to 1
to 1
.
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Θυμόμαστε και αυτό παράλληλα και προβληματιζόμαστε: http://www.sportdog.gr/article/14052...oris-pher-plei
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
ολ δε μανεη είναι η περιγραφή του ματς, βέβαια με τα όσα βλέπει ο άνθρωπος ίσως και λίγα κάνει.....
τωρα ειδα πως εχει ξαναποσταριστει παλαιοτερα αλλα δεν πειραζει, βλεπεται ευχαριστα καθε φορά που το βλεπεις...
Last edited by croissant429; 06-04-2011 at 12:13.
don't break the fucking circle
Δεν ήθελα να το ποστάρω γιατί κλασσικά θα με πουν εμπαθή κτλ (παρόλο που θα το έλεγα για οποιαδήποτε ομάδα το συγκεκριμένο) αλλά
Οκ φαιρ πλέη, αλλά τι το ιδιαίτερο έχει αυτό; Το έχω δει να συμβαίνει κάμποσες φορές σε γιουτιουμπς, σε τηλεόραση πριν εφευρεθεί το γιουτιουμπ και γενικά σε ενα κάρο αγώνες που γίνεται αντίστοιχη μαλακία. Αν μη τι άλλο είναι το κανονικό ενώ στην εποχή μας πιο "περίεργο" και σπάνιο φαίνεται πια αυτό που έβαλε ο Οδονιάν το οποίο και όταν το είδαμε το συζητήσαμε κιόλας. Που θέλω να καταλήξω:
Γιατί ρε γαμημένοι δημοσιογραφίσκοι γαμώ το φανμπουλίκη σας κάνετε κάτι σαν αυτό
http://www.sport24.gr/football/omade...na.825902.html
1) οκ σιγα 2) αμα ήταν καμιά Λυών Β', Γιουβέντους Γ' απλά θα βάζατε το λινκ με το βίντεο για να χαρεί ο κόσμος και θα το κόβατε εκεί.
εδιτ: Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος, βρίσκω ενοχλητικό το όλο αφιέρωμα στο μοναδικό ήθος της Μπάρτσα, την νοοτροπία της Μασια και δεν ξέρω κι εγώ τι (ναι ενώ όλοι οι άλλοι που το έκαναν στο παρελθόν είχαν την νοοτροπία της Μασια στα 3-5 πηγαδια), όταν σε όλα τα άλλα βίντεο πχ του σπορτ24 βλέπεις απλά μια περιγραφή του τι έγινε και "δείτε/απολαύστε το βίντεο".
Last edited by SpiritCrusher; 06-04-2011 at 12:24.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.