perastika samprele ... kai min akous tin impure ... eyxelaio sikwnei i peristasis![]()
perastika samprele ... kai min akous tin impure ... eyxelaio sikwnei i peristasis![]()
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
Σήμερα παραλίγο να την πάθω και εγώ ...ένας τύπος πίσω από μένα πίστεψε ότι θα φάω το πορτοκαλί-κόκκινο και άνοιξε 100+ χλμ για να πετάξει μάλλον πάνω από τους άλλους. Επειδή όμως όταν φρενάρω πάντα κοιτάω καθρέφτη για μαλάκες, τον τσίμπησα και βγήκα 10μ μετά το φανάρι για να προλάβει να σταματήσει γαμώ το σπίτι του.
Περαστικά, και πέρα την ανάρωση ελπίζω να μην έχεις θέμα με την δουλειά σου.
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
Σαμπρελα, περαστικα και να εισαι καλα συντομα σου ευχομαι.
Το αριστερο ή το δεξι χερι ειναι? Αν χρειαζεται εξτρα εξασκηση μετα στην αναρρωση παρε μαθηματα απο τον Leech
Περαστικά Σαμπρελα, σιδερένιος.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
εχει ξεφλουδισει η καραφλα μου και ειμαι σαν τον σχωρεμενο μου τον Iggy
γαμω την ταρατσα του καλκι γαμω
Όχι ρε συ! Σκατά...
Μούτζα στο μαλάκα που φρέναρε απότομα και περαστικά -και αγύριστα- σε σένα...
Feed my fear
δηλαδή αν πεταγόταν άνθρωπος ή κόπρος και φρέναρε, θα ήταν πάλι μαλάκας; η κοινή λογική λέει ότι κρατάς απόσταση ασφαλείας γιατί δεν ξέρεις τι σκατά μπορεί να συμβεί στον μπροστά, δεν καύλωσε ξαφνικά του παγκόσμιου ΚΟΚ να δίνει ευθύνη στον πίσω. γκαντεμιά το 'πε και ο ίδιος ο κοιλιάς, δε χρειάζεται να λέτε καφρίλες για να το δικαιολογήσετε.
περαστικά σαμπρέλα, μη μας πούνε και flamers![]()