Αγάπη και προδέρμ στον Σαμπρέλ μας.
Σιδερένιος φίλε![]()
Мама Люба давай, давай, давай
Πω αυτές είναι μεγάλες μαλακίες. δεν φταις κιόλας.
περαστικα ρε. πόσο καιρό θα είναι το χέρι παροπλισμένο?
I don't do drugs. I am drugs.
Πωωω περαστικά ρε![]()
I'll bury you in your god's fucked garden
ευχαριστώ για τις ευχές
φόραγα μπουφάν με προστατευτικά, κράνος και γάντια.
Για θέμα απόστασις τώρα ήταν μόλις ξεκίνησα από φανάρι, δηλαδή σαν να λέμε έπεσα με 5χλμ... απλά γκαντεμιά
για το θέμα τις ανάρρωσης τώρα δεν είμαι σίγουρος.... σε 1 με 1,5 μήνα περίπου μου είπαν για φυσιοθεραπείες αλλά για ικανοποιητική λειτουργία σίγουρα 5-6 μήνες
Last edited by KoiliaSamprela; 18-04-2011 at 15:40.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Περαστικα. (εγω σφιγγομαι οταν μαθαινω τετοια, ειχα παλαιοτερα ατυχημα και με πιανει εκ νεου η αγωνια)
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
υπομονή και ταχεία ανάρρωση στον πιοχρήστη του ER
Πάρε και μία ιαπωνική κάρτα get-well-soon
Spoiler
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Σιδερένιος και καλή επάνοδο!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
περαστικα ρε σαμπρελε (και στην μηχανη ε?)
κανε τις φυσιοθεραπειες σου και ολα καλα θα πανε
το αφεντικομ εσπασε την επιγονατιδα και παραλληλα με τις φυσιοθεραπειες σηκωνε καγκελα ο καημενος
καταραμενη φτωχεια
Περαστικά κοιλιτσα! κάντε και κάνα 3σαγιο.
Last edited by Impure; 18-04-2011 at 20:17. Reason: profanws gia plaka to pa to 3sagio.