Page 20 of 33 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 493

Thread: Διόδια

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Γαλλικές και ελβετικές εφημερίδες έκαναν πρωτοσέλιδο τον Γκλέτσο

Ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος δεν απασχολεί μόνο τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης καθώς όχι μόνο ασχολήθηκαν αλλά τον έκαναν και πρωτοσέλιδο σε γαλλικές και ελβετικές εφημερίδες.

Το γκρέμισμα των διοδίων της περιοχής του προς όφελος των κατοίκων εντυπωσίασε την εφημερίδα “Le Matin” αλλά και την γαλλική “L’humanite”.

Η εφημερίδα αναφέρει στο δημοσίευμά της ότι ο δήμαρχος Στυλίδας κατάφερε να βρει ένα τρόπο να καταπολεμήσει τα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Το δημοσίευμα κάνει μια αναφορά στα γεγονότα που έγιναν τον Ιανουάριο ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του δημάρχου που έγινε «εθνικός ήρωας» όπως τον αποκαλεί.

Η εφημερίδα κάνει λόγο και για το κίνημα «δεν πληρώνω», ενώ για τον Απόστολο γράφει ότι έγινε εθνικός ήρωας, αφού διέταξε τις μπουλντόζες να γκρεμίσουν τις μπάρες των διοδίων για να προστατεύσει τους πολίτες της πόλης του, να πληρώνουν άδικα τα διόδια!
    Εμπαινε Αποστολη.

Ροβινσώνας Φρούσος bbq's Avatar

Quote Originally Posted by Kaserinos View Post
    Γαλλικές και ελβετικές εφημερίδες έκαναν πρωτοσέλιδο τον Γκλέτσο

Ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος δεν απασχολεί μόνο τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης καθώς όχι μόνο ασχολήθηκαν αλλά τον έκαναν και πρωτοσέλιδο σε γαλλικές και ελβετικές εφημερίδες.

Το γκρέμισμα των διοδίων της περιοχής του προς όφελος των κατοίκων εντυπωσίασε την εφημερίδα “Le Matin” αλλά και την γαλλική “L’humanite”.

Η εφημερίδα αναφέρει στο δημοσίευμά της ότι ο δήμαρχος Στυλίδας κατάφερε να βρει ένα τρόπο να καταπολεμήσει τα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Το δημοσίευμα κάνει μια αναφορά στα γεγονότα που έγιναν τον Ιανουάριο ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του δημάρχου που έγινε «εθνικός ήρωας» όπως τον αποκαλεί.

Η εφημερίδα κάνει λόγο και για το κίνημα «δεν πληρώνω», ενώ για τον Απόστολο γράφει ότι έγινε εθνικός ήρωας, αφού διέταξε τις μπουλντόζες να γκρεμίσουν τις μπάρες των διοδίων για να προστατεύσει τους πολίτες της πόλης του, να πληρώνουν άδικα τα διόδια!
    Εμπαινε Αποστολη.
    ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
    Spoiler

Senior Member rage for order's Avatar

Μία ειδική ένστολη ομάδα θα κάνει την εμφάνισή της από τις 4 Απριλίου (σε πρώτη φάση) στους αθηναϊκούς δρόμους. Πρόκειται για τους «ελεγκτές ΟΑΣΑ», οι οποίοι θα φέρουν στολή (μπλε T-shirts) και ειδικό σήμα και θα είναι εφοδιασμένοι με... laptop το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με την Εφορία. Οι ελεγκτές θα επιβιβάζονται στα λεωφορεία για την αντιμετώπιση των τζαμπατζήδων.

«Στόχος τους είναι η πρόληψη και ο έλεγχος» είπε στο «Βήμα» ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Χ. Τσιόκας, ο οποίος αποκάλυψε ότι το υπουργείο έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας των ελεγκτών αυτών με την Αστυνομία και τη Δημοτική Αστυνομία. Με δυο λόγια δεν θα μπορούν να συλλαμβάνουν τους παραβάτες, αλλά εάν χρειασθεί θα ζητούν τη βοήθεια της Αστυνομίας. Προς το παρόν θα βεβαιώνουν τις παραβάσεις και θα επιβάλλουν πρόστιμο (περίπου 20πλάσιο της τιμής του εισιτηρίου) για το οποίο θα ενημερώνεται απευθείας η Εφορία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.

«Χάνουμε 6 εκατ. ευρώ το μήνα από τους τζαμπατζήδες, δεν μπορεί να συνεχισθεί άλλο αυτή η κατάσταση. Η παραβατικότητα είναι μεγάλη, χάνει λεφτά το Δημόσιο. Με τους ελεγκτές θα περιορίσουμε έως το τέλος του χρόνου τη ζημιά κατά 10%» δήλωσε ο κ. Τσιόκας.

