Xαχ αυτό ακριβως έλεγα με ένα φίλο μου με συμπάθεια και οι δύο στην MAN U κυρίως επειδή το ένα έργο το έχουμε ξαναδεί.
Από την άλλη αντιπαθώ πλεον Μπαρτσα και στα φρύδια μου για το διαστημικό της ποδόσφαιρο. Μόνο Μεσσι. Αλλά θα έχει πλάκα να μαζέψουν οι της Μπαρτσα μπόλικο βρωμόξυλο απο Γκιγκς Ρουνει.
Τώρα για μουρίνιο δηλαδή τι να κάνει. Φαντάζομαι ότι μάλλον θέλει να πάρει αποτέλεσμα και πόσο μάλλον ένα αποτέλεσμα που μπορεί να οδηγήσει σε τελικό CL. Αυτός θα ναι ευχαριστημένος με τα δύο συνεχόμενα, οι παίχτες θα ναι ευχαριστημένοι, η διοίκηση, οι οπαδοί με τα 10 CL και ας το πάρουν στα πέναλτυ η με αμφισβιτούμενο πεναλτυ - οφσαιντ - φάουλ, και ας μην έχουν δει ούτε μισή ευκαρία. Και βασικά μπροστά σε τέτοια σκοπιμότητα στα αρχίδια τους κιόλας αυτός που παρακολουθεί. Οπου Ρεαλ η οποιαδήποτε ομάδα στη θέση της που έχει να αντιμετωπίσει τέτοιον αντίπαλο.
Εκτός αν μερικοί προτιμάνε να βάζει από 4 - 5 μπαλάκια η μπαρτσα (και η κάθε μπαρτσα) κάθε Τριτη και Τετάρτη και να το πάρει με σκορ 7 - 4 (μια ενδεκάδα γκολ). Γιατί στο θέαμα είναι και πως θα ανοίξει μια άμυνα, Ρεαλ φέτος, Τσέλσι παλιότερα, Αρσεναλ κτλ και θα έρθουν τα γκολ. Βέβαια ο μουρίνιος παιζοντας τέτοια άμυνα καθώς δεν μπορεί να κοντράρει στα ίσα την μπαρτσα ρισκάρει. Αν του βγούν όλα στην εντέλεια θα έχει το τέλειο σχέδιο για τη νίκη όπως γράφτηκε και φάνηκε(?) μετά τον τελικό κυπέλου (το οποίο κύπελο ψιλό κλαιν βασικά αλλά όταν το παίρνεις με τέτοιο αντίπαλο είναι σοβαρό θέμα). Αν όμως κάτι στραβώσει όπως η αποβολη του Πεπε καλή ώρα τότε φταίει ο μουρινιο που δεν είχε εφεδρικό σχέδιο και παίζει αμυντικά και δεν βλέπουμε θέαμα και ζεσταίνουν τον πάγκο τέτοιοι παίχτες.
Είναι σαν να λέει κάποιος ότι η ομάδα του πήρε το CL το UEFA το δεν δεν ξέρω εγώ τι ή η (κωλόφαρδη) εθνική όταν πήρε το Ευρο και και ξενέρωσε επειδή δεν πρόσφερε θέαμα και είχε αποτελέσματα του 1 - 0.