Nasum, ευκαιρία για αξιοπρεπή θητεία.

Η γνώμη μου είναι να αποφύγεις περαιτέρω παραμονή για εκπαίδευση ως οδηγός(φαντάζομαι μάγειρας το αποκλείεις, αν δεν έχεις πρότερη εμπειρία) μιας και έχει κάμποσα σπαστικά στην πορεία, και να επιδιώξεις ειδικότητα σιτιστή. Θα ανακατεύεσαι με μαγειρία και (πσ)ώνια, ακα βόλτες στη λαχαναγορά/κρεαταγορά 1-2 φορές τη βδομάδα, ή θα πας για κανα 1ο,2ο,3ο γραφείο, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε μονάδας. Και καψιμιτζής παίζει αν το επιδιώξεις, που είναι καλή φά. Πως αυξάνεις τις πιθανότητες να σου δώσουν ειδικότητα σιτιστή? ΧΜ, εγώ δήλωσα ότι δούλευα ωσάν σερβιτόρος/υπεύθυνος εστιατορίου, υποθέτω ότι έπαιξε ρόλο. Ή αυτό, ή δούλεψε ένα θολό βύσμα που υποτίθεται έβαλε κάποιος για πάρτη μου, δεν θα το μάθουμε ποτέ. Μακριά ιστορία κοντή, σιτιστής καλύτερη ειδικότητα ΣΕΜιτζή imo.

PS. Πολύ σημαντικό, αν δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα(που ούτως ή άλλως θα φανεί στα τεστστς), μην ψαχτείς για Ι.άοπλο. Δεν κερδίζεις τπτ σπουδαίο. Αν υπάρχει λειψανδρία, που υπάρχει παντού, υπάρχουν και σκοπιές και περίπολα για άοπλους. Άδικα θα είσαι βάρος για τους υπόλοιπους και για τον εαυτό σου.

Άνετα τσάκιζα ένα πανίνι με καπνιστή μπριτζόλα τώρα