Page 13 of 22 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 328

Thread: Progressive/post/experimental/tech/extreme metal

lcsgp FIXXXER's Avatar

Εισαι βλακας και ασχετος ε? Ο Mangini ειναι τεραστιος drummer και εχετε γραψει ενα καρο μαλακιες εδω μεσα επειδη ηταν λιγο γκει ο τυπος και χαρουμενος. Κι ο Minnemann εννοειται γαμουσε, αυτοι οι δυο ξεχωρισαν μακραν. O Donati δεν κολλαγε καθολου αν και ο πιο τεχνικος μαλλον, ενω οι αλλοι 4 ηταν λιγο πολυ μεταλλαδες, αλλα συμπαθεστατοι ολοι ρε πουστη μου, στεναχωρεθηκα εκει που εκανε τα λαθη ο Priester.

Vic Ford Prefect's Avatar

Ο Λανγκ είναι μεταλάς. Χα. Το άτομο είναι ο υπερσεσσιονάς/clinician των πέντε ηπείρων, ο μόνος που ξέρω που μπορεί να παίξει υπερτούμπανα τα πάντα, τζαζ, ροκ, ποπ, φιούζιον, μέταλ, ημισκούμπρια.

Γενικά, το ξαναείπα, το άτομο έπαιξε το 50% που παίζει και πολύ λέω. Ο τεχνικότερος όλων. Δεν τους άρεσε λέει γιατί δεν έπαιξε ακριβώς του Portnoy, όπως και ο Donati. Πολύ προγκρέσιβ. Εν πάσει περιπτώσει, μόνο προσποίηση ήταν το όλο κόλπο, ο Μαντζίνι ήταν από την αρχή ο εκλεκτός, το είχε πει ο Eddie Trunk, είχε παρατήσει το Berklee, κατέβασε το σάιτ του, του αφιερώσανε όλο το πρώτο βίντεο, οκ, κομπλέ. Και κολλάει, σαν άτομο ρε παιδί μου. Μαλακίες λέει ο Η., και τον Λανγκ που τους βάζει κάτω όλους και τον πάω, δεν χαλάστηκα, αφού δεν φαινότανε και καμιά χημεία και έχει και μια δόση προφορά του συμπατριώτη Σβαρτζενέγκερ, πού να κολλήσει με τους Αμερικάνους; Ούτε με τον Ντονάτι έπαιζε χημεία και ας είναι υπερπαίχτης... Με τον Μίννεμανν ναι, αλλά αν ο άλλος γουστάρει Μαντζίνι, δεν υπάρχει η έννοια fail, σκατοπαιχταράς είναι, τι; Δεν θα είναι αρκετά ζωντανό το παίξιμό του; Ελπίζω να ΜΗΝ τον έχεις δει και τα λες αυτά.

Βίντεα Lang γιατί έπρεπε να δείξουν και άλλο τον παιχταρά και αμαρτία είναι:

Ποζεριλίκια:

42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ξεχασα τον Lang, σορρυ, οι αλλοι 3 ηθελα να πω, ο Lang ηταν αψογος ρε εννοειται, σορρυ.

Σιγα που αφιερωσαν ολο το πρωτο βιντεο στον Μαντζινι ε, 5 λεπτα ειναι το κομματι που τον εχει, οπως για ολους τους ντραμερς.

Απλα το αφιερωμα ειναι 60 λεπτα και το κοψαν αναγκαστικα σε τρια 20λεπτα, ετυχε να κοπει εκει που ειχε κανει οντισιον μονο ο πρωτος.

The Patient H.'s Avatar

Φίκσκσκσκσκσερ βλάκας κι άσχετος δεν ξέρω αν είμαι, φανμπόϋς όμως να επιβραβεύσω και τον τρόπο κατουρήματός των Θίατερ σίγουρα δεν είμαι. Ήταν γκέι και χαρούμενος ο Μανγκίνι και γι' αυτό τον κράξαμε, ο Μίνεμαν από την άλλη μου έβγαλε μια απίστευτη μουντρουχιά ρε παιδί μου, πως να το κάνουμε.

Εν πάσει περιπτώσει, δεν είπα ότι ο τύπος είναι χάλια, απλά ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΤΙΑ ακούγεται μια απ' τα ίδια, ψυχρός εκτελεστής, ο άνθρωπος για τον οποίον κυκλοφόρησαν όλα τα ανέκδοτα με τους drummers σε μια μπάντα ένα πράγμα. Δεν περιμένω να αλλάξει σε τίποτα ο ανέμπνευστος καρμπονήχος που έχουν στα 3 τελευταία άλμπουμ τους.

Τέλος, σύμφωνοι 1000% για Lang, μετά τον Minemann άνετα δεύτερη επιλογή.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Vic Ford Prefect's Avatar

Σιγα που αφιερωσαν ολο το πρωτο βιντεο στον Μαντζινι ε, 5 λεπτα ειναι το κομματι που τον εχει, οπως για ολους τους ντραμερς.
    Οι καμμένοι (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ) στο φόρουμ του Portnoy (όταν είχε βγει το δεύτερο):
    Approximate Time in Documentary so far. There may be an error by a few seconds here or there, but it should be pretty close. Regardless of how exact this is, the conclusion is still apparent.