Σε πρώτη φάση θα βγουν στους δρόμους 150 ελεγκτές και ως το τέλος του έτους θα αυξηθούν σε 250. Θα έχουν προϊστάμενο και μόνο σε αυτόν θα αναφέρονται.

Την ίδια ημέρα (4 Απριλίου) προκηρύσσεται και ο διαγωνισμός για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και το υπουργείο προσδοκά περαιτέρω μείωση των τζαμπατζήδων.

Και στα διόδια

Μέτρα όμως άρχισαν να ισχύουν και για το «κίνημα “δεν πληρώνω”» στα διόδια. Όπως αποκάλυψε ο κ. Τσιόκας, οι κατασκευαστικές εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα διόδια άρχισαν να αποστέλλουν στο υπουργείο τους παραβάτες, απαιτώντας να πληρώνουν πρόστιμο το 20πλάσιο της τιμής του διοδίου. Μετά το πράσινο φως που πήρε το υπουργείο από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να μπορούν να φωτογραφίζονται οι παραβάτες των διοδίων, οι εταιρείες έστειλαν τις πρώτες φωτογραφίες από όσους σήκωσαν τις μπάρες και δεν πλήρωσαν και τώρα απειλούνται με βαρύ πρόστιμο.

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=392427

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

tha mas klasoun ta arxidia
    to savvato shkwsa mpara me megalh maestria kai gaula
    eixa ufos. fwtografiste me eimai manowar
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

προς Dragonlord κυρίως. Επεισή ετοιμάζω roadtrip με πολλά διόδια στο ενδιάμεσο, άλλαξε τίποτα στη τελευταία κατάσταση (γράφτε μου χρεωστικό και το υπογράφω με πάσα επιφύλαξη);

Το λοιπόν, αυτό που πόσταρα παραπάνω με προβλημάτισε λίγο και περίμενα να δω μήπως έβγαινε και σήμερα τίποτα νέο αλλά δεν. Μπορεί να ισχύει, μπορεί και να είναι κλασική προπαγάνδα τρομοκράτησης. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν ισχύει πάντως. Προσωπικά ακόμα δεν έχω πάρει απόδειξη με πίστωση (ή τέσπα ό,τι σου δώσουν επειδή και καλά δεν έχεις χρήματα πάνω σου) γιατί δεν έχω πετύχει μπάτσους, οπότε κατεβαίνω και τη σπρώχνω όπως πάντα.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Άρχισαν να δίνουν στοιχεία οι μπάτσοι από τις πινακίδες, μου έσκασε συστημένο από αττική οδό για εφτά φορές που έχω περάσει έτσι από τον Ιούλιο του '10 (χωρίς να έχω συμπληρώσει ποτέ κάποιο έντυπο).

Defunct Economist

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Άρχισαν να δίνουν στοιχεία οι μπάτσοι από τις πινακίδες, μου έσκασε συστημένο από αττική οδό για εφτά φορές που έχω περάσει έτσι από τον Ιούλιο του '10 (χωρίς να έχω συμπληρώσει ποτέ κάποιο έντυπο).
    Να κάνεις το κόλπο που κάνουν οι ράπερζ στο αμερικα οταν κανουν τράιβ μπαι σουτινγκ, που πατάνε ένα κουμπάκι και καλύπτωνται προσωρινά οι πινακίδες. Εναλακτικά μπορείς να προσευχηθείς για εναν γερό χιονιά, όταν χιονίζει γερά δεν καθαρίζω τις πινακίδες και δεν με αναγνορίζει το σύστημα τελών κυκλοφορίας στο κέντρο της Στοκχόλμης και γλυτώνω 2.2 ευρώ!!
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

Υπάρχει πιο απλή λύση, έριξα την επιστολή στην ανακύκλωση.

Defunct Economist

Υπάρχει πιο απλή λύση, έριξα την επιστολή στην ανακύκλωση.
    Υποθέτω οτι αυτό ελπίζουν οτι θα κάνεις, αυτοί βασικά το μονο που θέλουν είναι να μπορούν να αποδείξουν οτι διάβασες την επιστολή.

Και ΟΚ, εδώ που τα λέμε υπάρχου περιπτώσεις διοδίων που είναι γελοιότατες, η αττική οδός ΔΕΝ είναι μια απο αυτές. Στην αττική οδο τα διόδια έχουν νόημα, γιατι μειώνουν την κίνηση, το ίδιο πράγμα έχουμε και στο κέντρο της στοκχόλμης εδω και 3 χρονια και δουλέβει μιά χαρά. Ναι οκ, οι κακοί εργολάβοι βγάζουν λεφτά, αλλα καλύτερα δεν είναι να τους σπάσεις τα φορτηγά ξερογώ απο το να γίνει η αττική οδός αλλος ένας δρόμος γεμάτος κίνηση?
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

