χτες είδα στον ύπνο μου πως ήμουν αριστερή...
![]()
χτες είδα στον ύπνο μου πως ήμουν αριστερή...
![]()
satan was a lez
να θυμάσαι
Today 20:27 <Comte de Saint-Germain> meta apo arketi skepsi exw katali3i oti oi syn8ikes genikis isotitas, oso wraies kai na fainontai ape3w, ektos tou oti einai adynaton na epiteyx8oun tis 8ewrw se megalo va8mo fasistikes
Today 20:28 <Comte de Saint-Germain> katali3ei&
Today 20:28 <Comte de Saint-Germain> einai ayto pou eleges prin, den eimaste oloi isoi, pws na ginei
θέλω να πω, μην το παίζεις κωλόφρικο (ή πρετεντέρης, δεν κατάλαβα ακριβώς το ύφος) όταν δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα. το υπόλοιπο log είναι εξίσου αποκαλυπτικό άλλωστε, αν θες βάλτο, ξέρεις πού να το βρεις.
Πόσταρα μια αηδία η οποία δεν είχε σκοπό να ξεκινήσει συζήτηση, ήταν από αδιάφορο/άχρηστο spam-πλακίτσα έως χαζό flame. Εξάλλου μια τόσο μικρή πρόταση από μόνη της δεν μπορεί να περιέχει ιδεολογική υπόσταση. Δεν σκοπεύω να συζητήσω τις απόψεις μου σε σχέση με αυτά τα θέματα στο er και τη συγκεκριμένη φορά απλώς έτυχε (κακώς). Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι με μια δεκάλεπτη συζήτηση σχετικά με την πολιτική σε ένα τσατ ενός μουσικού φόρουμ θεωρείς ότι έχεις κάνει όλο το ψυχογράφημά μου θα χαιρόμουν πολύ να μου το στείλεις σε ένα πιεμ. Επίσης δεν δήλωσα ποτέ ειδήμων αλλά αν θεωρείς ότι οι απόψεις που έχω (τις οποίες θα έχεις εκλάβει από το προαναφερθέν ψυχογράφημα) είναι τελείως αβάσιμες και στηριγμένες σε αέρα μπορείς να αδιαφορήσεις για αυτά που λέω, εξάλλου αν είμαι αγνώμων είμαι σίγουρα και ακίνδυνος. Κατά τα άλλα στο παραπάνω ποστ (το οποίο όπως είπα δεν μπήκε σε σοβαρό τόνο και κακώς το συζητούμε ακόμη) δεν μίλησα για κανέναν συγκεκριμένο ούτε νομίζω ότι οι μετανάστες και το θέμα τους είναι "ιδιοκτησία" κανενός, οπότε ακόμη κι αν το έλεγα σοβαρά δεν νομίζω ότι δικαιολογείται που θίχτηκες. Και τέλος δεν προσπάθώ να το παίξω τίποτε προσωπικά, αν προσπαθούσα θα έγραφα και στο πόλιτιξ.
Άσε μας ρε γκαίτε που είσαι τόσο πολύπλοκη προσωπικότητα που χρειάζεται και ντοκυμανταιρ για να σε ψυχογραφήσει. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ.
Ήμασταν κάτω από το νοσότρος όπου είχε ομιλία ο Καζάκης και ήρθε ο μίτσμανν κι εκείνη την ώρα έβαλαν από τα μεγάφωνα το νεκρόπολας των μανίλλα ρόουντ και τα σπάσαμε όμορφα.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Ξερω ποτε να εμφανιζομαι.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
είδα ότι ένας εριτης ξεκίνησε τρέξιμο και έφτασε στην Κούβα σε τρεις βδομάδες
Vielen Dank für alles was mal war
ποιος? εγω ειδα οτι με ξαναπηραν στρατο για 20 μερες.. και ειχα ξενερωσει και κοιταζα να την κανω.. ισως γιατι διαβασα πριν κοιμηθω αυτο http://3.bp.blogspot.com/-beqWbbas4E...ia%2Bcover.JPG
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry