Ο ΣΕΡΒΕΡ, φιλαράκι, χέστηκε πως βλέπεις εσύ τα ποστ του. ΜΟΝΤΕΛΟ, ΜΠΙΤΣ. Πρώτο στο MVC, πρώτο και στις προτεραιότητες του admin.
[/geekyrant]
Ο ΣΕΡΒΕΡ, φιλαράκι, χέστηκε πως βλέπεις εσύ τα ποστ του. ΜΟΝΤΕΛΟ, ΜΠΙΤΣ. Πρώτο στο MVC, πρώτο και στις προτεραιότητες του admin.
[/geekyrant]
Τσάκισα πολλά κιλά κρέατος με ευλαβική κατάνυξη. Οικολογικά ορμώμενος, να αραιώσει η πανίδα της περιοχής για να έρθει ένα equilibrium, τα ζα τρώγανε όλα τα φυτά, ήταν άλλη μια αφύσικη παρέμβαση του ανθρώπου στην φυσική τάξη πραγμάτων. Έκανα ό,τι μπορούσα.
Το έντερό μου ξηγήθηκε καλά, θα χαρείτε να μάθετε. Λίγο δυσκολία την πρώτη μέρα, τώρα τζετ.
Χρόνια πολλά σε όλους.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
ωραια...ΚΑΙ ο Καπουτζιδης νιγριτινος λοιπον
κυκλοφορεί κανά λινκ για τον Βιοπαλαιστή στην Στέγη του Λαζόπουλου? (μην ρωτάτε)
nor should we be misled by the importance we have seen accorded the "intention" of the artistic work into comparing it with the modern literary-critical notion of the recovery of authorial intent
Μια μεταφραστική βοήθεια?![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
αλλο ενα βερσιον του πιο πετυχημενου τοπικ στην ιστορια των φορουμς.
Απο κοινου, ο Ταβερν κι εγω σας ευχαριστουμε για την στηριξη σας.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
Last edited by adam; 26-04-2011 at 23:27.
Σας ευχαριστώ!![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Αυτα ειχε γραψει ο Ντραγκονλορντ πριν κλειδωσει το πρωτο οφφ τοπικ θρεντ του Μιτσμανν, το οποιο το ακολουθησε ενα αποτυχημενο που κρατησε μονο ενα χρονο (της ταμαγκοθι ηταν εκεινο), μεχρι που η ιδια εκανε το προηγουμενο, ή αλλιως το οφ τοπικ των 1000 σελιδων. Πανο τι λεει, το σβηνεις οπου ναναι?Επειδή έχει βαρύνει πολύ η db του forum, μερικά topics (μεταξύ των οποίων και αυτό) κλειδώνονται και μετά από μερικές μέρες θα σβηστούν - γι'αυτό, αν θέλετε να κρατήσετε κάτι κάντε το τώρα. Θα ανοιχτούν νέα topics για όλα όσα κλειδώνονται.
Μωρέ από τότε πρώτον έχουμε πάει σε πολύ καλύτερο χοστ, δεύτερον έχουμε καλύτερο φόρουμ σόφτγουερ αλλά και πάλι δε χρειάζεται να το ζορίζουμε, οπότε μάλλον θα κοιτάμε να μην υπάρχουν θρεντς με πάνω από 1000 σελίδες.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Γαμω τον σκατοκαιρο και τη σαπιλα του ολη.
It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
μόνο σε μένα στην κεντρική σελίδα βγάζει ένα σκέτο "the..." Και με ενοχλέι;