The Patient H.'s Avatar

Τι μάρκα τσιγάρα καπνίζεις Dragon?
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Λολ. Καταρχάς τα στοιχεία μου τα έδωσε διοικητής της τροχαίας και όχι το υπουργείο που είναι το μόνο αρμόδιο, έγινε καταγγελία από το πανελλαδικό συντονιστικό και μάλλον θα σταματήσει η συγκεκριμένη παρανομία. Η αττική οδός θα έπρεπε να έχει επιστρέψει στο δημόσιο σύμφωνα με την αρχική σύμβαση, πάνε και κάνουν κάτι επεκτάσεις της πλάκας απλώς για να την κρατούν ενεργή. Και ρε κατώριμε δε βαρέθηκες να προσπαθείς να κάνεις κουβέντα αφού έχουμε εντελώς άλλες αφετηρίες; Εσύ μου λες ότι είναι καλό να πληρώνουμε για να ΜΗΝ έχει κίνηση (που ούτως ή άλλως έχει, καθώς για πολλούς είναι απλώς αναγκαία η χρήση της), ε εγώ δεν μπαίνω σε τέτοιες λογικές, έχω άλλη αντίληψη για τη δόμηση της κοινωνίας, δεν πειράζει, γι'αυτό υπάρχει και η σιβηρία, για να μπορούμε να ζούμε όλοι αρμονικά.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

αν οι δρόμοι έχουν κίνηση να κάνουμε κι άλλους, όχι να τους κάνουμε ακριβούς

αλήθεια έχεις PhD? αυτά σας λένε;
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Defunct Economist

Λολ. Καταρχάς τα στοιχεία μου τα έδωσε διοικητής της τροχαίας και όχι το υπουργείο που είναι το μόνο αρμόδιο, έγινε καταγγελία από το πανελλαδικό συντονιστικό και μάλλον θα σταματήσει η συγκεκριμένη παρανομία. Η αττική οδός θα έπρεπε να έχει επιστρέψει στο δημόσιο σύμφωνα με την αρχική σύμβαση, πάνε και κάνουν κάτι επεκτάσεις της πλάκας απλώς για να την κρατούν ενεργή. Και ρε κατώριμε δε βαρέθηκες να προσπαθείς να κάνεις κουβέντα αφού έχουμε εντελώς άλλες αφετηρίες; Εσύ μου λες ότι είναι καλό να πληρώνουμε για να ΜΗΝ έχει κίνηση (που ούτως ή άλλως έχει, καθώς για πολλούς είναι απλώς αναγκαία η χρήση της), ε εγώ δεν μπαίνω σε τέτοιες λογικές, έχω άλλη αντίληψη για τη δόμηση της κοινωνίας, δεν πειράζει, γι'αυτό υπάρχει και η σιβηρία, για να μπορούμε να ζούμε όλοι αρμονικά.
    Εχμ, βασικά βαριέμαι το "χιούμορ" σου, αλλα το α διαβάζω την διαφορετική σου αντίληψη όχι.

Επίσης οι αφετηρίες μας δεν είναι διαφορετικές, πολιτικά παίζει να είναι ακριβώς ίδιες απο τότε που έκοψες την υπεράσπιση της χριστιανοσύνης.

Αυτό που διαφέρουμε είναι στο που οδηγούν οι αφετηρίες. Εγω λέω οτι η σωστή αντίδραση είναι να σπάσεις τα φορτηγά των εργολάβων, να απολύσεις τους παπάδες και να κοιτάξεις πως θα φτιάξεις μια κοινωνία που θα είναι δύσκολο να τρως λευτά και να μένεις ατιμώρητος είτε είσαι ο κόκκαλης είτε δημόσιος υπάλληλος των 1500 ευρώ.
    Εσύ λες οτι το σωστό είναι να περνάμε τα διόδια, να εγγυηθούμε το δικαίωμα στο σημοσιουπαλληλίκι σε όλους και οτι ναι μεν η ζίμενς κλέβει και πρέπει να φάει πούτσο αλλα αν τρώς λίγα λεφτά δεν τρέχει και τίποτα. Οπότε όχι, δεν βαριέμαι να διαβάσω γιατί η ιδια πολιτική αφετηρία οδηγεί εμένα εδώ και εσένα εκεί. Και αμα δεν ήσουνα ψωνάρα θα έμπαινες στον κόπο να απαντήσεις σοβαρά, όπως κάνει πχ ο ικόνοκλαστ, η ο ατομ σμασερ, ναι?
    J. M. Keynes.

όχι!
    υγ: τι σοβαρά να σου απαντήσω, αφού δεν καταλαβαίνεις καν τι λέω, εδώ νομίζεις ότι έχουμε ίδιες πολιτικές αφετηρίες, είναι και λίγο θέμα αντίληψης αδερφέ από ένα σημείο κι έπειτα, προτιμώ να χαζεύω βιντεάκια με γατάκια που φτερνίζονται στο γιουτούμπ.