ωραιοι,αρεσαν και στον θρασερ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
bump γιατί μιά ευγενική ψυχή εδώ μέσα ερωτεύτηκε τον δίσκο...
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
δεν έχω λόγια μαλάκα. Συνεχίζω αυτά που λέγαμε από το τηλ! Απλά ΜΑΖΕΎΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ! Τελικά αυτό που μου έλλειπε ήταν λίγη καλή ΓΑΜΟΧΡΙΣΤΗ μουσική! Στο πούτσο μου περί επιπέδου ποσταρίσματος και στο πούτσο μου κιόλας για το αν το thread ανοίχτηκε πριν από 2 χρόνια και έπρεπε να μην "ανοίξει" πάλι. Εγώ ΤΏΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΡΕΦΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ......ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ?
EYES OF SATAN ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ! ΜOYNTAIN MAN! Δηλαδή φέρτε μου ΜΊΑ γαμημένη retro thrash μπάντα ή "Ακραία" ότι να'ναι metal ,από αυτές που μοστράρουνε στα τεύχη....όχι ρε μαλάκες ,δηλαδή Ο-Χ-Ι ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΒΑΦΤΗΣΜΑ ΜΟΥ! Τέτοιο μουνοπλάκωμα δεν έχω αισθανθεί ποτέ (γιατί δεν τα πάω καλά με τις γκόμενες ,όχι γιατί γαμάει ο δίσκος)......
ΖΕΚΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΖΕΚΕ ΓΑΜΩ Τ'ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΣΤΗ ΦΑΤΝΗ (άλογα ή γα'ι'δούρια ήταν? δεν θυμάμαι)
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
Ποτε δεν μ' άρεσε αυτό το είδος. Χίλιες φορές γερόλυκος Lemmy και See me Burning στη δια πασών.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Ra,τσίμπα μία,επειδή δεν τον έχεις ακούσει καν τον δίσκο και βγάζεις και πόρισμα (παπάρα).
Οπως είπε και ο Γουιτσι,ειναι μια απο τις πανανθρώπινες αξίες αυτό το lp.
ακουσε το μία,και τα ξαναλέμε.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Μάριε ξανακουσέ τον ,λάθος μπάντα άκουσες σίγουρα
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
o drummer zeke χώνει και στο τελευταιο toxic holocaust. αντε ρα λουκούμι θα κάτσει λεμε
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
agno ksiliki, komena kefalia re.
a cry for help, a hint of anaesthesia
3 δίσκους έχω ακούσει και οι 3 σκοτώνουν. μπαντάρα λέμενς.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