ε δίνεις δικαιώματα κι εσύ
Καταρχήν, για ένα προηγούμενο post για "έναν φίλο που είναι μέσα στη φάση, κλπ κλπ" θέλω να πω ότι "ένα παιδί" είναι το ψευδώνυμό μου στα δήθεν ανέκδοτα. Είμαι ο administrator και εμπνευστής του blog και το "ματσάκι μαϊντανό" το έβγαλα εγώ προσωπικά
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Καθόλου μάλιστα. Το θέμα είναι, φίλε μου Neronas όχι να σας την πω ή οτιδήποτε άλλο (δεν είμαι τόσο αγενής για να μπαίνω στα ξένα forum και να την λέω στον κόσμο). Απλώς για το συγκεκριμένο ανέκδοτο ανέφερα την πηγή (σε περίπτωση που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους εδώ μέσα) με κάθε σεβασμό στο forum.
Όσο για το "φιλικά" δεν είναι ούτε τυπικό ούτε ειρωνικό. Πάντα είμαι πέρα για πέρα ΦΙΛΙΚΑ προσκείμενος απέναντι σε ωραίες internet-ικές προσπάθειες όπως η δική σας.
Φιλικά, λοιπόν,
ένα παιδί (Ανδρέας αν προτιμάτε)
τώρα σε ξέρουμε ποιός είσαι, παιδί.
επίσης τι σεβασμός στο er, τι νέας αέρας είναι αυτός που ήρθε.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Φίλε 12 stars circle your brow, αν θες να ξέρεις, το ER είναι μία κοινότητα που γαλουχήθηκε και γαλούχησε μέσα σε κλίμα πολιτικής ορθότητας, αλληλοσεβασμού και καλών τρόπων. Καλά τα λέει ο φίλος trad.
Εμπρός στον έτσι που χάραξε ο τέτοιος.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Ένα τρελό αγόρι.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ;
Spoiler
ευγε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Κι εγω? Σνιφ...