Καταρχάς, εξηγήστε μας και μας τι συμβαίνει ακριβώς και πως ακριβώς οι ποδηλάτες αποτελούν πρόβλημα. Στη Θεσσαλονίκη δεν είναι τόσο έντονο το πρόβλημα αν και ο αριθμός ποδηλατών αυξάνεται. Όσο για τις λωρίδες, δεν έχω πετύχει να μπαίνει κανείς (σπάνια) και σε ελάχιστες περιπτώσεις και αυτές προς τα δικαστήρια (λολ) έχω πετύχει να τις καβαλάνε για πάρκιν.
Dythor, τελευταία χρησιμοποιώ αρκετά αυτοκίνητο. Θα ήθελα να χρησιμοποιώ ποδήλατο αλλά μένω ψηλά στην πόλη και είναι δύσκολο να το ανεβαίνω. Λεωφορείο δεν παίρνω γιατί δεν έχω καμμία διάθεση να πληρώνω ακριβά (1 ευρώ) ένα μέσο το οποίο δεν έρχεται στην ώρα του, αργεί να με πάει, στιβάζομαι σαν σαρδέλα. Όχι δεν θυσιάζω να ξεκινήσω 15 λεπτά νωρίτερα επειδή δεν έρχεται στην ώρα του και αργεί να φτάσει στον προορισμό του. Στην τελική και το λεωφορείο εξάτμιση έχει και θανατάκι θα σε κερνάει. Το οτι καπνίζεις δεν μου λέει τίποτα γιατί δεν έχω κάποια διαφορετική επιλογή μεταφορικού μέσου που να μην εκπέμπει ρύπους, εσύ έχεις την επιλογή να μην καπνίσεις ή να καπνίσεις έξω αν ενοχλείται κάποιος. Στην τελική ο οδηγός χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για εξυπηρέτηση, εσύ καπνίζεις από απόλαυση.
Όπως και νά χει νομίζω οτι το λάθος είναι στους κανόνες. Όχι στους καπνιστες/οδηγούς/μπάρμεν. Άρα το να στρέφονται τα βέλη ανάμεσα στους ποδηλάτες - οδηγούς είναι ηλίθιο. Βάλτα με όσους δεν θεσπίζουν/εφαρμόζουν κανόνες.