Minnemann - 5 minutes, 40 seconds (16:00 - 21:40)
    Lang - 4 minutes, 15 seconds (5:45 - 10:00)
    Roddy - 6 minutes (00:30: - 5:30 + 1st day doc about 1 minute)
    Donati - 5 minutes (10:20 - 15:20)
    --------------------------------------------
    Mangini - 11 minutes (6:30-7:30, 8:30-9:30, 10:45-19:45)

Do the math. It's Mangini.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    ο Μίνεμαν από την άλλη μου έβγαλε μια απίστευτη μουντρουχιά ρε παιδί μου, πως να το κάνουμε.
    Ή δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη, ή δεν ξέρω εγώ.
    Ο Μινεμαν ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λες.

Πάντως από τις οντίσιονς, τον Μινεμαν φάνηκαν να τον γουστάρουν περισσότερο και από τον Μαντζινι. Απ ότι φαίνεται όμως ο πιο γνωστός στους μέταλους Μαντζίνι ήταν πιο "κουλ" επιλογή, συν το ότι ο Μινεμαν φαινόταν να μην θέλει να χωθεί με όλο του το είναι στους Θίατερ. Όπως είπε και κάποιος πιο νωρίς αν δεν κάνω λάθος, ο Μινεμαν θα ήταν μια ακόμα δυνατή προσωπικότητα στο γκρούπ, φαινόταν πιο "αλλου" ρε παιδί μου, από τον Μαντζίνι, που φαίνεται λίγο πιο low profile στο τι θα κάνει για το γκρούπ κλπ.

Ανούσιες αναλύσεις για θίατερ βέβαια. Όπως είπα και πιο πριν, θα ήθελα Μινεμαν, Σερίνιαν, τον Λαμπρι να σταματήσει να βγάζει τα φρύδια του και να μάθει επιτέλους να τραγουδάει. Είναι άνετα ο Ουλριχ των Θίατερ.
    Α και ο Wildoer καλά γαμάει και δεν περιμέναμε τις "auditions" για να το δούμε.
    Kill the wise one!

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ο οποιος Λαμπρι σε βουλωνει στα βιντεακια με τις οντισιον αφου τραγουδαει ολα τα σημεια αψεγαδιαστα τωρα που εχει ξεπερασει το προβλημα στη φωνη του...

royally fucked animae's Avatar

Ο οποιος Λαμπρι σε βουλωνει στα βιντεακια με τις οντισιον αφου τραγουδαει ολα τα σημεια αψεγαδιαστα τωρα που εχει ξεπερασει το προβλημα στη φωνη του...
    ελπιζω να μην το λες σοβαρα γιατι γαμησε την μανα στο σπιριτ καριζ ον. Τα ψηλα του ηταν για κλαματα και επισης οι γκριματσες του μινεμαν σε κοινο το σημειο θα μπορουσαν να ειναι ανετα "μα γιατι δεν κανουν οντισιονς για τραγουδιστη".(υπερβολη,το ξερω)
    Kill the wise one!

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by animae View Post
    "μα γιατι δεν κανουν οντισιονς για τραγουδιστη"
    Αυτό το σκεφτόμουνα κι εγώ όποτε εμφανιζόταν ο Πρέκας στο ρηάλιτι και ειδικά όταν τραγούδαγε. Θα μπορούσαν για την ακρίβεια να στήσουν ένα Dream Theater X-Factor με κριτική επιτροπή τους ίδιους να οντισιονάρουν όλη την αμερική (και την κύπρο). Ο Myung απλά θα βαθμολογούσε, ο Jordan στο ρόλο του κακού, ο Πετρούτσι θα έκανε τη γκαγκάκη κλπ. Ποιός μαντζίνι, εκεί είναι τα φράγκα.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Αν και αναφερθηκαμε σε αυτο προσφατα, και μαλιστα ειχα εστιασει σε εντονη ομοιοτητα του μεσαιου κομματιου μετα το 4:12 με πασιγνωστο υπερτελειο τραγουδι Dream Theater (το αντιστοιχο σημειο του οποιου ειχε γραφτει μαλλον απο τον Derek Sherinian), το ποσταρω να το ακουσει οποιος δεν ειχε παρακολουθησει την κουβεντα εκεινη που δε θυμαμαι καν που ειχε γινει... μπορει και στο τσατ.

μπε το μαύρο πρόβατο Coroner's Avatar

Πάντως μου αρέσει που έχουμε άποψη για το ποιον drummer έπρεπε να πάρουν οι DT βλέποντας και κρίνοντας από ανούσια κλιπάκια 10 δευτερολέπτων. Ώρες ώρες είμαστε πολύ μπροστά.
    ...when worms are granted wings, angels have to crawl...

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

ΕΜΕΙΣ ξέρουμε.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

re oust R & R's Avatar

Quote Originally Posted by Coroner View Post
    Πάντως μου αρέσει που έχουμε άποψη για το ποιον drummer έπρεπε να πάρουν οι DT βλέποντας και κρίνοντας από ανούσια κλιπάκια 10 δευτερολέπτων. Ώρες ώρες είμαστε πολύ μπροστά.
    στα τετοια μου ποιον θα παρουν - ας γραψουν κανα καλο δισκο για αλλαγη!
    Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!

μαζί με το όλο πανηγυράκι για τον καινούργιο πορτνόι ανακάλυψα και αυτό

όχι και τόσο άσχημα για ντροπή της μουσικής ε?
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Γνωστός παικταράς ο Μπετενκουρτ. Νομίζω ότι δεν παίζει σε αυτό το δίσκο ο Μαντζίνι.