30/03/2011, ώρα 03:00 το πρωί:
το ER βίωσε κοσμοϊστορικές στιγμές, στο chatroom παίζει συντονισμένα Virgin Steele και αναφέρονται ριπηδόν ονόματα όπως Anthrax, Medieval Steel, Q5 κι άλλα πολλά. To ER ζει τις πιο US-μεταλλικές στιγμές του. Σας αγαπώ.
30/03/2011, ώρα 03:00 το πρωί:
το ER βίωσε κοσμοϊστορικές στιγμές, στο chatroom παίζει συντονισμένα Virgin Steele και αναφέρονται ριπηδόν ονόματα όπως Anthrax, Medieval Steel, Q5 κι άλλα πολλά. To ER ζει τις πιο US-μεταλλικές στιγμές του. Σας αγαπώ.
Last edited by Ra Pariah; 30-03-2011 at 03:40.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
δν περιμενα να σου αρεσουν οι ανθραξ.
δεν παιζω ξυλο.
σ' εμένα αρέσουν, αυτός δεν τα πάει καλά με την αλευρόκολλα
ρε συ, δεν πιστεύω στα αυτιά μου...το είχα ακούσει μία φορά στα πεταχτά πριν από καιρό κ μου είχε κάνει εντύπωση πολύ, αλλά δεν έκατσε να το ξανακούσω
το λιώνω τις τελευταίες μέρες, είναι τρελή δισκάρα...κομματάρες όπως Back to Gods Country, To Hell and Back, το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ομώνυμο, τι να λέμε τώρα....
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Νίκο και Πάρι, το 2009 πρέπει να ήταν όταν πρωτοάκουσα το κομμάτι "To Hell and Back". Για μερικές δεκάδες δευτερόλεπτα δεν επικοινωνούσα με τον έξω κόσμο είχα απορροφηθεί ΤΕΛΕΙΩΣ από τις κουπλεδάρες, το fantasy εξώφυλλο, τη φωνή, τα riffs-στροβίλους. Πόσο λείπουν από το σημερινό metal τέτοια κουπλέ, μετά οι γέφυρες με το μπάσο να κάνει περατζάδα απ' όλα τα τάστα και τέλος αυτά τα ΑΠΕΡΙΤΤΑ ΚΑΙ ΚΑΥΛΕΡΑ ρεφραίν!!! Με χαρακτηριστική άνεση στην δεκάδα των καλύτερων US από μη US μπάντα.. Ίσως να είναι και ο πιο άρτιος δίσκος σε αυτήν την κατηγορία! Εκεί πολύ ψηλά με "Down Town" και μερικά ακόμη.
Αντί επιλόγου, είπαμε ο Καναδάς με την ασήμαντη σκηνή του!!
που το βρισκουμε ρε μανγκες να το ακουσουμε και μεις γιατι το ενα κομματι ηταν λιγο;
1) e4, c5
2) Νf3
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Σου 'στειλα πμ, Ατομ.
O Leviathan Thisiren πίσω στους Satan's Host!!!
Δείγμα.
Satan's Host - By the Hands of the Devil
Τον ερχόμενο Μάιο κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο δισκάκι των Αμερικανών. Όπως είπαμε και στο από πάνω post, ο Τύραννος γύρισε κι όλα ΠΟΥΤΑΝΑ. Στο myspace μπορείτε να ακούσετε ακόμη ένα καινούργιο κομμάτι ("Before the Flame"), το οποίο είναι πραγματικά φοβερό. Έχει ριφάρες, φωνάρα, τσαμπουκά, οργή, αλλαγές, τα πάντα, ΔΙΑΟΛΕ!
Before the Flame.
Αποκλειστικά για τους μερακλήδες του thread:
Φαίνεται να ετοιμάζουν καινούργιο δίσκο οι Ravensthorn από το Chicago, μια μπάντα που ειδικεύεται σε κυριαρχικό power metal με μπόλικα στοιχεία από King Diamond. Η μπάντα ασχολείται γενικά με την σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων. Θα θυμίσει λιγάκι τους A Tortured Soul σε μερικούς, παρόλα αυτά εμένα προσωπικά μου αρέσουν ακόμη περισσότερο! Ο ήχος είναι πιο τραχύς και πιο κοντά σε κλασικά δείγματα της σκηνής. Το 2o cd της μπάντας βρίσκεται ακόμη εύκολα.
Στο myspace θα βρείτε κομμάτια απ' όλες τις δουλειές της μπάντας, ακόμη κι από την επερχόμενη!
http://www.myspace.com/ravensthorncrypt
Last edited by Ra Pariah; 03-04-2011 at 16:28.
γιατί ακόμα και στους πιο αδύναμους δίσκους τους, είχαν πάντα αυτή την απύθμενη γαματίλα
I'll bury you in your god's fucked garden
Ποιό ρε;; Αδύναμο το Mechanized;;; Να σας κουφάνω τώρα;!
Θεωρώ ότι σε όλα τα προσωπικά του Dickinson κομμάτι σαν το
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Για τους Panzer φτάνουμε στη γραφικότητα, το αναγνωρίζω!![]()
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.