και τέλος πάντων γουαι κεντ γουι ολ τζαστ γκετ αλονγκ και όλα είναι σχετικά και η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
βασικά όχι. απλά σκατά σε όσους πιστεύουν στο μότο που ανέφερε η μορφίν

Quote Originally Posted by morphine View Post
"ο καθένας για την παρτάρα του κι οι άλλοι να πάνε να πνιγούνε"

εναλλακτικά, μια κοινωνία που κάποιος τσουβαλιάζει στα εύκολα και γρήγορα ανθρώπους κάτω από ταμπέλες τύπου "ποδηλάτες και αντιποδηλάτες".
δεν τσουβαλιάζω κανένα. ο καθένας αυτοτσουβαλιάζεται και ταμπελοποιείται μόνος του. και είναι πανανθρώπινη αλήθεια αυτό το πράγμα, οτι ο άνθρωπος και ίσως σε έντονο πλέον βαθμό στην χώρα που ζούμε, θέλει βρε παιδάκι μου να νιώθει οτι "ανήκει" και "υποστηρίζει" ένα συγκεκριμένο υποσύνολο ή κάποιο ρεύμα. εγώ κάνω ποδήλατο 20 χρόνια. ήμουν σε 2 επαγγελματικές ομάδες και έχω παρεβρεθεί σε άπειρες δραστηριότητες σχετικές με το άθλημα. το 80% αυτών των κινημάτων που κόπτονται για το στρητ στρόλινγκ απαρτίζονται από άτομα που έμαθαν να κάνουν ποδήλατο πριν από ένα χρόνο και είναι αυτοί οι ίδιοι που θα μαλώσουν με τον οποιοδήποτε που θα τους μπλοκάρει τον ποδηλατόδρομο (γιατί εδώ είναι ο ποδηλατόδρομος ΜΟΥ), με τον δήμαρχο που δεν μετατρέπει την πόλη τους σε Πεκίνο και γενικά δεν είναι στο κίνημα βρε παιδί μου. ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος και οι αντικαπνιστές, οι δεν πληρώνω, οι μεταλάδες, ο σύλλογος φίλων Στέλιου Καζαντζίδη και όλα αυτά τα κουλ τυπάκια που νομίζουν οτι κάνουν κάτι το διαφορετικό από όλο τον υπόλοιπο κόσμο.