λάθος;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Όταν έχεις χαμηλό αιματοκρίτη, φαίνεσαι περισσότερο χλωμός απ' ότι συνήθως, εμείς με το ζόρικο αιματάκι, αστράφτουμε από ζωντάνια και ζωηράδα.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Έχω χαμηλό αιματοκρίτη/αναιμία και ακόμα κι έτσι σας γαμάω καλά.
Last edited by SpiritCrusher; 09-05-2011 at 13:55. Reason: μετά
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
άντε και καλές μας εκλογές παιδιά.
I'll bury you in your god's fucked garden
τίποτα, ξέχασετο
I'll bury you in your god's fucked garden
Ακούγεται όλο και περισσότερο ότι η τρόικα θα ζητήσει αυξημένη πλειοψηφία για το νέο μνημόνιο.
ξαναβλέπω για δε θυμάμαι ποια φορά τον Παπατρέχα και αναρωτιέμαι πότε θα γράψει κάνας πολιτικαλ κορεκτ για τις αντιρατσιστικές ατάκες του βέγγου, τα αντιφεμινιστικά μηνύματα, την κακοποίηση του γατόσκυλου και τι μηνύματα περνάνε όλα αυτά
Vielen Dank für alles was mal war
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
επειδή είμαι να βγάζω νέα ταυτότητα, στην φωτογραφία υπάρχει θέμα αν αφήσω τα piercing?
satan was a lez
Εδω και 8 χρονια λενε οτι θα αλλαξουν τις ταυτοτητες.
Υποθετω οτι τα 2 χρονια που λειπω δεν εχει γινει κατι τετοιο.
Αρα εισαι οκ. Μπορεις να βγεις και σα γαμω το κερατο μου αν θελεις, απλυτη και με ανακατωμενο μαλλι, δε θα σου πει κανεις τιποτα.