E ρε αθάνατος που θα δουλέψει....
γαμώ το κέρατό μου, τουλάχιστον 20 χρόνια μπροστά οι ταινίες του...![]()
E ρε αθάνατος που θα δουλέψει....
γαμώ το κέρατό μου, τουλάχιστον 20 χρόνια μπροστά οι ταινίες του...![]()
Σάμπατακ, σταμάτα να λες μαλακίες θρεντ που είναι.
Να γίνει όντως banner ε. RIP.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
ο ανθρωπος ειχε τραβηξει μακρονησο, εγινε ενας απ'τους πιο διασημους ηθοποιους και δεν βγηκε ποτε ουτε ως φιγουρα της αριστερας, ουτε ως ινσαηντερ της συγχρονης τεχνης, ουτε ως σημαντικη περσονα του τοπου να μιλησει επι παντος επιστητου. χαμηλων τονων φιγουρα κι αυτο ειναι αρκετα εκτιμητεο θα ελεγα.
this is radio freedom.
αξεπέραστο ταλέντο αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι έπαιζε τραγικές φιγούρες σε κωμωδίες...
"Society, have mercy one me
i hope you're not angry, if i disagree..."
μετα τον Παπαζογλου...ενας ακομα ΚΑΛΟΣ ανθρωπος...
μετά το σπαθάρη, τώρα και σκατά στον τάφο του βέγγουτο er που "θέλουμε"
![]()
Rock or Nothing
οι καθυστερημένοι (ή ο ένας) που έβαλε τα ταγκς, να αποκτήσει λιγάκι αρχίδια και να το γράψει και επώνυμα.
Vielen Dank für alles was mal war
ελα μωρε με τα τρολλς.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
After the Triumph of Your Birth.
Μου το πε το πρωί κατά τις 9:00 ένα παληκάρι στη δουλειά που το άκουσε στο ραδιόφωνο και κάτι με έπιασε...
Σεμνότητα και ταπεινότητα προσωποποιημένη. Έπαιξε σε όλες τις οθόνες χωρίς να τραβολογιέται σε ξεφτιλοεκπομπές και χωρίς να γίνει μαϊντανός.
Μόνο σεβασμός....
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Πραγματικα δεν ξερω πως μπορω να το δικαιολογησω επισημα, αλλα θα πρεπε να γινει ban στα μουνοπανα που εβαλαν τα δυο tags.