ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΟΥΝΑΚΙΑΣ ΡΕ LEONARD!! Έλεος πια με τον κοντό, όποτε ανοίγει το στόμα του με το "problem officer" χαμογελάκι έχω πολλαπλούς εμετούς. Γάμα την Έφη γιατί χανόμαστε δηλαδή.
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΟΥΝΑΚΙΑΣ ΡΕ LEONARD!! Έλεος πια με τον κοντό, όποτε ανοίγει το στόμα του με το "problem officer" χαμογελάκι έχω πολλαπλούς εμετούς. Γάμα την Έφη γιατί χανόμαστε δηλαδή.
geordi![]()
Vielen Dank für alles was mal war
το κατέβασε κανείς; εμένα μου παρουσιάστηκε πρόβλημα συγχρονισμού μεταξύ εικόνας και ήχου. για πείτε..
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
oneddl
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Το έβαλα πριν λίγο στο lοombo να το δω και εκεί που όλα ήταν καλά...
Spoiler
πως στο διάολο μπορώ να βγάλω αυτό το άθλιο αντ?
πόσο ωραίο επεισόδιο![]()
σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ. το επαθα προχτες που ηθελα να δω λο εν ορντερ ες βι γιου.
μπορεις να δοκιμασεις να δεις οποιο επεισοδιο θες απο τουτο δω το σαητ
http://www.watch-the-big-bang-theory...ode_guide.html
σου βγαζει για αρχη λουμπου(χωρις αντς δο) αλλα εχει δεξια επιλογη για να το δεις και απο μεγκαβιδεο και απο ενα σωρο αλλα.
καλη προβολη!
Πραγματικα γαματο ηταν. Δεν ξερω τι σχεδια εχουν οι παραγωγοι για τις επομενες ΤΡΕΙΣ σεζον που οπως εχουμε πει ηδη εχουν εγκριθει, αλλα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να περιλαμβανουν Amy Fara Fowler και Bernadette, τρελη χημεια οταν ειναι και οι 7 στο επεισοδιο.
Ειμαστε κατα του online streaming, διαφημισεις και μαλακιες, μετρια προς χαλια ποιοτητα, οχι. Απλα κατεβασμα του επεισοδιου.
τι domain έχει το ιζι τιβι, γιατί βρήκα κάμποσα
.it
Βάλτε το RSS βασικά και κάντε δουλειά έτσι αν έχετε πολύ πράγμα για κατέβασμα.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
το eztv εννοείς κόμη; νόμιζα έλεγες κανα σαιτ για στρημινγκ
Έβγαλε αρκετό γέλιο το επεισόδιο. Αλλά μου φαίνεται ότι ψίλοεπαναλαμβάνονται. Πάλι wow ρε πούστημ; Και στην τελική γιατί δεν λέγαν σε έναν gm να επιστρέψει τα items του sheldor; Γίνομαι σπασαρχίδας το ξέρω, αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξει για 3 σεζόν ακόμα αυτή η σειρά. Σίγουρα δεν γελάω όσο γέλαγα στις 2 πρώτες σεζόν.
Όντως, αν συνεχίσει έτσι πάει για φούντο...
Επεισόδιο τρελό!
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!