να μειωσω τον "γενικο μεσο αριθμο ενεργων συνδεσεων"? λεει 200
να μειωσω τον "γενικο μεσο αριθμο ενεργων συνδεσεων"? λεει 200
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Τι torrent κατεβάζεις; Πες μας το seeders/leechers ratio και τον tracker.
Μείωσε τις συνδέσεις στις 100 και ξαναδοκίμασε.
βοηθηστε με αδερφια,μην ειστε ασπλαχνοι!λοιπον μου βγαζει συνεχως μια ενδειξη οτι τα γουιντος δεν μπορουν να εκτελεστουν κ οταν του λεω να μου κανει επανεκινησση των γουιντος δεν μπορει κ μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα.επισης μου λεει οτι υπαρχει κ προβλημα στον σκληρο δισκο.τωρΑ ειμαι σε κατασταση ασφαλους λειτουργιας,τι να κανω??
δεν παιζω ξυλο.
να κάνεις για αρχή check τον δίσκο για errors
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Last edited by cloud; 03-04-2011 at 22:24.
δοκίμασε και να βάλεις ένα όριο στο upload speed σου, αν το upload που κάνεις ρουφάει ΟΛΗ την ταχύτητά σου προς τα πάνω (ή αν αυτή εξαντλείται από κάποιο άλλο πρόγραμμα), τότε δε μένει αρκετή για να στέλνονται τα αιτήματα λήψης του επόμενου πακέτου και λοιπά πακέτα επιβεβαίωσης/διόρθωσης με τη συχνότητα που χρειάζεται ώστε να εκμεταλλεύεσαι πλήρως την (προς τα κάτω) ταχύτητα της γραμμής σου.
Πρακτικά αυτό σημαίνει αν έχεις 1Mb/sec up, να βάλεις ένα όριο 70-80kB/s
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Εχω 2 θεματάκια:
1.Kάποιες φορές ο υπολογιστής, κατά την διάρκεια του Boot και ακριβώς ΠΡΙΝ πάει στην οθόνη με την μπάρα που φορτωνουν τα xp, είναι σαν να κολλάει και κρατάει μαύρη οθόνη κανά 3λεπτο. Μετά πάει στην παραπάνω οθόνη και ξεκινάνε τα γουιντοουζ κανονικά.Δεν μου έχει τύχει, προς το παρόν, να κολλήσει εκεί και να μην bootαρει τελικά. Έχω αλλάξει κάρτα γραφικών(μου το έκανε και με τις 2), οπότε την αποκλείουμε αυτήν. core 2 duo,p5kc,4 γιγα ραμ, 32μπιτα ΕΞΠΙ, το πισι.
2.Ισως να έχει σχέση και με το πάνω(λεω γω τώρα). Μόλις πριν απο λίγο έκανα μεταφορά κάποιων αρχείων (περί τα 2ΓΙΓΑ)από έναν δίσκο σε έναν αλλον (εσωτερικοί και οι 2) και πήρε μπόλικη ώρα για το μεγεθός τους ~15 λεπτά. Γενικά μου το κάνει εδώ και μπόλικο καιρό αυτό το πράγμα. Κατα τ άλλα όμως και αν εξαιρέσουμε το (1) δεν μου έχει κρασάρει η οτιδήποτε. Και το δουλεύω και βαριές εφαρμογές, με την ραμ σχεδόν στα 2 γιγα και το cpu στο 80%.
Μολις παρατήρησα ότι η αντιγραφή από τον δευτερο σκληρό(όπου τα μετέφερα), στο πρώτο σκληρό, όπου και ήταν αρχικά τα αρχεία(όχι δεν ήταν τσόντες-futurama είναι) πήρε ~1 λεπτό, όσο δηλαδή περίπου πρέπει. Ο πρώτος σκληρός λοιπόν (που ήταν αρχικά τα αρχεία) είναι και ο δίσκος που έχουν εγκατεστημένα τα windows. Οι σκληροί μου δεν κάνουν κανέναν περίεργο θόρυβο(για όποιον ρωτήσει).
Tι λέτε λοιπόν?
Kill the wise one!
Dokimase to HDD sentinel gia tous sklhrous gia na exeis to kefali sou hremo.
To prwto k emena mou to kanei randomly. Tou trabaw reset giati BARGIEMAI na perimenw.
(asxeto kata 99%, alla mpas kai exeis active wakeup pass apo keyboard? giati emena tyxaia mallon otan to energopoihsa 3ekinhse auto to ntabantouri kai bariemai tromera na kanw reboot na mpw bios kai na to bgalw)
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Εγώ το αφήνω κάθε φορά, μπας και τραβήξει κανά κόλλημα και τουλάχιστον με οδηγήσει κάπου.
