KoiliaSamprela, κάνα κώλο δίνουμε ή τσάμπα το ζουμερό bear σαμπρελίνο;
Οι πούστηδες δε με πειράζουν, έχω και φίλους. Δε μπορώ να έχω φίλο όμως, ούτε φυσικά να βγω για καφέ με μια ξεφωνημένη, κραγμένη αδερφή.
Είναι σιχαμεροί και άθλιοι.
Ομοφοβικός....τι μαλακία λέξη που βγάλανε ρε.
Emena oi goneis exoun filous zeugari gey pantremenous 18 xronia!!! Oi idioi lene tous poustides ti xeirwteri fara kai edeinan se koino mas filo odigies pws na tous apofeugei sti Mukono otan imastan 16 xronwn!! Emena auto mou leei polla!!!
pwpw! ti les re paidaki mou!!!
ας βαζουν και θερμοσιφωνες στον γκωλο τους...οσουφουπουδες να μην ειναι
Ο "όρος" ομοφοβικός είναι ηλίθιος. Λες και όποιος βρίσκει αηδία/ηθικά καταστροφική/αφύσικη την ομοφυλοφιλία είναι σε φάση "ΑΑΑΑ, ΜΕ ΑΓΓΙΞΑΝΕ, ΒΟΗΘΕΙΑ!~@~@"
Ο "όρος" pride είναι ηλίθιος. Λες και είναι επίτευγμα να είσαι γκέη, στρέητ κουτουλού. Ναι, ΟΚ, καταλαβαίνω πως χρησιμοποιείται και γιατί, αλλά, έχει πλέον επιτευχθεί ως ένα σημείο ο στόχος της αποδοχής, γκετ όβερ ιτ ολρέντη. Εγώ δε βγαίνω έξω να λέω ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ 'ΜΑΙ ΣΤΡΕΗΤ.
Ντισκάς.
Κατά τ' άλλα ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ είναι μια χαρά παιδιά. Μερικά ομοφοβικά (sic) ανακλαστικά μου έχουν απομείνει από το μεγάλωμά μου στην ελληνική κοινωνία των νάηνετιζ, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι κι εγώ μια χαρά παιδί.