Μπαίνω στον πειρασμό να μετονομάσω το θρεντ σε "The FUCK"
Μπαίνω στον πειρασμό να μετονομάσω το θρεντ σε "The FUCK"
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Τότε θα μπω και γω στον πειρασμό ν' αφήσω το πισι μου να μπαίνει ελεύθερο σε ΟΛΕΣ τις σελίδες![]()
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
κάτσε, μπλοκάρονται σελίδες επειδή γράφει FUCK?
Vielen Dank für alles was mal war
o yeah, και αυτό οδηγεί σε τραγελαφικά αποτελέσματα τύπου να μπλοκάρεται η wikipedia στο λήμμα "Fuck Buttons", σελίδες διεθνών ιατρικών οργανισμών σε θέματα για σεξουαλικότητα (μπλοκάρει και το "sex") κλπ.
εδιτ. Μερικά πιο μουράτα walls νομίζω μπλοκάρουν και το συνδυασμό xxx, φάση έμμεσο μπαν στον φιξξξερ![]()
ignore θες να πεις
γαματο αυτο δε θα με διαβαζει ο καθε πουριτανος μαλακας
Where's the booze?
αφού από λαπτοπ δεν εκτυπώνει, γιατί επιμενεις;
Vielen Dank für alles was mal war
γαμησέ τα, μακάρι να ήταν μόνο αυτό![]()
Where's the booze?
egw ena xerw.kala thasas gamane gia panta oi rage
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
το ξέρω μια μέρα θα φάω τόσο ξύλο που δεν 8α αναγνωρίζομαι αλλά τι κάνεις ρε μλκ όταν πέφτεις σε φασιστοταρίφα και σου αρχίζει τα δικά του;
και δεν ήταν τόσο πως ήταν φασιστάκι ήταν και πασοκατζής, δλδ μιλάμε για μεγάλη βλαχάρα.
φόραγε και γυαλιά "μύγα" (βλαστ φρομ τηε παστ)...
satan was a lez
Πες (ολοκληρωμένη) την ιστορία.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
αν ήταν τίποτα σοβαρό θα την είχα πει την ιστορία από την αρχή.
Μια διαμάχη για το αν θα ρίξουμε στη θάλασσα τους μαύρους που βρομίζουν το κέντρο ή τους φασίστες έπαιξε, με λίγα λόγια.
ε και λίγο ότι τον Γιωργάκη τον στηρίξαμε αλλά αν δε κάνει αυτά που λέει θα αναγκαστούμε να τον καταψηφίσουμε τον Σεπτέμβρη και δε θέλουμε κλπ κλπ.
satan was a lez
παίζει η τάση στο σπίτι σαν πουτάνα κ ακούγεται κάτι σαν να τσιτσιρίζει απ'τον πίνακα
να κάνω κάτι η να περιμένω να καούν τα πάντα?
I must have some booze. I demand to have some booze
οταν λες παιζει η ταση;
βλεπεις τα φωτα να παιζουν ;
σε πολυκατοικια μενεις; ρωτα τους αλλους αν εχουν το ιδιο προβλημα.
εχεις κοντα κανεναν π κανει οξυγονοκολλησεις;
δοκιμασε να δεις απο ποια γραμμη παροχης ακουγεται ο θορυβος κατεβαζοντας τις ασφαλειες για ολες τις αλλες.
ενα γκες ειναι οτι εχουν χαλαρωσει οι επαφες αλλα επειδη με ρευμα δεν παιζουμε φωναξε εναν ηλεκτρολογο να το δει.