Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
όχι!
υγ: τι σοβαρά να σου απαντήσω, αφού δεν καταλαβαίνεις καν τι λέω, εδώ νομίζεις ότι έχουμε ίδιες πολιτικές αφετηρίες, είναι και λίγο θέμα αντίληψης αδερφέ από ένα σημείο κι έπειτα, προτιμώ να χαζεύω βιντεάκια με γατάκια που φτερνίζονται στο γιουτούμπ.
Υποθέτοντας οτι η κοινή αφαιτηρία μας είναι μια κοινωνία ισότητας και δικαιοσύνης, ας πούμε ο συνασπισμός που αποτι καταλαβαίνω και εσύ ψηφίζεις, δεν νομίζω οτι διαφωνούμε στην κοινωνία στην οποία θα θέλαμε να ζούμε, σωστα?

Εκεί που διαφωνούμε είναι στο πως θα φτάσουμε εκεί, εγώ λέω με πούτσα και ατσάλι σε παπάδες/μπάτσους/εργολάβους/αργόσχολους και με μια νιου κέινζιαν οικονομια στα Σουηδικά πρότυπα (ενοώντας βέβαια τη Σουηδία επι Ούλοφ Πάλμε, όχι τον καραγκιόζη τον ράινφελντ και την ηλίθια σαλίν που μεχρι πριν 2 βδομάδες ηταν πρόεδρος των ΣΔ). Εσύ λές παιρνώντας τσάμπα απο τα διόδια και βγαίνοντας απο το ευρώ. Οπότε μου φαίνεται λογικό να σε ρωτήσω με πια βάση πιστεύεις οτι μια φαρσοκωμοδία του στυλ "περνάω και δεν πλερώνω" εχει οποιαδήποτε πιθανότητα να οδηγήσει σε μια πιό δίκαιη διανομή του εισοδήματος. Όπως επίσης μου φαίνεται λογικό να σου επισημάνω πραγματα που είναι ανεξάρτητα απο τις πολιτικές πεποιθήσης του καθένα, όπως το οτι "αν βγούμε απο το ευρώ θα πεινάσουμε", το οποίο είναι απλώς μια καζουαλ παρατήρηση του στυλ "ο ήλιος βγαίνει απο την ανατολή" που ισχύει είτε σαρέσει είτε όχι. Οταν θέτω ερωτήματα πχ στον Ικόνοκλαστ, ή στον Ατομ Σμασερ, ή στον Κάλκι και απαντάνε σαν άνθρωποι. Εσυ απαντάς με κνήτικα σλόγκαν και "χιούμορ", γιαυτό νομίζω οτι δικαιούμαι να σχηματίσω την άποψη οτι είσαι ψωνάρα.