Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Οχι για μας τους/τις ανωμαλους/ες που γουσταρουμε γλυκοαλμυροξινα πραματα ολα μαζι πουτανα. =(
It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
Χαβοκάρα... παραληρείς.![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
A πανε φαε τον εμετουλη σου εσυ, κι ασε με μενα με τη σοκολατα μου![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Καλά, καταρχάς ο συνδυασμός σοκολάτα-μπανάνα είναι το καλύτερο πράμα στο γιούνιβερς. Και ειδικά αυτά τα μπισκότα με το πορτοκάλι που πόσταρε το κάπα είναι η τελειότητα η ίδια (έχει κι ο βασιλόπουλος 365 που είναι πολύ πιο φτηνά αλλά εξίσου καλά βτγ). Και γενικά γαμώτο πόσο πιο ΧΑΒΟΚ μπορείς να γίνεις
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Tιγκα. Σιχαμενοι με τα φρουτα σας![]()
Χαβοκαρα σαγαπω αλλα εφαγες την πρωτη μουτζα απο μενα εβερ, συγχαρητηρια.
Τα Chocorange γαμανε, και ειναι οφ τοπικ γιατι τα τσακιζουμε οπου τα βρουμε.
Oσο αφηνετε απλη αμολυντη αγνη σοκολατα για μενα, κανενα προβλημα![]()