Για το δεύτερο που λες, δεν ήξερα καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, και ούτε χρειάζεται να βάζω password σε όποιαδήποτε στιγμή στο υπολογιστή, οπότε φαντάζομαι δεν το έχω ενεργοποιήσει κατα λάθος και εγώ
Kαταβαίνει το προγκ που είπες, να δούμε τι θα πεί.
Kill the wise one!
Aυτούνο έβγαλε για τον δεύτερο σκληρό
The drive found 73 bad sectors during its self test.
There are 74 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.
At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.
Problems occurred between the communication of the disk and the host 379 times.
It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.
It is recommended to backup immediately to prevent data loss.
Περίμενα ότι θα το έβγαζε για τον πρώτο(που έχει και το λειτουργικό) και έτσι ίσως μπορούσε να υπάρχει εξήγηση για τις φλασιές που τρώει το μπουτ.
17% health λέει![]()
Kill the wise one!
eh, there's your answer then
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Έχω ένα φάκελο(ας τον πούμε test) που έχει πολλούς υποφακέλους. Στους υποφακέλους αυτούς, κάποιοι είναι άδειοι, κάποιοι έχουν κάποιο αριθμό .jpg αρχείων. Θέλω να αντιγράψω όλα αυτά τα jpg στο φάκελο output πχ, που είναι στο ίδιο folder με τον test, και τα αρχεία αυτά να είναι με ένα prefix στο filename τους(ας πούμε "mplampla", να κάνω δηλαδή το bleh.jpg mplamplableh.jpg).
Να τι έχω ως τώρα:
το οποίο το τρέχω μέσα από τον φάκελο output.Code:#!/bin/bash prefix="mplampla"; find ../test -iname '*.JPG' -type f | xargs -i cp {} ../output/ for file in *.jpg ; do mv "$file" "$prefix$file" done
Για πείτε οι γνώστες του bash scripting, μπορώ να βάζω το prefix χωρίς το for; Δοκίμασα με basename αλλά δέχεται 1 operand, όχι λίστα. Αν κάνω στο τέλος cp {} $prefix{} ../output εκτελούνται εντολές της μορφής cp ../test/1111/bleh.jpg mplampla../test/1111/bleh.jpg ../output/ που προφανώς δε μου κάνουν γιατί κρατιέται το path.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Έχω να χρησιμοποιήσω shell scripts χρόνια, οπότε πάρτο σε python 2.7. Εάν κατάλαβα καλά, θες να πετάξεις ό,τι είναι *.jpg ή *.jpeg από το input directory (στο οποίο ψάχνεις και όλους τους υποκαταλόγους) στο output directory χύμα, προσθέτοντας και ένα prefix στο filename. Προσοχή στο γεγονός ότι το script-άκι που επισυνάπτω δεν κάνει έλεγχο για ίδιο τίτλο αρχείων. Μπορείς, φυσικά, να το τροποποιήσεις αντίστοιχα.
Code:#!/usr/bin/env python # encoding: utf-8 """ copy_jpegs.py Recursively searches for all *.jpg and *.jpeg files in input directory and copies them in the output directory when prefix prepended in the filename. Created by Dimitris Batis on 2011-04-11. Copyright (c) 2011 Dimitris Batis. All rights reserved. """ import sys import getopt import os import shutil help_message = ''' Usage: python copy_jpegs.py [-i input_directory] [-o output_directory] [-p prefix] ''' class Usage(Exception): def __init__(self, msg): self.msg = msg def main(argv=None): if argv is None: argv = sys.argv try: try: opts, args = getopt.getopt(argv[1:], "hi:o:p:v", ["help", "output=", "input=", "prefix="]) except getopt.error, msg: raise Usage(msg) # default options input_dir = os.getcwd() output_dir = os.getcwd() prefix = "" verbose = False # option processing for option, value in opts: if option == "-v": verbose = True if option in ("-h", "--help"): raise Usage(help_message) if option in ("-i", "--input"): input_dir = value if option in ("-p", "--prefix"): prefix = value if option in ("-o", "--output"): output_dir = value # walk input directory and copy all JPEGs for dirpath, dirs, files in os.walk(input_dir): for f in files: # f is the filename without path basename, extension = os.path.splitext(f) if extension == '.jpg' or extension == '.jpeg': original_fullpath = os.path.join(dirpath, f) final_fullpath = os.path.join(output_dir, prefix + f) shutil.copy2(original_fullpath, final_fullpath) # show message if not verbose if verbose == False: print "Copied %s to %s" % (original_fullpath, final_fullpath) except Usage, err: print >> sys.stderr, sys.argv[0].split("/")[-1] + ": " + str(err.msg) print >> sys.stderr, "\t for help use --help" return 2 if __name__ == "__main__": sys.exit(main())
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.