Page 4 of 19 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 277

Thread: ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ

Senior Member

Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
    Ο "όρος" ομοφοβικός είναι ηλίθιος. Λες και όποιος βρίσκει αηδία/ηθικά καταστροφική/αφύσικη την ομοφυλοφιλία είναι σε φάση "ΑΑΑΑ, ΜΕ ΑΓΓΙΞΑΝΕ, ΒΟΗΘΕΙΑ!~@~@"
    "Homophobia is a range of negative attitudes and feelings towards lesbian, gay, bisexual, and in some cases transgender and intersex people and behaviour. Definitions refer variably to antipathy, contempt, prejudice, aversion, and irrational fear. Homophobia is observable in critical and hostile behavior such as discrimination[1][2] and violence on the basis of a perceived non-heterosexual orientation."

Ο "όρος" pride είναι ηλίθιος. Λες και είναι επίτευγμα να είσαι γκέη, στρέητ κουτουλού. Ναι, ΟΚ, καταλαβαίνω πως χρησιμοποιείται και γιατί, αλλά, έχει πλέον επιτευχθεί ως ένα σημείο ο στόχος της αποδοχής, γκετ όβερ ιτ ολρέντη.
    Ωραία άνεση το γκετ όβερ ιτ ολρέντη, πες το και σε κανέναν που τον σάπισαν καθώς έφευγε απ'το γκέη μπαρ με το αγόρι του (το 2011 στην Αθήνα, όχι το 1969 στο Stonewall), θέλω πολύ να δω πώς θα νιώσει. Έλα ρε φιλαράκο δε τρέχει, αφού βγαίνετε και σε εκπομπές τώρα, τι άλλο θέλετε;;;

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Πάντως εμένα με το Λόκι στο πλάι μου δεν μου την έχει μπει ΚΑΝΕΙΣ.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Χμ ναι, η γουικιπήντα λέει ότι οι ορισμοί ποικίλλουν, κι αυτό αλλάζει πολύ το γεγονός ότι ο ΟΡΟΣ υποδηλώνει φόβο και μόνο. Εγώ για τον όρο μίλησα.

Για το pride το ίδιο. Θεωρείς ότι αυτός που σάπισαν καθώς έφευγε από το γκέη μπαρ έχει κάποιο όφελος από έναν ηλίθιο όρο; Νομίζεις επίσης ότι νιώθω διαφορετικά απέναντι σε μια τέτοια επίθεση από ό,τι εσύ; Νομίζεις ότι δεν πιστεύω στην απόλυτη ισότητα όλων άσχετα με σεξουαλική τοποθέτηση;
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

clitsaw-buttdrill korrupt3r's Avatar

εγώ πάλι έχω κάτι με τις "κραγμένες"...
    δεν με χαλάει που είναι γκέυ, αλλά το ότι είναι σαγαμησετα.
    δλδ σε φάση που θες δε θες γελάς.
    γνωρίζω κ άτομα με τέτοιες προτιμήσεις που δεν κάνουν κρα.
    απ'την άλλη θα μου πεις ελεύθεροι είναι ότι γουστάρουν κάνουν...
    τώρα για το ότι είναι "κακιά" φάρα αυτό ισχύει σε αρκετές περιπτώσεις.
    In somewhat greater perspective of time
    You are practically non-existent

Quote Originally Posted by nikolasfluxus View Post
    pwpw! ti les re paidaki mou!!!
    psit! Up yours too!

after halloween. sod1013's Avatar

καποιοι λενε οτι το σημειο τζι στον αντρα βρισκεται στον πρωκτο του.αν ηταν αληθεια αυτη η πληροφορια θα σας εκανε να σκεφτειτε το ενδεχομενο να γινεται γκευ?
    δεν παιζω ξυλο.

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

^^ ψιτ. κόψε τις μαλακίες. στον κώλο είναι ναι, αλλά της γυναίκας.

istoriko ntokoumento pleon

edit:
    istoriko ntokoumento dio

The Patient H.'s Avatar

Αυτό το τόπικ με μπέρδεψε. Εγώ που δεν τους μπορώ καθόλου, όχι για καφέ να βγω μαζί τους, ούτε να τους βλέπω, εκτός από ομοφοβικός που δεν καταλαβαίνω τι θα πει, τι είμαι? Πούστης? Φασίστας? Και τα δύο? Ποια η άποψη του ανοιχτόμυαλου φόρουμ μας?
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Quote Originally Posted by H. View Post
    Αυτό το τόπικ με μπέρδεψε. Εγώ που δεν τους μπορώ καθόλου, όχι για καφέ να βγω μαζί τους, ούτε να τους βλέπω, εκτός από ομοφοβικός που δεν καταλαβαίνω τι θα πει, τι είμαι? Πούστης? Φασίστας? Και τα δύο? Ποια η άποψη του ανοιχτόμυαλου φόρουμ μας?
    Είσαι ΓΑΜΑΤΟΣ ρε φίλε.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

το ερωτημα ειναι τι θα ελεγε ο ντε μαγιο για το θεμα αυτο?
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

αν ρωτας σοβαρα, να σου απαντησω
    Vielen Dank für alles was mal war

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    το ερωτημα ειναι τι θα ελεγε ο ντε μαγιο για το θεμα αυτο?
    AG: I hope you guys are ready for some tough questions?
    Joey: Hey, we don't have nothing to hide. We'll answer everything. I remember doing this interview in England one time, and in those days we were wearing loin clothes and carrying swords, and this miserable bitch goes (Joey switches to snotty British accent) "Well then Joey, Manowar, are you gay?" (everyone laughing) and I go no, we're not gay, but we love gay men. So she says, "so you say you're not gay but you love gay men, what does that mean?" I said, well that means the more guys they f***, the more girls that leaves for us. We've got no problem with anybody living their life. We believe everybody should have fun. We're not prejudiced about anybody doing anything. I'll tell ya, her face crinkled up and she was unhappy for the rest of the night. She wasn't a fan of the band to begin with.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    Ομοφοβικός θα πει να λες ότι φοβάσαι να μη σου βγει/γίνει ο γιόκας ο λεβέντης, πούστης.

ΒΤW H., εσύ τι άποψη έχεις για το πώς γίνεται κάποιος πούστης;

Tags for this Thread