Nope, ειμαι daywalker, δεν μου παιρνουν αιμα, τους παρακαλαω.
Παρτε μυελο οστων λεμε λευθερα![]()
Nope, ειμαι daywalker, δεν μου παιρνουν αιμα, τους παρακαλαω.
Παρτε μυελο οστων λεμε λευθερα![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Εγω λιγο απο το κανονικο σου μυαλο θελω, μπορω?
Oχι, γιατι φανταζεσαι το υβριδιο χαβοκικου νου με τις δικες σου φιξξξινγκ ικανοτητες ποσο αυτοκτονικο κονσεπτ ειναι?!!! μπαχαχαχαχαχαχα
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
επίσης γιατί όλοι παθαίνετε κάτι όταν σας λένε ότι δεν μπορείτε να δώσετε αίμα; Τι ακριβώς θίγεται μέσα σας; το έχω παρατηρήσει σε άπειρο κόσμο. Νοίωθετε κατώτερα όντα ας πούμε;
έχει τύχει φορές να μου πούνε ότι δε μπορώ, δεν δίνω. έχει τύχει φορές να δώσω. που ακριβώς έγκειται το ζήτημα;
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
εγω που εχω δωσει ολες τις φορες που πηγα σας γαμαω ολους εσας τους κατωτερους, να ξερετε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
χμμμ εγώ δε μπορώ να δώσω...αναιμία
"Society, have mercy one me
i hope you're not angry, if i disagree..."
Εγώ τα τελευταία 4-5 χρόνια δίνω κάθε χρόνο αίμα και μου αρέσει να δίνω, όχι τόσο για το κοινωνικοευαισθητοποιημένο της υπόθεσης, όσο επειδή μου αρέσει να βλέπω τη σακούλα με το αίμα να γεμίζει, μάλλον φταίει το ότι διάβασα πολύ μικρός Anne Rice. Έχω και κάρτα εθελοντή αιμοδότη, αμέ.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
έχω βαρεθεί να πάω να δώσω περισσότερες φορές απ'ότι ξέρω ότι δε θα μου επέτρεπαν, οπότε δε νιώθω κάτι κατώτερο. το σχόλιο ήταν για τη χαζομάρα με τα στούντιο και κυρίως, γιατί την τελευταία φορά που πήγα στο νοσοκομείο να δώσω (δεν είχα κάποιο χαρτί μαζί μου και δεν έδωσα), είδα αλκοολικούς, τύπους με τατου φυλακής και δρόμου, πιθανόν και πρεζάκια, να περιμένουν να δώσουν, επειδή σου δίνουν 10-20 ευρω κάθε φορά. ε, εκεί με τσάντισε λίγο η υποκρισία
α και γιατί έχω βαρεθεί να τους ακούω να γκρινιάζουν ότι δεν έχουν αίμα για μεταγγίσεις, αλλά αποκλείουν πολύ μεγάλες ομάδες του πληθυσμού
Vielen Dank für alles was mal war
εγώ όσες φορές έχω προσπαθήσει να δώσω, δε με αφήνουν. Τη μία φορά εντωμεταξύ είμαι σε μια αίθουσα αναμονής γεμάτη κόσμο στον Ευαγγελισμό, βγαίνει ο γιατρός και λέει "να περάσει ο επόμενος", κοιτάει λίγο γύρω του, σταματάει το βλέμμα του σε μένα και λέει "και πέρνα κι εσύ για να μην περιμένεις άδικα", μου μέτρησαν αιματοκρίτη και με έστειλαν σπίτι μου =(
Τώρα εδώ και κανένα 6μηνο κάνω συστηματική λήψη σιδήρου και θα ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή μήπως και έχει αλλάξει τίποτα.
στα νοσοκομεία. στον ερυθρό σταυρό δίνεις τζάμπα, το οποίο πουλάνε μετά, εκνευριστικό κι αυτό, γι'αυτό είπα να πάω στο νοσοκομείο
Vielen Dank für alles was mal war
Briar